- 8 Ağustos 2015
- 1.062
- 2.229
- 133
Günaydın canım benim cevabın için çok sağol bende baktım aynı karbonhidrat çok yüksekti ona dikkat ediyorum ötekileri de aynı dengede tuttuyum diyorum samsung telefonlarda var ya ben onun içindeki app de kullanoyorum herşeyi hesap ediyor attığım adımı yediğimi içtiğimi. Önerin için teşekkür ederim. Kh şeker olduğu için onu dengeli almalıyız bence int araştırayım biraz daha bari aldığım bilgileri sizede burayada aktarırım. Sanki karnım küçülüyor gibi bi hissim var küçük geliyor bubbana mutluluk veriyor. İnşallah zayiflarız istediğimiz ideal kiloya düşerizkalori hesabını ben yapıyordum ramazan başlayınca bıraktım,çok faydasını gördüm yediğimin içinde ne var onu görüyodum.
ne yersem içinden k.hidrat çıkıyodu(beslenme tipimle alakalı sanırım ) k.hidratı olabildiğince az almaya çalıştım, normaldede 50 nin altına düşmemek lazımmış,benimse genelde 120-140 arası çıkıyodu, ,protein ve yağı bilemiyorum
hesap yaptığım site fatsecret,telefona da indirebiliyosun, bilgisayardan da takip edebiliyosun
Günaydın kızlarrrr
bu sabah tartı 56,0 gösterdi
akşam 1 saat yürüyüş yaptım onun yardımı sanırım bu küsüratın gitmesi
Günaydın canım benim cevabın için çok sağol bende baktım aynı karbonhidrat çok yüksekti ona dikkat ediyorum ötekileri de aynı dengede tuttuyum diyorum samsung telefonlarda var ya ben onun içindeki app de kullanoyorum herşeyi hesap ediyor attığım adımı yediğimi içtiğimi. Önerin için teşekkür ederim. Kh şeker olduğu için onu dengeli almalıyız bence int araştırayım biraz daha bari aldığım bilgileri sizede burayada aktarırım. Sanki karnım küçülüyor gibi bi hissim var küçük geliyor bubbana mutluluk veriyor. İnşallah zayiflarız istediğimiz ideal kiloya düşeriz
İnşallah canımm
süper, yerleşmeden verirsin sen kiloları
Ay hadiinşallah bakalım burda boyle motivasyon olduğu sürece insan bırakmaz diyeti sporu bugün öğlene şimdiden yemek hazirliyorum çalışcam çünkü yemek faslı bitince bi işe gitmeden yürüyüş yapicam inşallahsenin uygulamada iyiymiş
bi yerden başlamak lazım, herşey biranda olmuyor ama başlayınca mutlaka hissediyosun birşeylerin değiştiğini ve buda çok güzel bir his
karnın kesinlikle küçülüyo, yavaş değişimleri hafif hissediyosun ama onlar sonra gözle görülür şekilde hissediliyo,aynen devam et canım, başaracaksın
Kilon tam da plajlık oldubu arada resim sözü vermiştim bi türlü koyamadım. bugün spora başlamadan evvel çektim koyuyorum.
Eki Görüntüle 1857123 Eki Görüntüle 1857124
hala azcık basenim mevcut.onları da sporla yok etmeyi planlıyorum.
ve sıkılaşmak hedefim. çünkü çok gevşeğim şuan. hem bacak hem karın çalışıyorum.
Ben de yürüyüşü bırakınca öyle oldu bugün ki kilom 57.20iyiyim canımmm
ramazandı bayramdı derken geçti günler
aslında hep 55 56 arası gidiyordum
ama akşam 57 küsürle yattım
sabahta tabii 56 küsür çıkınca dedim olmaz bu böyle
diyet olarak değil spor olarak hızlanmam gerektiğini düşünüyorum
aklıma estiğinde 2 haftada 2 beden incelme pilatesini yaptım ama sık sık yapmayınca bi işe yaramıyor tabi
arada da bisiklet çevirdim yarım saat
ama yetmiyor hacı yetmiyor
sizler nasılsınız
Ay hadiinşallah bakalım burda boyle motivasyon olduğu sürece insan bırakmaz diyeti sporu bugün öğlene şimdiden yemek hazirliyorum çalışcam çünkü yemek faslı bitince bi işe gitmeden yürüyüş yapicam inşallah
Tamam canım ben almnyda yaşıyorum burası şuan serin ah keşke orda olsam çok isterdim.❤sürekli burda olabilirsen motivasyon süperdir, motive oldukçada insan diyetide sporuda bırakmıyor,bugünlerde hava çok sıcak öğlen saatlerinde yürüme sakın
Tamam canım ben almnyda yaşıyorum burası şuan serin ah keşke orda olsam çok isterdim.❤
Evet ya işte tatil falan aklima gelince ozaman kesin vermeliyim diyorum devam yani birakmicam inşallahhımm o zaman başka oralar biraz daha serin tabi
inşallah TR yede gelirsin tatil yaparsınama önce zayıflamak şart :)
oo bebeğim yarışa ne dersinBen de yürüyüşü bırakınca öyle oldu bugün ki kilom 57.20
Ben genelde hemen hemen her yemeğime kullanırım canım çokta severimSarımsak zayiflamak içinde faydalı
Günaydınlar efenim
Hanım kızımız evlenecek
fark baya açıldı harbiden
Sabahtan hiç yoktu canım gelemedim şimdi geldi internet ama yine de gidiyor arada bilgisayarcı gelecek halagünaydın canım,nasılsın?internet sorunlumu yine?
gelemeyen bilgisayarcı yapmışlarSabahtan hiç yoktu canım gelemedim şimdi geldi internet ama yine de gidiyor arada bilgisayarcı gelecek hala
Hanım kızımız evlenecek
olsun o kadar
sonra onu da göreceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?