- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
gelemeyen bilgisayarcı yapmışlarbizdede o derece aman ellerine düşme artık ne zaman gelir Allah bilir
Yaniiiionun köprüden önce son çıkış ama biz çıktık arada salabiliriz demi
Bende kullanırım bugün de kullanacaktım ki bi baktım bitmiş okadar hızlı tüketmişimBen genelde hemen hemen her yemeğime kullanırım canım çokta severim
iyi yapmışsın canım yoksa ağırdan alıyolarSabah ben aradım artık dayanamayıp
Yaniiii
ipin ucunu kaçırmadan olabilir tabiisiii :)
Bize de dayanmıyor sarımsakBende kullanırım bugün de kullanacaktım ki bi baktım bitmiş okadar hızlı tüketmişim
Daha iyi gibi internet bakalımiyi yapmışsın canım yoksa ağırdan alıyolar
Ben kalori hesabıyla zayıfladım diyebilirim canım, hani ayrı ayrı protein k.hidrata bakmadım ama toplamdaki günlük kalorimi 1000 i geçmeyecek şekilde yaptım. Benim verilecek kilom çoktu sonrasında 1200 ve 1500 e çıkardım. Fatsecret ı kullandım tavsiye ederim bi süre sonra yazmana bile gerek kalmıyor aklından ne ne kadar biliyorsun zaten.Acaba kızlar bişey sorcam size zayıflamakiçin yediğiniz kalorie hesabı yapan varmi. Ve yapıyorsanızda nekadar yağ nekadar protein nekadar karbonhidrat aldığınızı kontrol ediyormusunuz? VE eger eden varsa bir sorum var nekadar almalıyız bunlardan?
Aynı ben canım aynı ben spora başlamam gerek ve boğazıma dur diyemiyorum bayramdan beriYaa ben kafayı yicem sanki o 42 kiloyu veren ben değilmişim gibi şu 2 kiloyu veremiyorum
Yürüyüş yapıyorum sadece yeterli gelmiyo ekstradan spor istiyo vücudum ve yemeği kısamıyoruummmmm
Aslında gayet güzel ama sabah dengeli bi kahvaltı olmadan olmuyoMidem delinmiş gibi ya
Sabah: Yok sadece 1 dilim gofret - 26 kalori (bu düzene bir dur demeliyim silkeleyin beni eski halime dönmem gerek)
Öğle; Yarım kaseden az yoğurt çorbası + 3 ad.orta boy ızgara köfte + 1 porsiyon erişte makarna + 2 dilim elma dilim patates + 1 kase yağsız tuzsuz salata - 498 kalori
Birazdan nescafe içeceğim akşama da beşamel soslu tavukla yoğurt çorbası içeceğim bakalımEvde trileçe de duruyor
Napcaz nehir ya o kadar emeğim boşa gitsin istemiyorum ve mide öyle bi şey ki yedikçe genişleyip şekil alıyoAynı ben canım aynı ben spora başlamam gerek ve boğazıma dur diyemiyorum bayramdan beri
Aslında gayet güzel ama sabah dengeli bi kahvaltı olmadan olmuyo
Tatlıyı da çıkartabilsek keşke
Tabi bunu diyen insan az önce poğaçayı dün akşam da cips ve 3 kurabiyeyi gömdü
Napcaz nehir ya o kadar emeğim boşa gitsin istemiyorum ve mide öyle bi şey ki yedikçe genişleyip şekil alıyo
Midem delinmiş gibi ya
Sabah: Yok sadece 1 dilim gofret - 26 kalori (bu düzene bir dur demeliyim silkeleyin beni eski halime dönmem gerek)
Öğle; Yarım kaseden az yoğurt çorbası + 3 ad.orta boy ızgara köfte + 1 porsiyon erişte makarna + 2 dilim elma dilim patates + 1 kase yağsız tuzsuz salata - 498 kalori
Birazdan nescafe içeceğim akşama da beşamel soslu tavukla yoğurt çorbası içeceğim bakalımEvde trileçe de duruyor
Aynı ben canım aynı ben spora başlamam gerek ve boğazıma dur diyemiyorum bayramdan beri
Napcaz nehir ya o kadar emeğim boşa gitsin istemiyorum ve mide öyle bi şey ki yedikçe genişleyip şekil alıyo
Akşam ki alınmış trileçeyi yedikten sonra (çöpe atamam) tatlıya biraz ara vereceğim ve sabah üşenmeyip kahvaltılarıma geri döneceğim yulafım beni bekliyor belki sabah onları yaparsam öğlen yemeklere saldırmam akşam da sıcak falan bahane edip az yerim bu aralar çekirdek cips istiyor canım buz gibi kola bir de ne yapsam vazgeçemedim bayramdan sonra oldu bu köyde aç kalınca saldırıya geçtim sanki
Teşekkür ederim cevabın için. İnşallah w kiloyuda verirsin arada kardio gerekli malesef bende evde başlıcam spora inşallah. Şimdiherşeyin kalorisine bakıyorum inşallah boyle devam eder. Sorum olursa yazarım sanaBen kalori hesabıyla zayıfladım diyebilirim canım, hani ayrı ayrı protein k.hidrata bakmadım ama toplamdaki günlük kalorimi 1000 i geçmeyecek şekilde yaptım. Benim verilecek kilom çoktu sonrasında 1200 ve 1500 e çıkardım. Fatsecret ı kullandım tavsiye ederim bi süre sonra yazmana bile gerek kalmıyor aklından ne ne kadar biliyorsun zaten.
Soruların olursa yardımcı olmaya çalışırım baya deneyimliyim gerçi şu 2 kiloyu nasıl vercem onu bilmiyorum
Canım göbek hemen küçülmesi için yeşil çay iç 3 litre su ve kefir ve çorba kolayca haftasonuna kadar verirsin herhaldekızlar bu iştah patlaması bende de var, dünden beri yediğim bayram çikolatalarının haddi hesabı yok
belkide ramazan sonrası normaldir ama buna bi dur demeliyiz,benim bu hafta sonu bide düğün var abiyem dar göbek pırtlarsa rezil gibi
haftaya pazartesinden itibaren yeme düzenimi sağlamam lazım,bide spora yapabilsem
Aynı ben canım aynı ben spora başlamam gerek ve boğazıma dur diyemiyorum bayramdan beri
Akşam ki alınmış trileçeyi yedikten sonra (çöpe atamam) tatlıya biraz ara vereceğim ve sabah üşenmeyip kahvaltılarıma geri döneceğim yulafım beni bekliyor belki sabah onları yaparsam öğlen yemeklere saldırmam akşam da sıcak falan bahane edip az yerim bu aralar çekirdek cips istiyor canım buz gibi kola bir de ne yapsam vazgeçemedim bayramdan sonra oldu bu köyde aç kalınca saldırıya geçtim sanki
kızlar bu iştah patlaması bende de var, dünden beri yediğim bayram çikolatalarının haddi hesabı yok
belkide ramazan sonrası normaldir ama buna bi dur demeliyiz,benim bu hafta sonu bide düğün var abiyem dar göbek pırtlarsa rezil gibi
haftaya pazartesinden itibaren yeme düzenimi sağlamam lazım,bide spora yapabilsem
teşekkür ederim canımCanım göbek hemen küçülmesi için yeşil çay iç 3 litre su ve kefir ve çorba kolayca haftasonuna kadar verirsin herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?