sonbaharsa tamam eylülde muhtemel gitmem biyere gidebilirsem ağustosta inşallahZaten anca olursa sonbahara olmazsa bir daha ki bahara kalır canımBende 2 kilomu vereyim bu sabah yeni bir gün başladı benim için
sonbaharsa tamam eylülde muhtemel gitmem biyere gidebilirsem ağustosta inşallah
bende bu sabah yeni bir gün diye uyandım ama 1 üçgen dilim kek ve sandviç ekmeğinin arasında kaşar domates yiyerek k.hidratı tavan yaptırdım
Biz Ağustosta evdeyiz ufak tefek yerlere belki ama genel itibariyle eşimde mali müşavirlik için inşallah kursa başlayacak o yüzden hafta sonları bir yere kıpırdayamayız gibi sonbahar gezmek için oraları daha iyi zatenAfiyet olsun canım olsun bundan sonrasına dikkat edersin bende yulaflı sütümü içtim yeşil çayımı şimdi içtim
o sınavları duymuştum, inşallah kazanır canım,Allah gönlünüze göre versin
evet evet sonbahar daha iyi bencede
sanada afiyet olsun, bende en kısa zamanda düzene girerim inşallahgirmekte zorundayım başkayolu yok o kaa
tatil dönüşü oluyo bu uyum sorunu en kısa zamanda halledersin inşallah canımAmin canım benim cümlemizin inşallah
Daha rahat gezilir bu yaz aylarında anca denizlik yerler gerek
İnşallah gireceksin merak etme bir de ben şu üzerimdeki halsizliği çözsem çok iyi olacak çünkü hiç bir şey yapasım yok işlerim beni bekliyor iş yerinde de evde de dün yemeğimi anca yaptım yedim bir baktı saat 9 anca tv ye baktım sonra ütülerim de beni bekliyor
Tamam canim o zaman adini hedefine ulasanlar bölümüne yazayimUlaşt
Ulaştım Can'ım tam 65 im bundan sonra spor ve sağlıklı beslenme inşallah
Ben çok severim aslında ütüyü ama halsizlik var üzerimdetatil dönüşü oluyo bu uyum sorunu en kısa zamanda halledersin inşallah canım
ütüden de nefret ederim
sıcaklardan olabilir kuzum biriktirmeden az az yapmaya başla sonra insanın eli varmıyo yapmayaBen çok severim aslında ütüyü ama halsizlik var üzerimde
20 parça falan vardır 1 saate yaparım diye planlıyorum bakalım bu akşam yapacağım inşallah yemeğim hazır çünküsıcaklardan olabilir kuzum biriktirmeden az az yapmaya başla sonra insanın eli varmıyo yapmaya
Hadi inşallah cnm ben de 5 sene once 75 dustum babam uzun sure gormedı soka gırdı tanıyamadı super olmustum suan resmıme bakıyorum o kılıya ınmek ıstıyorum kucucuk kalmısım dıyorum ama kılo verdım dıyıp saldınmı gerı alınıyor kotumak da onemlı ben suan yemek seklımı degıstırdım benım sıkıntım yemekten kalkınca 1 saat sonra tekrar yemek sureklı yemek dusunmek tok olsamda sımdı onu asıyorum kendıme plan yaptım ve uyguladıgımda _lere dusuyorum goruyorum 3 ana öğün bir ara öğün aksam yemeğim saat 18.00 saat 20.de bır porsıyon meyve porsıyon olculerıne dıkkat edıyorum tabıkı bıde gunde 4 litre su 1 hafta boyle denıycem bakalım fayda gorucegıme ınanıyorumBen 2014 basinda 89 kilo filandim.
cok zaman gecti ama olsun söyle bi düşününce 12 kilo ekside olmak oldukca mutlu ediyor .77 yim suan . Ve bu sefer ki memleket ziyaretimde en son bugun olmak uzere iltifat cok alıyorum. Kilomu göstermedigimi gecen seneye gore daha zayif olduğumu söylüyorlar . Bende daha dikkat ediyorum yedigime içtiğime . Bi gaza bas sende regl atlattiktan sonrasahsen ben yuruyusle hızlıca 81 lere inmiştim. Insallah atak yaparsin bana rakip olursun.
20 parça falan vardır 1 saate yaparım diye planlıyorum bakalım bu akşam yapacağım inşallah yemeğim hazır çünkü
4 litre miHadi inşallah cnm ben de 5 sene once 75 dustum babam uzun sure gormedı soka gırdı tanıyamadı super olmustum suan resmıme bakıyorum o kılıya ınmek ıstıyorum kucucuk kalmısım dıyorum ama kılo verdım dıyıp saldınmı gerı alınıyor kotumak da onemlı ben suan yemek seklımı degıstırdım benım sıkıntım yemekten kalkınca 1 saat sonra tekrar yemek sureklı yemek dusunmek tok olsamda sımdı onu asıyorum kendıme plan yaptım ve uyguladıgımda _lere dusuyorum goruyorum 3 ana öğün bir ara öğün aksam yemeğim saat 18.00 saat 20.de bır porsıyon meyve porsıyon olculerıne dıkkat edıyorum tabıkı bıde gunde 4 litre su 1 hafta boyle denıycem bakalım fayda gorucegıme ınanıyorum
çok teşekkür edrim bugun 53.7 yim vee diyet listesi yaptım kendime hemen paylasayımHayır canım bildirim yaptigin sürece adin listede kalir. Her pazartesi kilo veremesende bildirim yap. Kilo verceksin diye mecburiyet yok. Beslenmeni ve sporunu da yazabilirsin. Istediginle muhabbet kurabilirsin vs :)
Hızlıyım canım genel olarak o yüzden zor gelmiyor da bir başlasam işteyap canım yap ama maşallah hızlısın 20 parça 1 saatteben o kadar hızlı değilimo yüzden de sevemiyorum galiba
Çok güzel canım kas kaybın olmasın ama et ve yoğurt da ekle fıstıkçok teşekkür edrim bugun 53.7 yim vee diyet listesi yaptım kendime hemen paylasayım
sabah
bir haslanmış yumurta
biraz peynir az şekerli çay
öğle
yarım tabak sebze yemeği
akşam
bir tabak sebze yemeği
not : sebze yemekleri değişebilir program aynı kalır .
Ben dün 1 bardak bile içmemişm su yaa off offf4 litre miwc de oturuyosundur çoğunlukla
sende çok az içmişsin, su sağlıktır unutmaBen dün 1 bardak bile içmemişm su yaa off offf
Dün 45 dakika pilates yaptım 1.5 saat de yürüdüm yoksa olmucak böyle bostan da yata yata büyürmüşbende iki gün güzel yürüdüm. Kilom 77.100 dü . 76.800 e düştüm. Bakalım pazartesi kac olacak
Hemde nasıl kuzum ama ben insanüstü yedim yaAleyküm selam tatlim.bayram hemen gecti gitti. Hic birakmaya gelmiyor bak nasıl firliyor sinsi yag hücreleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?