7 ayda 7 kilo almayayım dahadi bakalım, 7 kilo hedef aslında çok değil ama bizim gibi tembellere dünya kadar geliyo
kısmadan 7 kiloyu 7 ayda verirsin
7 ayda 7 kilo almayayım da
hadi bakalım
bilirsin beni hızlı kilo veririm ben
çok yesem de veririm
Selam bende size katılmak istiyorum kurallarınız varmı acaba?
sbeden i etiketleyerek
boy
kilo
hedef kilonu yazmalısın
her pazartesi kilo bildirim günümüz, 2 hafta mazeretsiz bildirim yapmayanın adı siliniyorbu kadar
Hayata_umutla
sbeden i etiketleyerek
boy
kilo
hedef kilonu yazmalısın
her pazartesi kilo bildirim günümüz, 2 hafta mazeretsiz bildirim yapmayanın adı siliniyorbu kadar
Hayata_umutla
Hani 47 idi :)aynı canım bursadayım değişmicek şehrim. işimiz gücümüz de burda çünkü.
aynen düz 48 olmadan zaten bırakmam
Haftaya 99 istiyorum. Bayram diyr hadi neysee :)sbeden canim kaynanamlarda oldugum icin fazla giris yapamiyorm telefon biraz elimde dursun laf geliyor hemen bu hafta kilom 101.2
Yağlı yoğurt olarak düşündüm ben öyle değil mi kiiGayet sağlıklı canım cacığı nasıl yağlı içebiliyorsun ben sadece yoğurt salatalık olarak tüketirim tuzlu bir de
Ne güzel ne güzel ben de sahile gitsem de sıcak olsa nem olsakızlar tayinimiz mugla- fethiyeye çıktı..tayin listemizde yoktu ama devlet canının istedıgı yere verdı iste.inşallh iyi olur biizm için..hiçte sevmem aşırı sıcakları ve nemi..( neyse çıkıyom ben..
Öyledir tabi canım ben genelde salatalıkları rendelerim yoğurtla beraber açarım tuz su ayran gibi afiyetle sonraYağlı yoğurt olarak düşündüm ben öyle değil mi kii
Bende caciğa bayılırım bide sarımsak olunca 1 diş daha lezzetli oluyorÖyledir tabi canım ben genelde salatalıkları rendelerim yoğurtla beraber açarım tuz su ayran gibi afiyetle sonra
Evet sarımsakta severimBende caciğa bayılırım bide sarımsak olunca 1 diş daha lezzetli oluyor
Sarımsak zayiflamak içinde faydalıEvet sarımsakta severim
Can'ım benim ki bir elti meselesi :) bilirsin işte sen zayıf ben zayıf ama astık bıraktım şimdi çok iyi durumda kilom gayet de memnunum çok şükürBr
Bravo kiz sana masallah. Ben eskiden hirsliydim hemde cok ama nedense hirs yapamiyorum artik. Senin nasil hirs yaptigini tahmin bile edemiyorum
Acaba kızlar bişey sorcam size zayıflamakiçin yediğiniz kalorie hesabı yapan varmi. Ve yapıyorsanızda nekadar yağ nekadar protein nekadar karbonhidrat aldığınızı kontrol ediyormusunuz? VE eger eden varsa bir sorum var nekadar almalıyız bunlardan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?