♥haftalık kilo verme yarışması♥

kilo vereceğime aldım diye listeden atılmam demi bu arada her pazartesi bilgi veriyorduk değilmi . ozamana kadar vermem lazım kilomu
Hayır canım bildirim yaptigin sürece adin listede kalir. Her pazartesi kilo veremesende bildirim yap. Kilo verceksin diye mecburiyet yok. Beslenmeni ve sporunu da yazabilirsin. Istediginle muhabbet kurabilirsin vs :)

Yaa ben kafayı yicem sanki o 42 kiloyu veren ben değilmişim gibi şu 2 kiloyu veremiyorum
Yürüyüş yapıyorum sadece yeterli gelmiyo ekstradan spor istiyo vücudum ve yemeği kısamıyoruummmmm
bende iki gün güzel yürüdüm. Kilom 77.100 dü . 76.800 e düştüm. Bakalım pazartesi kac olacak

mutlaka vardir canım. Allah yardimciniz olsun sizin insallah güzel olur

İnşallah canım ya ogünleride görürüz inşallah aslında ozel gun oncesıyım duzensızım onunda sıkıntısı var
Ben 2014 basinda 89 kilo filandim.
cok zaman gecti ama olsun söyle bi düşününce 12 kilo ekside olmak oldukca mutlu ediyor .77 yim suan . Ve bu sefer ki memleket ziyaretimde en son bugun olmak uzere iltifat cok alıyorum. Kilomu göstermedigimi gecen seneye gore daha zayif olduğumu söylüyorlar . Bende daha dikkat ediyorum yedigime içtiğime . Bi gaza bas sende regl atlattiktan sonra sahsen ben yuruyusle hızlıca 81 lere inmiştim. Insallah atak yaparsin bana rakip olursun.

Günaydın kızlar

begum75 Begüş yoksa Amasra'da mısın nasıl merak ediyorum orayı nasip olurda kafamızda Safranboluya gelmek var oradan Amasra'ya geçeceğim

günaydın fıstığım, ben amasrada değilim ama orda teyzemler var hemen hemen haftanın 2-3 günü sıkıldıkça gidiyoruz, denize giriyoruz, geziyoruz geliyoruz yakın bize 15 dakika
demek bu taraflara gezmeye geliyosunuz heyooo süper gelirsen mutlaka haberim olsun, görüşmeden gidersen küserim sana
ne zaman gelmeyi düşünüyosunuz inşallah ben senelik izindeyken olmaz

Çok güzel yerler değil mi mis gibi ya

Haber vereceğim tabi vermem mi kuzum henüz belli değil eşim Safranbolu'da askerlik yaptı sık sık gelmiştim 5 ay boyunca ama gezmek nasip olmadı şimdi hem yad edelim hem de gezelim Amasrayı falan diyoruz

herkesin memleketi kendine güsel geliyo tabi bizimde buraları gesel yerler bis seviyos
demek eşin safranboluda askerlik yaptı,şanslıymış safranboluda çok güzel yer, gezilecek yerleri var,amasrada küçük ama şirin bi yerözellikle internettende bak resimlerine ''karabük bartın ağaç yol'' diye 2 il arasında bir yol var yolun karşısındaki ağaçlar uzadıkça üstten birbirine kavuşmuş bildiğin tünel yol gibi harika manzarası var, dikkatli olmak kaydıyla orda fotoğraf çektirmek bir gelenektir, hele düğünlerde gelinle damadın olmazsa olmaz fotolarından dır :))
geleceğin vakit özelden yazışır haberleşiriz

Bende resimlerden görmüştüm bayılmıştım canım gerçekten çok seviyorum oraları Safranbolu da askerlik zamanında gezmek çok nasip olmadı sürekli geldik gittik ama kışdı ve gezemedik şimdi doya doya bir kaç günde olsa gezmek istiyorum inşallah geleceğim sana zaten buradan yola çıkmadan yazarım

Günaydin Herkese,
tartida aldigim olumlu sonuclar var bu sabah lakin mutlu lamiyorum cunku son zamanlarda yediklerim ve odem oldugunu biliyorum durumun... 75 den sonra sevinmeye baslayacagim.... Detoks niyetiyle uyguladigim sivilarla dolu 7 gunluk program dan sonra bakalim ne olacak...

şimdi doya doya gezersin inşallah
haberleşiriz canım,inşallah bi aksilik çıkmazda görüşürüz
ay heyecan yaptım ben biraz daha zayıflıyımda beni güsel güsel gör bari

şimdi doya doya gezersin inşallah
haberleşiriz canım,inşallah bi aksilik çıkmazda görüşürüz
ay heyecan yaptım ben biraz daha zayıflıyımda beni güsel güsel gör bari
Zaten anca olursa sonbahara olmazsa bir daha ki bahara kalır canım Bende 2 kilomu vereyimbu sabah yeni bir gün başladı benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…