Evet inşallah durusunuz kızlar sonuçta tatlılardan fayda yok hem yag hep kilo olarak geliyor. Çokmu tatlı istiyorsunuz pekmez bal kuru meyveler var ve kiraz çilek onlarda güzelDemek ki tek ben değilmişim hep beraber bir dur diyelim artık
Hıı bartında denız yok dımı. Ama yakınsın bak.bizde söz agızdan bı kere çıkar beklerım şekerım. :))
Küçügün uyumasını bekledım. Bende işlerıme döneyım hadı hepınıze kolay gelsın
birgün seni de 80, ler grubunda göreceğim insallahsbeden kilo bildirimim 95.200aslında 94.800 dun cıktı ama bugun bole cıktı vucudum odem yapıuor bırgun ole bırgun bole bende sasırdım
Aleyküm selam tatlim.bayram hemen gecti gitti. Hic birakmaya gelmiyor bak nasıl firliyor sinsi yag hücreleriSelamun aleykum kizlaarrr
Geçmiş bayraminiz mubarek olsun inşaallah güzel huzurlu bir bayram gecirmissinizdir
Benim bayramim cok güzel gecti gelen giden çoktu allah razi olsun şenlikliydik baya
Tabi ben aşırı yedim hem de ne aşırı
Ust uste 5,6 baklava bir yiyime sadece tum gunde bunun 3 kati falan
20,25 mercimek köftesi kekler lokmalar
Bu bana yol su elektrik olarak ve bide mide agrisi olarak döndü. Tam 1 kg almışım
sbeden bebisim kilom 57.7
Söz veriyom haftaya pazartesi 56 olucam
Rekabet iyidir. Kilolarimizin yakin oldugu herkesi takibe alalimBaya yakın takip olmuş peşpeşe hadi hayırlısı
Düzelecek üzülme canım. Sonraki bayrama daha cok var . Tekrardan Sıkı bi şekilde devamCnm bnm bu hafta durum kotu bayrm bana yaramadı kilom 69 ;( üzülerek söylüyorum verdiklerimi geri aldm ama bugünden basliycm tekrar ins haftaya guzl olcaksbeden
Bu bayram ben dikkat ettim neyseki. Gecen bayram gibi olsa uzulurdum. Sizde bu haftadan itibaren dikkat ederek bir an once kurtulacaksiniz. Bak diger bayram da geliyor bi yandan :) gorenler zayiflamissin desin demi.sbeden canım bayramdı suydu buydu yazamadım bende eski kg ya da geri döndüm 55.5
İnşallah canım ya ogünleride görürüz inşallah aslında ozel gun oncesıyım duzensızım onunda sıkıntısı varbirgün seni de 80, ler grubunda göreceğim insallah
Kacirmisim elti meselesini :) ama bende de elti mevzulu durum olsa cidden oyle bi zayiflardim ki varyaaCan'ım benim ki bir elti meselesi :) bilirsin işte sen zayıf ben zayıf ama astık bıraktım şimdi çok iyi durumda kilom gayet de memnunum çok şükür
Bizimki rekabet gibi oldu başka sıkıntımız yok çok şükürKacirmisim elti meselesini :) ama bende de elti mevzulu durum olsa cidden oyle bi zayiflardim ki varyaa
Benim icin biraz zor olcak ama senin icin bu sefer basaricamHaftaya 99 istiyorum. Bayram diyr hadi neysee :)
Kafam pek iyi değil . Biraz toparlanmam lazım . Basimdan hacamat yaptircam yarin. Ardindan zihin ezber kuvvetini arttiran 40 günlük dua okuyacağım. Sonra da insallah sağlıklıca baslarim. Simdi calissamda herseyi unutuyorum. ALLAH yardımcımız olsun16 aylkk kpss ye simdiden baslamani tavsiye ederim cunku eylul ekim gibi baslarsan vakit az kaliyo mayis gk gy egitim var canim.
Insa 58 gormeyi cok istiyorum
Ewde bu ara kilo yapcak cok sey varbi bitelerdi kurtulsaydik
Hangi dua kiz oKafam pek iyi değil . Biraz toparlanmam lazım . Basimdan hacamat yaptircam yarin. Ardindan zihin ezber kuvvetini arttiran 40 günlük dua okuyacağım. Sonra da insallah sağlıklıca baslarim. Simdi calissamda herseyi unutuyorum. ALLAH yardımcımız olsun
katilabilirsin :)Bende katılmak istiyorum
katılabilirsin listeye ekliyorum.Merhaba iyi aksamlar herkese bende katilmak istiyorum mumkunse. Bildirimleride zamaninda yaparim. Bazi nedenlerden dolayi su haftalik kilo vermem lazim mumkunmu :) boy 174
Kilo 71
Hedef kilo 64
Hadi bismillah nidalari ile bende burdayim diyorum ve yarisa katilmak istiyorum... Nereye basvurmm lazim arkadaslar ve bilgilendirmeyi kime yapacagim yardimci olursaniz sevinirim...
Ekliyorumsbeden
Boy : 164
Kilo: 80.1
Hedef Kilo : 63
Dun tartildim ve sonuc buydu umarim basaririm... Herkese bol irade diliyorum...
Selam bende size katılmak istiyorum kurallarınız varmı acaba?
listeye ekliyorum
Esma-i idrisiyye Şerhi – 6. isim ve Havasları «YÂ GAYYUMU FE LÂ YEFÜTÜ ŞEY’ÜN MİN İL-MİHÎ VELÂ YEUDÜHÜ» İlâhî isimlerden bir ism-i şerifde «El Kayyum» dur. Gökleri, yeri ve her şeyi yerli yerinde tutan demektir. Mânâsı: Ey vücudu zâtı hakıkıyesi ve kemâli sıfa-tiyesi ve efâliyesi ve evsafı zâtiyesi kendi zâtıyla kaim ve celâl zâtiyesi kaim bizzat olan Allahım! Bütün âlemler İçinde bütün mahlûkatın mesalihi sûrî’lerini ve umuru mânevilerini tedbir etmekde ününden bir şeyin zerresi fevt olmaz. Havass ve Esrarı: Eğer bir kimsenin idrâki ve hafızası zayıf olsa da işittiğini ve okuduğunu hatırında tutamasa 40 gün müddetle her gün 27 kez bu şerefli ismi (duayı) okumalıdır. Tam bir teveccühle (inanarak) ve taharet-i kâmile ile okuyunca gönlü öylesine safi (berrak) olur ki; her ne işitse ve okusa unutmaz. • Her kim bu şerefli ismi (duayı) devamlı okusa gayb ilmi o kimsenin gönlünde peyda olur. Öyle ki; insanların benliğini (iç yüzünü) anlar.Hangi dua kiz o
Canim sen zaten listedesin. Pazartesi kilon kactibeni de alır mısınız aranızasbeden
hemen eski yorumlarıma bakayım hatırlayamadım bir an ama şuan 54.7yimCanim sen zaten listedesin. Pazartesi kilon kacti
53müşümCanim sen zaten listedesin. Pazartesi kilon kacti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?