♥haftalık kilo verme yarışması♥

Hıı bartında denız yok dımı. Ama yakınsın bak.bizde söz agızdan bı kere çıkar beklerım şekerım. :))

Küçügün uyumasını bekledım. Bende işlerıme döneyım hadı hepınıze kolay gelsın

merkezde yok,en yakın deniz arabayla 15-20 dakika,bunada şükür hafta sonuda olsa kaçabileceğimiz bir denizimiz var
ayy inşallah geçen sene olsaydı oralardaydım bu sene nasip davetin için çok teşekkür ederim, bende buraya beklerim
sana kolay gelsin,bende birazdan çıkıcam,kuaföre gidicem izin aldım, malum düğün için saçlara bakım şart

Aleyküm selam tatlim.bayram hemen gecti gitti. Hic birakmaya gelmiyor bak nasıl firliyor sinsi yag hücreleri

Can'ım benim ki bir elti meselesi :) bilirsin işte sen zayıf ben zayıf ama astık bıraktım şimdi çok iyi durumda kilom gayet de memnunum çok şükür
Kacirmisim elti meselesini :) ama bende de elti mevzulu durum olsa cidden oyle bi zayiflardim ki varyaa

16 aylkk kpss ye simdiden baslamani tavsiye ederim cunku eylul ekim gibi baslarsan vakit az kaliyo mayis gk gy egitim var canim.
Insa 58 gormeyi cok istiyorum
Ewde bu ara kilo yapcak cok sey var bi bitelerdi kurtulsaydik
Kafam pek iyi değil . Biraz toparlanmam lazım . Basimdan hacamat yaptircam yarin. Ardindan zihin ezber kuvvetini arttiran 40 günlük dua okuyacağım. Sonra da insallah sağlıklıca baslarim. Simdi calissamda herseyi unutuyorum. ALLAH yardımcımız olsun

Hangi dua kiz o

Bende katılmak istiyorum
katilabilirsin :)
Boy kilo ve hedef bilgilerini bekliyorum. Her pazartesi bildirim günümüz. Iki hafta üst üste bildirm yapmayan siliniyor.

Merhaba iyi aksamlar herkese bende katilmak istiyorum mumkunse. Bildirimleride zamaninda yaparim. Bazi nedenlerden dolayi su haftalik kilo vermem lazim mumkunmu :) boy 174
Kilo 71
Hedef kilo 64
katılabilirsin listeye ekliyorum.

Hadi bismillah nidalari ile bende burdayim diyorum ve yarisa katilmak istiyorum... Nereye basvurmm lazim arkadaslar ve bilgilendirmeyi kime yapacagim yardimci olursaniz sevinirim...
sbeden

Boy : 164
Kilo: 80.1
Hedef Kilo : 63

Dun tartildim ve sonuc buydu umarim basaririm... Herkese bol irade diliyorum...
Ekliyorum
Selam bende size katılmak istiyorum kurallarınız varmı acaba?

sbeden

sbeden
Boy 158
Kilo 68 ( pazar tartilmistim)
Şimdi tekrar tartildim guncel kilo 66.8
Hedef 50 kg
Ben 1 haftadır sabah akşam yürüyüp koşuyorum evde bi kaç egzersiz inşallah
Zayıflarım
listeye ekliyorum

Esma-i idrisiyye Şerhi – 6. isim ve Havasları «YÂ GAYYUMU FE LÂ YEFÜTÜ ŞEY’ÜN MİN İL-MİHÎ VELÂ YEUDÜHÜ» İlâhî isimlerden bir ism-i şerifde «El Kayyum» dur. Gökleri, yeri ve her şeyi yerli yerinde tutan demektir. Mânâsı: Ey vücudu zâtı hakıkıyesi ve kemâli sıfa-tiyesi ve efâliyesi ve evsafı zâtiyesi kendi zâtıyla kaim ve celâl zâtiyesi kaim bizzat olan Allahım! Bütün âlemler İçinde bütün mahlûkatın mesalihi sûrî’lerini ve umuru mânevilerini tedbir etmekde ününden bir şeyin zerresi fevt olmaz. Havass ve Esrarı: Eğer bir kimsenin idrâki ve hafızası zayıf olsa da işittiğini ve okuduğunu hatırında tutamasa 40 gün müddetle her gün 27 kez bu şerefli ismi (duayı) okumalıdır. Tam bir teveccühle (inanarak) ve taharet-i kâmile ile okuyunca gönlü öylesine safi (berrak) olur ki; her ne işitse ve okusa unutmaz. • Her kim bu şerefli ismi (duayı) devamlı okusa gayb ilmi o kimsenin gönlünde peyda olur. Öyle ki; insanların benliğini (iç yüzünü) anlar.

Make Money Online : http://ow.ly/KNICZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…