herkes farklı tabi, bende katılamazdım,eşimde müsade etmezdi zatenAmin canım öyle yüreği geniştir sağolsun kendisi de zengin ama ondan sanırımEvet gidemem açıkcası nedense eşlerini almıyorlar bende 6 erkeğin içinde 2.bayan olamıyorum 1 tane daha bayan arkadaş katılıyor ama senelerdir evli ondan çekinmiyor bilmiyorum ama ben eşimsiz yapamıyorum öyle bir mekanda eşimde hoşnut olmaz o yüzden hem bir bahaneyle geri çeviriyorum erkek milleti anlamıyor da
nehirnil111 sana birşey soracağım
yarın kınada saçıma kırık fön çektirsem çokmu basit kaçar ki
elbisem ketenden biraz soluk bi yeşil,karpuz kollu, yakası V geliyo yakası arkaya kadar taşlı,dizlerime kadar dümdüz inen bir model
düğün elbisemde boyundan bağlı omuzlar ve sırt açık (sırtı biraz açık öyle çok derin değil) rengi siyah, ona nasıl bi topuz yaptırsam ki vaktin varsa bana model önerirmisin canım?
Evet eşim o zaman erkek arkadaşımdı çıtlattım izin vermedi bozuldu hattaherkes farklı tabi, bende katılamazdım,eşimde müsade etmezdi zatenben ısrar etsem tartışma çıkardı o yüzden senin gibi bahane bulmak en güzeli
Elbiselerinin resmi olsa daha da yardımcı olabilirdim canım ama elimden geldiğince bir kaç model göndereyim tabisiSen yüz tipine en çok hangi modeli yakıştırıyorsan onu yapmalısın aslında zaten çok güzelsin hepsi yakışacaktır. Ben abartılı modeller sevmediğim için kırık fön beni kurtarırdı mesela ama elbisen taşlı detaylıymış acaba kına da toplasan ya da yarı toplu gibi yapsan düğünde açsan mı saçlarını örgü de bu senelerin modası mesela elbisen açıkmış mesela düğünde ki belki salık saç daha güzel giderdi Ben bu modelleri çok beğenirim hepte uygularım düğünlerde niyeyse doğal yapamaz kuaförler bir türlü ama ben ısrarla istiyorum
Eki Görüntüle 1858302 Eki Görüntüle 1858303 Eki Görüntüle 1858304 Eki Görüntüle 1858305
ayy aynılar demek benim eşimde bozulurdu çocuk gibi surat yapardıEvet eşim o zaman erkek arkadaşımdı çıtlattım izin vermedi bozuldu hattaBunu Müdürüm ya da diğer arkadaşlar anlamıyorlar kendileri eşlerini gönderirdi sanki bilemedim
Yook cnm terlıyoruz cok sıcak4 litre miwc de oturuyosundur çoğunlukla
düğünde mecbur topuz olcak çünkü omuzları açık
buna benziyo kol altı böyle açık değil ama daha kapalı
kınadakide bu tarz ama v yakalı kollarıda böyle sıfır değilde yarım kol
bide saçlarım küt benim nil salacak saç yok başta
işte bu siyahın yeşili yakası daha kapalı olanı
ayy aynılar demek benim eşimde bozulurdu çocuk gibi surat yapardı
bi bayan gelemem diyosa anlamak lazım, haklısın sanki kendi eşlerini gönderirlerherkes kendine güveniyoda başkalarına güvenmiyo modunda zaten
tamam canım çok sağol, süslenince foto çektirir pazartesi atarım sanaAnladım şimdi kuzum o zaman düşündüğün modeller makul bence kırık fön ya da hafif kıvrık altlarını yapabilirsin kuzum kınada ki saçlarının bir de sanırım küt olduğu için saçın sıkı bir topuz yakışır bu elbiseye
Evet kendi başlarına gelmediğinden bilmiyorlar bize mi güvenmiyorsun güvenmiyor diyor abiler bende sizinle alakası yok burada güvenmesem çalışmam zaten diyorum gerçekten insanı zor durumda bırakıyorlar bir kere gelemem dedin mi anla yani bir daha ki yemeklere teklif etme
tamam canım çok sağol, süslenince foto çektirir pazartesi atarım sana
bu erkeklerin hepsi cins anam, biri neden gidiyon,gitmek istiyon diye kızar diğeri bize güvenmiyonmu neden gelmiyon diye anlar,bi rahat bırakın ayol uffff
teşekkür ederim canımBeklerim kuzum eminim harika olacaksın
Evet bayanların halinden anlayan pek yok
teşekkür ederim canım, inşallah kombinlerimi güzel yaparım
iyi gaza geldim nehirZevklisin canım yaparsın
Hadi bakalım canım herkesi hayran bırak kendine makyajını nasıl düşünüyorsuniyi gaza geldim nehireve gidip hemen kombinlerime bakasım geldi
Yaz Can'ım çok şükür :)Tamam canim o zaman adini hedefine ulasanlar bölümüne yazayim
ohooo yarın kına var o zaman desene :) göbecikleri atarken yağları da yakkaynımın düğünü var canım, cuma kına, cumartesi düğün
ama şekerim eskiden kalastım biliyorsun. şimdik kibrit çöpüyüm. hedefim kürdan olmak hahahahaçöp gibisin ne güzel
canım işte ebru şallının 2 haftada 2 beden incel videosu . bu bacaklara hitap ediyo.böyle bile süpersin ama plates seni dahada süper yapacak, sıkılaşmak için hangi videoları yapmaya başladın tüyo verirmisin?
aldım acıcık
nolur acıtma
çok azıtmadan döndüm
aslında 47 istiyorum ama kuzum hem düğüne kadar sanmıyorum artık ama belli olmaz. hem de etrafımdan acayip baskı var yeter artık iyisin diye. artık diyet yaptığımı kimseye söylemiyorum yaaa. gerçi söyleyemeyince de yememezlik edemiyorum. bayram ondan kilo aldım zaten. herkes nerdeyse ağzıma tıktı.Hani 47 idi :)
Bursayi merak ediyorum
hahahaKilon tam da plajlık oldu
Güzel bir bikini almalısın bence
ben farkı basbayaaaaaa açtım şeker
Hanım kızımız evlenecek
olsun o kadar
sonra onu da göreceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?