♥haftalık kilo verme yarışması♥

İnşallah begüm ya. Kesılse şu iştah ah. Çok yoruluyorum artık ayaga kalkarken gozumde bı kararma oluyo sanırım kansız kaldım ben

aaa dikkat et kendine, bi fırsatını bulda kanına baktır hemen canım, sonuçta sen ev annesisin herşey sana bakıyo kanlı canlı güçlü olman lazım

İnşallah canım altı üstü 2 kilo ya sinir oldum bugün kendime nerede o azimli su ah ahhh

Hemen haftasonuna kadar en azından karbonhidratı kes begüm sıvıya ağırlık ver iner göbek inşallah

Öyle dıyolar bizede bakıp gorucez. Evımız denıze bı yol gecıyomuş. Balkon manzaram deniz sanırım :))) görmedıkte goren oyle diyo hrheee

evi tuttunuz mu orda?,ne zaman yola çıkıyonuz?

tamda onu soruyodum
ayyy tam istediğim ev şekli, ne güzel,ağustosta izne çıkıcam sana geleyim tatile :))
kız hayatının fırsatı ben olsam hergün denize giderdim

aaa dikkat et kendine, bi fırsatını bulda kanına baktır hemen canım, sonuçta sen ev annesisin herşey sana bakıyo kanlı canlı güçlü olman lazım
bu karmaşada gıdermıyım bılmem

evi tuttunuz mu orda?,ne zaman yola çıkıyonuz?
Biz lojmanda kalıcaz canım ev hazırda evın boşalmasını beklıyoruz. Temmuz sonunda sanırım boşaltacaklar

Ya daha dün gece banyo yaptım nasıl terledim şimdi kirli hissediyorum kendimi
Başladı canım, yine özel ders vercem kursa falan da gitcem ama en azından erken kalkmak yok

uff evet ördek gibi olduk sudan çıkamıyoruz sabah duş akşam duş
ne kursuna gidicen?
sabah erken kalkmamak en büyük lükslerden biri

tamda onu soruyodum
ayyy tam istediğim ev şekli, ne güzel,ağustosta izne çıkıcam sana geleyim tatile :))
kız hayatının fırsatı ben olsam hergün denize giderdim
Gel gel tabı beklerım. Sen nerdesın ev yanı

İnşaallah darısı başıma artık seneye tayinciyim ben de inşallah
Ben de alışmışım serine sıcakta yapamıyorum ya
Su aynen sıcagı çekemıyorum artık zamanında alanyada 9 yıl nasıl kalmışım dıye kendıme vahlanıyodum. Şimdı yıne sıcaga gıdıyom ya.

bu karmaşada gıdermıyım bılmem

Biz lojmanda kalıcaz canım ev hazırda evın boşalmasını beklıyoruz. Temmuz sonunda sanırım boşaltacaklar

kız yerleşirsin telaş etme, orda eylül sonuna kadar girilir denize, eşyanın kabasını attıktan sonra mutfak eşyasıyla giysiler 1 haftanı alsa sonrası bikaç ayda anca oturuyo yavaş yavaş düzenin oturur

kız yerleşirsin telaş etme, orda eylül sonuna kadar girilir denize, eşyanın kabasını attıktan sonra mutfak eşyasıyla giysiler 1 haftanı alsa sonrası bikaç ayda anca oturuyo yavaş yavaş düzenin oturur
Yok yok burda rahatım serın serın :)
Esyamın cogu hazır kullandıklarımız kaldı

Hıı bartında denız yok dımı. Ama yakınsın bak.bizde söz agızdan bı kere çıkar beklerım şekerım. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…