♥haftalık kilo verme yarışması♥

Zaten anca olursa sonbahara olmazsa bir daha ki bahara kalır canım Bende 2 kilomu vereyimbu sabah yeni bir gün başladı benim için
sonbaharsa tamam eylülde muhtemel gitmem biyere gidebilirsem ağustosta inşallah
bende bu sabah yeni bir gün diye uyandım ama 1 üçgen dilim kek ve sandviç ekmeğinin arasında kaşar domates yiyerek k.hidratı tavan yaptırdım

Biz Ağustosta evdeyiz ufak tefek yerlere belki ama genel itibariyle eşimde mali müşavirlik için inşallah kursa başlayacak o yüzden hafta sonları bir yere kıpırdayamayız gibi sonbahar gezmek için oraları daha iyi zatenAfiyet olsun canım olsun bundan sonrasına dikkat edersin bende yulaflı sütümü içtim yeşil çayımı şimdi içtim

o sınavları duymuştum, inşallah kazanır canım,Allah gönlünüze göre versin
evet evet sonbahar daha iyi bencede
sanada afiyet olsun, bende en kısa zamanda düzene girerim inşallah girmekte zorundayım başkayolu yok o kaa

Amin canım benim cümlemizin inşallah

Daha rahat gezilir bu yaz aylarında anca denizlik yerler gerek

İnşallah gireceksin merak etme bir de ben şu üzerimdeki halsizliği çözsem çok iyi olacak çünkü hiç bir şey yapasım yok işlerim beni bekliyor iş yerinde de evde de dün yemeğimi anca yaptım yedim bir baktı saat 9 anca tv ye baktım sonra ütülerim de beni bekliyor

tatil dönüşü oluyo bu uyum sorunu en kısa zamanda halledersin inşallah canım
ütüden de nefret ederim

Hadi inşallah cnm ben de 5 sene once 75 dustum babam uzun sure gormedı soka gırdı tanıyamadı super olmustum suan resmıme bakıyorum o kılıya ınmek ıstıyorum kucucuk kalmısım dıyorum ama kılo verdım dıyıp saldınmı gerı alınıyor kotumak da onemlı ben suan yemek seklımı degıstırdım benım sıkıntım yemekten kalkınca 1 saat sonra tekrar yemek sureklı yemek dusunmek tok olsamda sımdı onu asıyorum kendıme plan yaptım ve uyguladıgımda _lere dusuyorum goruyorum 3 ana öğün bir ara öğün aksam yemeğim saat 18.00 saat 20.de bır porsıyon meyve porsıyon olculerıne dıkkat edıyorum tabıkı bıde gunde 4 litre su 1 hafta boyle denıycem bakalım fayda gorucegıme ınanıyorum

4 litre mi wc de oturuyosundur çoğunlukla

Hayır canım bildirim yaptigin sürece adin listede kalir. Her pazartesi kilo veremesende bildirim yap. Kilo verceksin diye mecburiyet yok. Beslenmeni ve sporunu da yazabilirsin. Istediginle muhabbet kurabilirsin vs :)
çok teşekkür edrim bugun 53.7 yim vee diyet listesi yaptım kendime hemen paylasayım

sabah
bir haslanmış yumurta
biraz peynir az şekerli çay

öğle
yarım tabak sebze yemeği

akşam
bir tabak sebze yemeği

not : sebze yemekleri değişebilir program aynı kalır .

Selaammm kızlaarrr
Napıyonuz nasıl gidiyo iş
Ben de 10da kalktım kahvaltı çay keyfi derken 12 oldu valla
Şimdi pilates yapcam kızlar dün yaptım ya her yerim et kesmiş ağrıyo ya ama daha da üstüne gitcem

Çok güzel canım kas kaybın olmasın ama et ve yoğurt da ekle fıstık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…