♥haftalık kilo verme yarışması♥

Bol bol su içiyorum en az 2 lt ve sabahları yürüyorum günlük yarım saatlik yürüyüşümü de yapıyorum yapmam gereken bitki çaylarıma başlamam sabah kahvaltımı yapmam ve boğazıma dur demem gözüm aç resmenAy büyümesi mi var acep

Bende hareketliyim öyle yürüyüşler bol su falan var devam onlara ama sporu sıklaştıracağım pilates aletlerim bekliyor bir de sabahları alacağım diyip unutuyorum bitki çaylarımla düzenime başlamalıyım her sabah yeşil çay zaten içiyordum

Yapa
teşekkür ederim canım
yeşil çayı hergün içiyorum, aslında şu tatlı ve çikolataları kessem akşamıda hafif atlatsam olcakta,irademi koruyamıyorum
Yaparsın canım çikolata tatlı nerdeyse o dolabın üstüne hedefini yaz not et uzerine yapıştır belki boylelikle yemessin

nilll tam üstüne bastın 5 temmuzdan beri ay büyüyomuş hemde daha 20 temmuza kadar,kız suç bizde değilmiş ya

Yapa

Yaparsın canım çikolata tatlı nerdeyse o dolabın üstüne hedefini yaz not et uzerine yapıştır belki boylelikle yemessin
inşallah canım, kahvaltı ve öğlen yemeği hariç bugün 3 bayram çikolatası,3 dilim baklava,1 koca sütlü mısır yidim,
akşama biryere gidicem ordada birsürü mamalar olcek şimdilik böyle işte

inşallah canım, kahvaltı ve öğlen yemeği hariç bugün 3 bayram çikolatası,3 dilim baklava,1 koca sütlü mısır yidim,
akşama biryere gidicem ordada birsürü mamalar olcek şimdilik böyle işte
Neyse sana bakınca az yediğimi farkettim BegüşBende dün 1 dilim baklava 1 tane pişmaniye yarım sütlü mısır yemiştim vicdan azabı çekiyordum bakakşam ki trileçem gözüme çok masum göründü

hayırlı olsun, bence gayet güzel, keşke bizde egede otursak
Valla isteyene guzel işte :)) hayırlısı

Hayırlı uğurlu olsun Şans getirsin
İnşallah canım aminn

Oralar cok güzel tatil cennetine mi düştün ne :) hakkinizda hayırlı olsun canim.listede de olmayan yerlere de atanabilinecegini bilmezdim hiç
Canım biz daha öncede bi tatıl şehrınde 9 yıl yaşadık. Iyı yanısa var eksi yanı daha çok. Evet bizim kurumda liste dışıda verebiliyolar. Bizede denk geldi

Anka kuşum ya hiç giremez oldum. Kuzuu fıstık olmuşsun sen bence artık kılonu koru nerene vercen daha :)))
Hayırlı olsun sanırım eşin emniyet mensubu bu zaman onlarin tayin Zamani alışırsın bende antalyayi pek sevmemistim havasindan dolayi ama 4 yıl bitti
Yok canım eşim polis asker degil bi kurumda müdür . Bizdede dogu gorevı oluyodu şimdi bıtırıp gıdıyoruz kısmetse. Şuan hala dogudayım. Ben 9 yıl alanyada yaşadım bılıyorum nemi sıcagı. Ama hiç sevmıyorum

Ne güzel ne güzel ben de sahile gitsem de sıcak olsa nem olsa
Ahh bide ben sevınsem :)) alıştım nemsız yerlere ne guzeldi :))

Kızlar nasılsınız. Ben dıyet yapamıyorum ya. Artık evde ne varsa o tuketılıyo. Evdekileri bitirmeye başladık. Ben taşınıp duzen kurana kadar dıyet yapamam gıbı almasam ıyıde sankı yavaş yavaş alıyorum kılo. İşte o kötu olacak of

sen böyle diyince ben kendimi kötü hissettim ama
ben bu gidişle haftayada basküle çıkamam sbedende beni şutlar burdan

canını sıkma,senin telaşın çok büyük evini taşı düzenini kur, ordaki sıcaklardan zaten iştahın kesilir

sen böyle diyince ben kendimi kötü hissettim ama
ben bu gidişle haftayada basküle çıkamam sbedende beni şutlar burdan
Oyy kuzu takılıyorum ya benim yediklerim de hiç masum değil 1-2 tane eksik yemişim ama yemişim yaniYok yok şutlamaz sen haftaya kadar toparlayacaksın inanıyorum ben ve tartıya çık korkma tartıdan bak umursamadıkça daha da geliyor köyde tartılamadım geldi mesela tartı candır

Ev taşımak çok zorrrr Allah sabırlık versin canım bu sıcaklarda

fethiyede alanyadaki kadar nem olmaz, hem yazın bol bol yüzersin kilolarda gider işte ne güzel

Demek ki tek ben değilmişim hep beraber bir dur diyelim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…