- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Tamam canim. Haber verdiğin icin tesekkur ederim
Merhaba iyi aksamlar herkese bende katilmak istiyorum mumkunse. Bildirimleride zamaninda yaparim. Bazi nedenlerden dolayi su haftalik kilo vermem lazim mumkunmu :) boy 174Tamam canim. Haber verdiğin icin tesekkur ederim
Hayırlı olsun sanırım eşin emniyet mensubu bu zaman onlarin tayin Zamani alışırsın bende antalyayi pek sevmemistim havasindan dolayi ama 4 yıl bittikızlar tayinimiz mugla- fethiyeye çıktı..tayin listemizde yoktu ama devlet canının istedıgı yere verdı iste.inşallh iyi olur biizm için..hiçte sevmem aşırı sıcakları ve nemi..( neyse çıkıyom ben..
Baya yakın takip olmuş peşpeşe hadi hayırlısı
ne düğünü kızzz :)
ay benim de artık son 1 buçuk ay kaldı.çok fena ekşın var her gün
Kiz seni atar miyim senin kacma sansin yok dermişim
Diğer kutuna bi bak
11 temmuz 2016 ölçülerim pilatesin 1.günü
bel:64
göbek:83
kalça:88,5
bacak:52,5
yemek yedikten sonra ölçtüğüm için göbek yarım cm fazla çıkmış olabilir :)
bu arada resim sözü vermiştim bi türlü koyamadım. bugün spora başlamadan evvel çektim koyuyorum.
Eki Görüntüle 1857123 Eki Görüntüle 1857124
hala azcık basenim mevcut.onları da sporla yok etmeyi planlıyorum.
ve sıkılaşmak hedefim. çünkü çok gevşeğim şuan. hem bacak hem karın çalışıyorum.
Canım aynıyım kilomda bir değişiklik yok inşallah bu hafta eksileri görcemvisnelipastam canım iki hafta doldu bildirim yapmayacak misin
saağol tatlım benim :)
yaaa sorma bayramda yediklerimden ben de aldım. çünkü bayramdan sonraki hafta da yemeye devam ettim irademi tutamadım. 1 kilo geri aldım bayramla birlikteama hemencik vereceğim . yeni aldım hemen gider :)
Kız polyanna sen nerelerdesin ? Takımandan ayrıldında haberimmi yok ?hayırlı olsun, bence gayet güzel, keşke bizde egede otursak
canım benim, ayrıldım takımdan çünkü yaz gelinde ben spor yapamıyorum spor yapamayıncada kilo gitmiyo zatençok zor kilo veriyorum bu sebeplede takıma zarar vermiş oluyodum o yüzden şimdilik çıktım ama ekim başı gibi tekrar gelebilirimKız polyanna sen nerelerdesin ? Takımandan ayrıldında haberimmi yok ?
Ben yokken gittin o zaman .. Sağlık olsun iyi oldacanım benim, ayrıldım takımdan çünkü yaz gelinde ben spor yapamıyorum spor yapamayıncada kilo gitmiyo zatençok zor kilo veriyorum bu sebeplede takıma zarar vermiş oluyodum o yüzden şimdilik çıktım ama ekim başı gibi tekrar gelebilirim
sen nasılsın? nasıl gidiyo?
Ben yokken gittin o zaman .. Sağlık olsun iyi olda
İyiyim canım hamdolsun ...
Koza cadısıda burdaymış bak sen
Eh takımada yaz o vakit biz sanki listedemiyizsen nerelerdeydin?
çok şükür iyiyim
evet kozada burda, bi yer kesmiyo bizi motivasyonu artırmak için heryerden gazlanmaya ihtiyacımız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?