♥haftalık kilo verme yarışması♥

bu arada resim sözü vermiştim bi türlü koyamadım. bugün spora başlamadan evvel çektim koyuyorum.

hala azcık basenim mevcut.onları da sporla yok etmeyi planlıyorum.
ve sıkılaşmak hedefim. çünkü çok gevşeğim şuan. hem bacak hem karın çalışıyorum.

kız aynı ben de öyle oldum. kendim 40 lı kilolara düştüm ama dilim şu 50 li kilolardan kurtulamadı. kilomu soran herkese ilk önce 59 diyorum sonra ay pardon 49 diyorum tramva yarattı yaw 50ler bende
Bende kilo alirken 70 li degilde 60 li söylüyordum. Kilo verirken de senin yasasigini yaşadım :)

zayıflamak zorundayım 120 kiloda bekar bi kızım ve sonum iyiyie gitmiyo yardımcı olun lütfen
Canim 99 dan yukarı yarışmacı almıyorum. Çünkü cogu gelen basaramayip kacip gidiyor eger soz verirsen aramizda zayiflamaya aramiza katilabilirsin. Sahsen bende 100 lu kilolarda dogum yaptim verdim 99 dan 100 kusurlerden inip hedeflerine kavuşan arkadaslarimizda var

Bayram bitti bildirimleri düzenli yapın. Iki hafta üst üste bildirim yapmayan siliniyor.
bayram tatiliydi yaz tatiliydi şuydu buydu derken çil yavrusu gibi dağıldık valla .
benim de düğün telaşından anca bildirim yapmaya girebiliyorum

Bende kilo alirken 70 li degilde 60 li söylüyordum. Kilo verirken de senin yasasigini yaşadım :)

o yanılgı oluyo demekki herkeste :)
şimdi sıkılaşmak için hergün düzenli sporumu yaparsam ya da haftada 5 gün falan yaparsam heralde 1,5 ayda sıkılaşırım dimi yeterli olur bu zaman.

Aynen öyle oldu. Bende genelde yanlız degilim az girebiliyrm. Dugunden sonra nerede oturacaksiniz belli mi sehir
aynı canım bursadayım değişmicek şehrim. işimiz gücümüz de burda çünkü.

Olur ama yine de bir kilo daha vermeye çalış cok farkeder canım
aynen düz 48 olmadan zaten bırakmam

Selamun aleykum kizlaarrr
Geçmiş bayraminiz mubarek olsun inşaallah güzel huzurlu bir bayram gecirmissinizdir
Benim bayramim cok güzel gecti gelen giden çoktu allah razi olsun şenlikliydik baya
Tabi ben aşırı yedim hem de ne aşırı
Ust uste 5,6 baklava bir yiyime sadece tum gunde bunun 3 kati falan
20,25 mercimek köftesi kekler lokmalar
Bu bana yol su elektrik olarak ve bide mide agrisi olarak döndü. Tam 1 kg almışım
sbeden bebisim kilom 57.7
Söz veriyom haftaya pazartesi 56 olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…