Valla zor sagol canım. Bi geceydık evımıze hayırlısıyla. Bi yandanda boşver serın serın yatıyoz şurda dıyom. Gıdıp onsıcakları çekmıyozEv taşımak çok zorrrr Allah sabırlık versin canım bu sıcaklarda
İnşallah begüm ya. Kesılse şu iştah ah. Çok yoruluyorum artık ayaga kalkarken gozumde bı kararma oluyo sanırım kansız kaldım ben
İnşallah canım altı üstü 2 kilo ya sinir oldum bugün kendime nerede o azimli su ah ahhhTeşekkür ederim cevabın için. İnşallah w kiloyuda verirsin arada kardio gerekli malesef bende evde başlıcam spora inşallah. Şimdiherşeyin kalorisine bakıyorum inşallah boyle devam eder. Sorum olursa yazarım sana
kız tam öğlen vakti bu sıcakta canında çekiyo heeeAyy kızlar tam 45 dakika pilates yaptım hiç yoktan iyidir herhalde
Hemen haftasonuna kadar en azından karbonhidratı kes begüm sıvıya ağırlık ver iner göbek inşallahkızlar bu iştah patlaması bende de var, dünden beri yediğim bayram çikolatalarının haddi hesabı yok
belkide ramazan sonrası normaldir ama buna bi dur demeliyiz,benim bu hafta sonu bide düğün var abiyem dar göbek pırtlarsa rezil gibi
haftaya pazartesinden itibaren yeme düzenimi sağlamam lazım,bide spora yapabilsem
Öyle dıyolar bizede bakıp gorucez. Evımız denıze bı yol gecıyomuş. Balkon manzaram deniz sanırım :))) görmedıkte goren oyle diyo hrheeefethiyede alanyadaki kadar nem olmaz, hem yazın bol bol yüzersin kilolarda gider işte ne güzel
Valla zor sagol canım. Bi geceydık evımıze hayırlısıyla. Bi yandanda boşver serın serın yatıyoz şurda dıyom. Gıdıp onsıcakları çekmıyoz
Ya daha dün gece banyo yaptım nasıl terledim şimdi kirli hissediyorum kendimikız tam öğlen vakti bu sıcakta canında çekiyo heee
sen döndün mü izmire tatil başladı heralde demi?
Öyle dıyolar bizede bakıp gorucez. Evımız denıze bı yol gecıyomuş. Balkon manzaram deniz sanırım :))) görmedıkte goren oyle diyo hrheee
evi tuttunuz mu orda?,ne zaman yola çıkıyonuz?
İnşaallah darısı başıma artık seneye tayinciyim ben de inşallahValla zor sagol canım. Bi geceydık evımıze hayırlısıyla. Bi yandanda boşver serın serın yatıyoz şurda dıyom. Gıdıp onsıcakları çekmıyoz
bu karmaşada gıdermıyım bılmemaaa dikkat et kendine, bi fırsatını bulda kanına baktır hemen canım, sonuçta sen ev annesisin herşey sana bakıyo kanlı canlı güçlü olman lazım
Biz lojmanda kalıcaz canım ev hazırda evın boşalmasını beklıyoruz. Temmuz sonunda sanırım boşaltacaklarevi tuttunuz mu orda?,ne zaman yola çıkıyonuz?
Her gün yapcam artık inşallah yaaTabi ki iyidir pilates yarım saat bile yapabilsem harika olacak
Ya daha dün gece banyo yaptım nasıl terledim şimdi kirli hissediyorum kendimi
Başladı canım, yine özel ders vercem kursa falan da gitcem ama en azından erken kalkmak yok
Bende kardeşime verdim aletleri bakalım bir iki haftaya alacağım tekrardan gelsin pilatesHer gün yapcam artık inşallah yaa
Gel gel tabı beklerım. Sen nerdesın ev yanıtamda onu soruyodum
ayyy tam istediğim ev şekli, ne güzel,ağustosta izne çıkıcam sana geleyim tatile :))
kız hayatının fırsatı ben olsam hergün denize giderdim
Su aynen sıcagı çekemıyorum artık zamanında alanyada 9 yıl nasıl kalmışım dıye kendıme vahlanıyodum. Şimdı yıne sıcaga gıdıyom ya.İnşaallah darısı başıma artık seneye tayinciyim ben de inşallah
Ben de alışmışım serine sıcakta yapamıyorum ya
bu karmaşada gıdermıyım bılmem
Biz lojmanda kalıcaz canım ev hazırda evın boşalmasını beklıyoruz. Temmuz sonunda sanırım boşaltacaklar
bartındayım şimdi benGel gel tabı beklerım. Sen nerdesın ev yanı
Su aynen sıcagı çekemıyorum artık zamanında alanyada 9 yıl nasıl kalmışım dıye kendıme vahlanıyodum. Şimdı yıne sıcaga gıdıyom ya.
Yok yok burda rahatım serın serın :)kız yerleşirsin telaş etme, orda eylül sonuna kadar girilir denize, eşyanın kabasını attıktan sonra mutfak eşyasıyla giysiler 1 haftanı alsa sonrası bikaç ayda anca oturuyo yavaş yavaş düzenin oturur
Hıı bartında denız yok dımı. Ama yakınsın bak.bizde söz agızdan bı kere çıkar beklerım şekerım. :))kız yerleşirsin telaş etme, orda eylül sonuna kadar girilir denize, eşyanın kabasını attıktan sonra mutfak eşyasıyla giysiler 1 haftanı alsa sonrası bikaç ayda anca oturuyo yavaş yavaş düzenin oturur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?