♥haftalık kilo verme yarışması♥

nehirnil111 sana birşey soracağım
yarın kınada saçıma kırık fön çektirsem çokmu basit kaçar ki
elbisem ketenden biraz soluk bi yeşil,karpuz kollu, yakası V geliyo yakası arkaya kadar taşlı,dizlerime kadar dümdüz inen bir model
düğün elbisemde boyundan bağlı omuzlar ve sırt açık (sırtı biraz açık öyle çok derin değil) rengi siyah, ona nasıl bi topuz yaptırsam ki vaktin varsa bana model önerirmisin canım?

herkes farklı tabi, bende katılamazdım,eşimde müsade etmezdi zaten ben ısrar etsem tartışma çıkardı o yüzden senin gibi bahane bulmak en güzeli

Elbiselerinin resmi olsa daha da yardımcı olabilirdim canım ama elimden geldiğince bir kaç model göndereyim tabisi Sen yüz tipine en çok hangi modeli yakıştırıyorsan onu yapmalısın aslında zaten çok güzelsin hepsi yakışacaktır. Ben abartılı modeller sevmediğim için kırık fön beni kurtarırdı mesela ama elbisen taşlı detaylıymış acaba kına da toplasan ya da yarı toplu gibi yapsan düğünde açsan mı saçlarını örgü de bu senelerin modası mesela elbisen açıkmış mesela düğünde ki belki salık saç daha güzel giderdiBen bu modelleri çok beğenirim hepte uygularım düğünlerde niyeyse doğal yapamaz kuaförler bir türlü ama ben ısrarla istiyorum

herkes farklı tabi, bende katılamazdım,eşimde müsade etmezdi zaten ben ısrar etsem tartışma çıkardı o yüzden senin gibi bahane bulmak en güzeli
Evet eşim o zaman erkek arkadaşımdı çıtlattım izin vermedi bozuldu hatta Bunu Müdürüm ya da diğer arkadaşlar anlamıyorlar kendileri eşlerini gönderirdi sanki bilemedim

düğünde mecbur topuz olcak çünkü omuzları açık
buna benziyo kol altı böyle açık değil ama daha kapalı

kınadakide bu tarz ama v yakalı kollarıda böyle sıfır değilde yarım kol

bide saçlarım küt benim nil salacak saç yok başta

işte bu siyahın yeşili yakası daha kapalı olanı

Evet eşim o zaman erkek arkadaşımdı çıtlattım izin vermedi bozuldu hatta Bunu Müdürüm ya da diğer arkadaşlar anlamıyorlar kendileri eşlerini gönderirdi sanki bilemedim
ayy aynılar demek benim eşimde bozulurdu çocuk gibi surat yapardı
bi bayan gelemem diyosa anlamak lazım, haklısın sanki kendi eşlerini gönderirlerherkes kendine güveniyoda başkalarına güvenmiyo modunda zaten

ayy aynılar demek benim eşimde bozulurdu çocuk gibi surat yapardı
bi bayan gelemem diyosa anlamak lazım, haklısın sanki kendi eşlerini gönderirlerherkes kendine güveniyoda başkalarına güvenmiyo modunda zaten

Anladım şimdi kuzum o zaman düşündüğün modeller makul bence kırık fön ya da hafif kıvrık altlarını yapabilirsin kuzum kınada ki saçlarının bir de sanırım küt olduğu için saçın sıkı bir topuz yakışır bu elbiseye

Evet kendi başlarına gelmediğinden bilmiyorlar bize mi güvenmiyorsun güvenmiyor diyor abiler bende sizinle alakası yok burada güvenmesem çalışmam zaten diyorum gerçekten insanı zor durumda bırakıyorlar bir kere gelemem dedin mi anla yani bir daha ki yemeklere teklif etme

tamam canım çok sağol, süslenince foto çektirir pazartesi atarım sana

bu erkeklerin hepsi cins anam, biri neden gidiyon,gitmek istiyon diye kızar diğeri bize güvenmiyonmu neden gelmiyon diye anlar,bi rahat bırakın ayol uffff

Beklerim kuzum eminim harika olacaksın

Evet bayanların halinden anlayan pek yok

kaynımın düğünü var canım, cuma kına, cumartesi düğün
ohooo yarın kına var o zaman desene :) göbecikleri atarken yağları da yak

hadi bakalım o zaman alnınızın akıyla bi atlatın şu düğünü :)
çöp gibisin ne güzel
ama şekerim eskiden kalastım biliyorsun. şimdik kibrit çöpüyüm. hedefim kürdan olmak hahahaha

böyle bile süpersin ama plates seni dahada süper yapacak, sıkılaşmak için hangi videoları yapmaya başladın tüyo verirmisin?
canım işte ebru şallının 2 haftada 2 beden incel videosu . bu bacaklara hitap ediyo.
bi de "dümdüz bir karın" videosu var . ondan yapıyorum.
hergün yapamıyorum ama. işte çok yoruluyorum bi de hem bizim evle. hem de evlenince oturacağım evle uğraş derken cılkım çıkıyo.. ama yapabileceğim her gün yapmaya çalışıyorum. birazdan gidip yapıcam mesela.

Hani 47 idi :)
Bursayi merak ediyorum
aslında 47 istiyorum ama kuzum hem düğüne kadar sanmıyorum artık ama belli olmaz. hem de etrafımdan acayip baskı var yeter artık iyisin diye. artık diyet yaptığımı kimseye söylemiyorum yaaa. gerçi söyleyemeyince de yememezlik edemiyorum. bayram ondan kilo aldım zaten. herkes nerdeyse ağzıma tıktı.
bu sabah 50 kilo çıktım ödem de tuttum ben ya.parmaklarım falan şişti. inşallah kilo artışımda ödemin de payı vardır.

canım yolun bursaya düşerse bi gün beklerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…