aaaa tövbe kızzzz mesaja kilomu 59,7 yazmışım gözlerim pörtledidüzelttim mesajı :)
kız aynı ben de öyle oldum. kendim 40 lı kilolara düştüm ama dilim şu 50 li kilolardan kurtulamadı. kilomu soran herkese ilk önce 59 diyorum sonra ay pardon 49 diyorumböyle olmuştum
Aynen canim sadece sıkılasman gerekiyorbu arada resim sözü vermiştim bi türlü koyamadım. bugün spora başlamadan evvel çektim koyuyorum.
Eki Görüntüle 1857123 Eki Görüntüle 1857124
hala azcık basenim mevcut.onları da sporla yok etmeyi planlıyorum.
ve sıkılaşmak hedefim. çünkü çok gevşeğim şuan. hem bacak hem karın çalışıyorum.
Bende kilo alirken 70 li degilde 60 li söylüyordum. Kilo verirken de senin yasasigini yaşadım :)kız aynı ben de öyle oldum. kendim 40 lı kilolara düştüm ama dilim şu 50 li kilolardan kurtulamadı. kilomu soran herkese ilk önce 59 diyorum sonra ay pardon 49 diyorumtramva yarattı yaw 50ler bende
Canim 99 dan yukarı yarışmacı almıyorum. Çünkü cogu gelen basaramayip kacip gidiyor eger soz verirsen aramizda zayiflamaya aramiza katilabilirsin. Sahsen bende 100 lu kilolarda dogum yaptim verdim 99 dan 100 kusurlerden inip hedeflerine kavuşan arkadaslarimizda varzayıflamak zorundayım 120 kiloda bekar bi kızım ve sonum iyiyie gitmiyo yardımcı olun lütfen
bayram tatiliydi yaz tatiliydi şuydu buydu derken çil yavrusu gibi dağıldık valla .Bayram bitti bildirimleri düzenli yapın. Iki hafta üst üste bildirim yapmayan siliniyor.
Bende kilo alirken 70 li degilde 60 li söylüyordum. Kilo verirken de senin yasasigini yaşadım :)
Aynen öyle oldu. Bende genelde yanlız degilim az girebiliyrm. Dugunden sonra nerede oturacaksiniz belli mi sehirbayram tatiliydi yaz tatiliydi şuydu buydu derken çil yavrusu gibi dağıldık valla .
benim de düğün telaşından anca bildirim yapmaya girebiliyorum
Olur ama yine de bir kilo daha vermeye çalış cok farkeder canımo yanılgı oluyo demekki herkeste :)
şimdi sıkılaşmak için hergün düzenli sporumu yaparsam ya da haftada 5 gün falan yaparsam heralde 1,5 ayda sıkılaşırım dimi yeterli olur bu zaman.
aynı canım bursadayım değişmicek şehrim. işimiz gücümüz de burda çünkü.Aynen öyle oldu. Bende genelde yanlız degilim az girebiliyrm. Dugunden sonra nerede oturacaksiniz belli mi sehir
aynen düz 48 olmadan zaten bırakmamOlur ama yine de bir kilo daha vermeye çalış cok farkeder canım
Tamam canim. Haber verdiğin icin tesekkur ederimsbeden canım ya ben bu hafta bildirim yapamayacagim. Hala evime dönmedim. Pazartesi sabah evimde olacağım. 1 hafta sonra. Bu hafta sabit yaz beni canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?