kilo vereceğime aldım diye listeden atılmam demiCanim sen zaten listedesin. Pazartesi kilon kacti
Ne güzel. Benim eltimde 52 kilo ve gayet iyidir. Kilolu bir olsa rekabet denerdikBizimki rekabet gibi oldu başka sıkıntımız yok çok şükür
Hayır canım bildirim yaptigin sürece adin listede kalir. Her pazartesi kilo veremesende bildirim yap. Kilo verceksin diye mecburiyet yok. Beslenmeni ve sporunu da yazabilirsin. Istediginle muhabbet kurabilirsin vs :)kilo vereceğime aldım diye listeden atılmam demibu arada her pazartesi bilgi veriyorduk değilmi . ozamana kadar vermem lazım kilomu
Ooo beni korkutuyorsun. Bende 300 gram filan ekside olabilirim ama olsun kar kardir. Adim adim ilerlemek daha keyifli. Her incelmenin tadini yaşıyorumLeslie ile 2 mil yurudum
bu hafta 70 lerin birincisi olmayi hedefliyorum bakalim
Yaa ben kafayı yicem sanki o 42 kiloyu veren ben değilmişim gibi şu 2 kiloyu veremiyorum
Yürüyüş yapıyorum sadece yeterli gelmiyo ekstradan spor istiyo vücudum ve yemeği kısamıyoruummmmm
mutlaka vardir canım. Allah yardimciniz olsun sizin insallah güzel olurValla isteyene guzel işte :)) hayırlısı
İnşallah canım aminn
Canım biz daha öncede bi tatıl şehrınde 9 yıl yaşadık. Iyı yanısa var eksi yanı daha çok. Evet bizim kurumda liste dışıda verebiliyolar. Bizede denk geldi
Anka kuşum ya hiç giremez oldum. Kuzuu fıstık olmuşsun sen bence artık kılonu koru nerene vercen daha :)))
Yok canım eşim polis asker degil bi kurumda müdür . Bizdede dogu gorevı oluyodu şimdi bıtırıp gıdıyoruz kısmetse. Şuan hala dogudayım. Ben 9 yıl alanyada yaşadım bılıyorum nemi sıcagı. Ama hiç sevmıyorum
Ahh bide ben sevınsem :)) alıştım nemsız yerlere ne guzeldi :))
Ben 2014 basinda 89 kilo filandim.İnşallah canım ya ogünleride görürüz inşallah aslında ozel gun oncesıyım duzensızım onunda sıkıntısı var
Zahmet olacak sana da ama kilo vermeye baslarsan tekrar iyi olacakBenim icin biraz zor olcak ama senin icin bu sefer basaricam
Eklicem pazartesiye hazirlan :)Listede goremedim kendimi neden aceba
Ulaştım Can'ım tam 65 im bundan sonra spor ve sağlıklı beslenme inşallahNe güzel. Benim eltimde 52 kilo ve gayet iyidir. Kilolu bir olsa rekabet denerdikkilonu yazmamistin sanirim. Hedefe ulastin mi
Günaydın kızlar
begum75 Begüş yoksa Amasra'da mısın nasıl merak ediyorum orayı nasip olurda kafamızda Safranboluya gelmek var oradan Amasra'ya geçeceğim
günaydın fıstığım, ben amasrada değilim ama orda teyzemler var hemen hemen haftanın 2-3 günü sıkıldıkça gidiyoruz, denize giriyoruz, geziyoruz geliyoruz yakın bize 15 dakika
demek bu taraflara gezmeye geliyosunuz heyooo süpergelirsen mutlaka haberim olsun, görüşmeden gidersen küserim sana
ne zaman gelmeyi düşünüyosunuz inşallah ben senelik izindeyken olmaz
herkesin memleketi kendine güsel geliyo tabi bizimde buraları gesel yerler bis seviyosÇok güzel yerler değil mi mis gibi ya
Haber vereceğim tabi vermem mi kuzum henüz belli değil eşim Safranbolu'da askerlik yaptı sık sık gelmiştim 5 ay boyunca ama gezmek nasip olmadı şimdi hem yad edelim hem de gezelim Amasrayı falan diyoruz
Bende resimlerden görmüştüm bayılmıştım canım gerçekten çok seviyorum oraları Safranbolu da askerlik zamanında gezmek çok nasip olmadı sürekli geldik gittik ama kışdı ve gezemedik şimdi doya doya bir kaç günde olsa gezmek istiyorum inşallah geleceğim sana zaten buradan yola çıkmadan yazarımherkesin memleketi kendine güsel geliyo tabi bizimde buraları gesel yerler bis seviyos
demek eşin safranboluda askerlik yaptı,şanslıymışsafranboluda çok güzel yer, gezilecek yerleri var,amasrada küçük ama şirin bi yer özellikle internettende bak resimlerine ''karabük bartın ağaç yol'' diye 2 il arasında bir yol var yolun karşısındaki ağaçlar uzadıkça üstten birbirine kavuşmuş bildiğin tünel yol gibi harika manzarası var, dikkatli olmak kaydıyla orda fotoğraf çektirmek bir gelenektir, hele düğünlerde gelinle damadın olmazsa olmaz fotolarından dır :))
geleceğin vakit özelden yazışır haberleşiriz
şimdi doya doya gezersin inşallahBende resimlerden görmüştüm bayılmıştım canım gerçekten çok seviyorum oraları Safranbolu da askerlik zamanında gezmek çok nasip olmadı sürekli geldik gittik ama kışdı ve gezemedik şimdi doya doya bir kaç günde olsa gezmek istiyorum inşallah geleceğim sana zaten buradan yola çıkmadan yazarım
Zaten anca olursa sonbahara olmazsa bir daha ki bahara kalır canımşimdi doya doya gezersin inşallah
haberleşiriz canım,inşallah bi aksilik çıkmazda görüşürüz
ay heyecan yaptım ben biraz daha zayıflıyımda beni güsel güsel gör bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?