♥haftalık kilo verme yarışması♥

sbeden i etiketleyerek
boy
kilo
hedef kilonu yazmalısın
her pazartesi kilo bildirim günümüz, 2 hafta mazeretsiz bildirim yapmayanın adı siliniyor bu kadar

Hayata_umutla
sbeden
sbeden i etiketleyerek
boy
kilo
hedef kilonu yazmalısın
her pazartesi kilo bildirim günümüz, 2 hafta mazeretsiz bildirim yapmayanın adı siliniyor bu kadar

Hayata_umutla
sbeden
Boy 158
Kilo 68 ( pazar tartilmistim)
Şimdi tekrar tartildim guncel kilo 66.8
Hedef 50 kg
Ben 1 haftadır sabah akşam yürüyüp koşuyorum evde bi kaç egzersiz inşallah
Zayıflarım

Acaba kızlar bişey sorcam size zayıflamakiçin yediğiniz kalorie hesabı yapan varmi. Ve yapıyorsanızda nekadar yağ nekadar protein nekadar karbonhidrat aldığınızı kontrol ediyormusunuz? VE eger eden varsa bir sorum var nekadar almalıyız bunlardan?

Ne güzel ne güzel ben de sahile gitsem de sıcak olsa nem olsa

Br

Bravo kiz sana masallah. Ben eskiden hirsliydim hemde cok ama nedense hirs yapamiyorum artik. Senin nasil hirs yaptigini tahmin bile edemiyorum
Can'ım benim ki bir elti meselesi :) bilirsin işte sen zayıf ben zayıf ama astık bıraktım şimdi çok iyi durumda kilom gayet de memnunum çok şükür

kalori hesabını ben yapıyordum ramazan başlayınca bıraktım,çok faydasını gördüm yediğimin içinde ne var onu görüyodum.
ne yersem içinden k.hidrat çıkıyodu (beslenme tipimle alakalı sanırım ) k.hidratı olabildiğince az almaya çalıştım, normaldede 50 nin altına düşmemek lazımmış,benimse genelde 120-140 arası çıkıyodu, ,protein ve yağı bilemiyorum

hesap yaptığım site fatsecret,telefona da indirebiliyosun, bilgisayardan da takip edebiliyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…