Benim tatlı değil börek poğaça dolmalar havada uçuşuyorEvet inşallah durusunuz kızlar sonuçta tatlılardan fayda yok hem yag hep kilo olarak geliyor. Çokmu tatlı istiyorsunuz pekmez bal kuru meyveler var ve kiraz çilek onlarda güzel
Ben de nerdeyse 4 yıldır doğudayım alışmışım soğuk havaya İzmir de boğuluyorum yazları ya ne bi yere çıkılıyor gündüzleri ne şöyle ferah ferah sohbet ediliyor sıcaktan yemek bile yenilmiyo yaGel gel tabı beklerım. Sen nerdesın ev yanı
Su aynen sıcagı çekemıyorum artık zamanında alanyada 9 yıl nasıl kalmışım dıye kendıme vahlanıyodum. Şimdı yıne sıcaga gıdıyom ya.
Börek dedin canım ıspanakliya çektiBenim tatlı değil börek poğaça dolmalar havada uçuşuyor
Benim aletler yok yastıklar top niyetine yazma da bant oluyoBende kardeşime verdim aletleri bakalım bir iki haftaya alacağım tekrardan gelsin pilates
Nasip olursa halkeğitimde kurs vercem bebiş büyüklere yönelikuff evet ördek gibi olduk sudan çıkamıyoruz sabah duş akşam duş
ne kursuna gidicen?
sabah erken kalkmamak en büyük lükslerden biri
Ben de bi anne var zayıfların kilo alamayanların başına.Börek dedin canım ıspanakliya çekti
Sabah kahvaltıdan önce içtim 1 bardak. Hatta diyetteyken her sabah ılık limonlu su içerdim yine döneyim bari onasende çok az içmişsin, su sağlıktır unutma
bende genelde kışın 1,5-2 litre, yazın genelde 2 litre belki bazen 2,5 daha fazlasını bünye kaldırmıyo
Bu bayram ben dikkat ettim neyseki. Gecen bayram gibi olsa uzulurdum. Sizde bu haftadan itibaren dikkat ederek bir an once kurtulacaksiniz. Bak diger bayram da geliyor bi yandan :) gorenler zayiflamissin desin demi.
Yapmak isteyene herşey spor aleti değil mi benimki de bahaneBenim aletler yok yastıklar top niyetine yazma da bant oluyo
Bende dolma dışında hepsini tüketmek istiyorumBenim tatlı değil börek poğaça dolmalar havada uçuşuyor
sebze yemekleri yerine eklerim sıkılınca ah bi 48 edüşssem , düşüyüm sonra 45i hedeflicem :)Çok güzel canım kas kaybın olmasın ama et ve yoğurt da ekle fıstık
afiyet olsun,gayet güzel bir menü,aslında köfte tarzı kuru şeylerin önünden bi çorba olsaymış daha gesel olurmuşSabah; 07:50 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın + 1 dilim macar salam - 183 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 13:00 - 10 ad.misket büyüklüğünde köfte + 1 dilim domates + 1 dilim soğan + 2 incecik dilim beyaz ekmek - 384 kalori
Ara; 14:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Müdür yemeğe çıkardı ekibi kuzum orada da herkes köfte söyledi o sebeple birazda aç kalktım hatta ekmeği o sebeple yedim yanında bulgur pilavı falan olsaydı yemezdimafiyet olsun,gayet güzel bir menü,aslında köfte tarzı kuru şeylerin önünden bi çorba olsaymış daha gesel olurmuş
kesesine bereket olsun müdürün,bi yerden piyangomu vurdu heralde, bizim patronun hiç böyle güzellikleri yokturMüdür yemeğe çıkardı ekibi kuzum orada da herkes köfte söyledi o sebeple birazda aç kalktım hatta ekmeği o sebeple yedim yanında bulgur pilavı falan olsaydı yemezdim
Bizimkiler genelde ısmarlar ben ofiste kalayım diye gitmem sürekli yemek verir patronda akşam dışarıda ama eşsiz katılır herkes pek bayan olmadığından ve eşimsiz katılmak istemediğimden ben geri çeviririm Ramazan ayı da dahil sene de 2-3 kere rahat yemeğe çıkartır lüks bir mekandakesesine bereket olsun müdürün,bi yerden piyangomu vurdu heralde, bizim patronun hiç böyle güzellikleri yoktur
hemide lüküs mekanlarda haaBizimkiler genelde ısmarlar ben ofiste kalayım diye gitmem sürekli yemek verir patronda akşam dışarıda ama eşsiz katılır herkes pek bayan olmadığından ve eşimsiz katılmak istemediğimden ben geri çeviririm Ramazan ayı da dahil sene de 2-3 kere rahat yemeğe çıkartır lüks bir mekanda
Bana da yeriniz var mi acaba?66.5tan 56.8e düştüm daha da düşemedim, yeniden eksileri görmek istiyorum
Hafta birincileri
Grup 90 birinci yok
Grup 80 birinci yok
Grup 70 @Mivri -1.100
Grup 60 @aktayarda -100
Grup 50 @EceZ -2.100
Grup 40 birinci yok
Kusura bakmayın Gec oldu
hemide lüküs mekanlarda haaAllah bol bereket versin kazancına ne diyelim
eşsiz olunca olmaz tabibende eşimsiz gidemezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?