♥haftalık kilo verme yarışması♥

Gel gel tabı beklerım. Sen nerdesın ev yanı

Su aynen sıcagı çekemıyorum artık zamanında alanyada 9 yıl nasıl kalmışım dıye kendıme vahlanıyodum. Şimdı yıne sıcaga gıdıyom ya.
Ben de nerdeyse 4 yıldır doğudayım alışmışım soğuk havaya İzmir de boğuluyorum yazları ya ne bi yere çıkılıyor gündüzleri ne şöyle ferah ferah sohbet ediliyor sıcaktan yemek bile yenilmiyo ya
Ben yiyebiliyorum o ayrı tabi

sende çok az içmişsin, su sağlıktır unutma
bende genelde kışın 1,5-2 litre, yazın genelde 2 litre belki bazen 2,5 daha fazlasını bünye kaldırmıyo
Sabah kahvaltıdan önce içtim 1 bardak. Hatta diyetteyken her sabah ılık limonlu su içerdim yine döneyim bari ona

Bu bayram ben dikkat ettim neyseki. Gecen bayram gibi olsa uzulurdum. Sizde bu haftadan itibaren dikkat ederek bir an once kurtulacaksiniz. Bak diger bayram da geliyor bi yandan :) gorenler zayiflamissin desin demi.

haklısın canım görümcem bnde gitsin spora devam etcem

Sabah; 07:50 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın + 1 dilim macar salam - 183 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 13:00 - 10 ad.misket büyüklüğünde köfte + 1 dilim domates + 1 dilim soğan + 2 incecik dilim beyaz ekmek - 384 kalori
Ara; 14:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori

afiyet olsun,gayet güzel bir menü,aslında köfte tarzı kuru şeylerin önünden bi çorba olsaymış daha gesel olurmuş

afiyet olsun,gayet güzel bir menü,aslında köfte tarzı kuru şeylerin önünden bi çorba olsaymış daha gesel olurmuş
Müdür yemeğe çıkardı ekibi kuzum orada da herkes köfte söyledi o sebeple birazda aç kalktım hatta ekmeği o sebeple yedim yanında bulgur pilavı falan olsaydı yemezdim

Müdür yemeğe çıkardı ekibi kuzum orada da herkes köfte söyledi o sebeple birazda aç kalktım hatta ekmeği o sebeple yedim yanında bulgur pilavı falan olsaydı yemezdim
kesesine bereket olsun müdürün,bi yerden piyangomu vurdu heralde, bizim patronun hiç böyle güzellikleri yoktur

kesesine bereket olsun müdürün,bi yerden piyangomu vurdu heralde, bizim patronun hiç böyle güzellikleri yoktur
Bizimkiler genelde ısmarlar ben ofiste kalayım diye gitmem sürekli yemek verir patronda akşam dışarıda ama eşsiz katılır herkes pek bayan olmadığından ve eşimsiz katılmak istemediğimden ben geri çeviririm Ramazan ayı da dahil sene de 2-3 kere rahat yemeğe çıkartır lüks bir mekanda

hemide lüküs mekanlarda haa Allah bol bereket versin kazancına ne diyelim
eşsiz olunca olmaz tabi bende eşimsiz gidemezdim

Hafta birincileri
Grup 90 birinci yok
Grup 80 birinci yok
Grup 70 @Mivri -1.100
Grup 60 @aktayarda -100
Grup 50 @EceZ -2.100
Grup 40 birinci yok

Kusura bakmayın Gec oldu
Bana da yeriniz var mi acaba?66.5tan 56.8e düştüm daha da düşemedim, yeniden eksileri görmek istiyorum

hemide lüküs mekanlarda haa Allah bol bereket versin kazancına ne diyelim
eşsiz olunca olmaz tabi bende eşimsiz gidemezdim

Amin canım öyle yüreği geniştir sağolsun kendisi de zengin ama ondan sanırım Evet gidemem açıkcası nedense eşlerini almıyorlar bende 6 erkeğin içinde 2.bayan olamıyorum 1 tane daha bayan arkadaş katılıyor ama senelerdir evli ondan çekinmiyor bilmiyorum ama ben eşimsiz yapamıyorum öyle bir mekanda eşimde hoşnut olmaz o yüzden hem bir bahaneyle geri çeviriyorum erkek milleti anlamıyor da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…