♥haftalık kilo verme yarışması♥

Eh takımada yaz o vakit biz sanki listedemiyiz

Ramazanda pek zamanım olmadı sonrada bayram tatili

sende mi giremedin takıma,sende bendensin desene
bende takımda olmayınca fazlalık yapmıyım diye düşünmüştüm,gel dersen gelirim ne demek seve seve
herkeste aynı şey var ramazandı tatildi derken herkes yeni yeni dökülmeye başlıyo,kışa doğru dahada artar nüfusumuz

Bebegin kaç aylık canım. Bende oabt ye seneye girecem nasipse ama hazirligim hic yok simdilik ayni kilodayiz sayilir.ben hedefine yine de 58 yaziyorum. son hedefi merak ediyor uyeler
16 aylkk kpss ye simdiden baslamani tavsiye ederim cunku eylul ekim gibi baslarsan vakit az kaliyo mayis gk gy egitim var canim.
Insa 58 gormeyi cok istiyorum
Ewde bu ara kilo yapcak cok sey var bi bitelerdi kurtulsaydik

Benim listeyegirmek gibi bir niyetim yok begümüm ben 8-9 yıldır buralardayım 6 sene dvvel 6. Takımdan mezun oldum . Tamamen arkadaşlar için ve takıma yardım için takımdayım .. Takımda yazmak için listede olmak şart değil canım ,

mezunlardandın demek senin zaten listeye girmene gerek yokmuş sen başarcağını başarmışsın canım

acıcık almışsın belli, kilolar yerleşmeden hemen acil önlemini almalısın, dönmen iyi oldu
nasılsın iyimisin? nasıl gidiyor?
iyiyim canımmm
ramazandı bayramdı derken geçti günler
aslında hep 55 56 arası gidiyordum
ama akşam 57 küsürle yattım
sabahta tabii 56 küsür çıkınca dedim olmaz bu böyle
diyet olarak değil spor olarak hızlanmam gerektiğini düşünüyorum
aklıma estiğinde 2 haftada 2 beden incelme pilatesini yaptım ama sık sık yapmayınca bi işe yaramıyor tabi
arada da bisiklet çevirdim yarım saat
ama yetmiyor hacı yetmiyor

sizler nasılsınız

bizimde aynı canım ramazandı bayramdı derken geçti gitti, şimdide yaz rehaveti var spor falan yok bende, ekime kadar yerimde saysam sonra başlıycam spora tekrar
sen vakit buldukça plates,bisiklet devam et illaki faydası olur

Sen de yaz geldi bırakma canım
yavaş yavaş da olsa 59 lara inmen bile güzel senin
bir de sende 55 i görsem çok mutlu olucam

Hadi bismillah nidalari ile bende burdayim diyorum ve yarisa katilmak istiyorum... Nereye basvurmm lazim arkadaslar ve bilgilendirmeyi kime yapacagim yardimci olursaniz sevinirim...

Hadi bismillah nidalari ile bende burdayim diyorum ve yarisa katilmak istiyorum... Nereye basvurmm lazim arkadaslar ve bilgilendirmeyi kime yapacagim yardimci olursaniz sevinirim...

sbeden i etiketleyerek
boy
kilo
hedef kilonu yazmalısın
her pazartesi kilo bildirim günümüz, 2 hafta mazeretsiz bildirim yapmayanın adı siliniyor bu kadar

Mavi_Cadii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…