♥haftalık kilo verme yarışması♥

nilll tam üstüne bastın 5 temmuzdan beri ay büyüyomuş hemde daha 20 temmuza kadar,kız suç bizde değilmiş ya

ayy demeeee kızzz hep ondan bak görüyon mu

Bak gördün mü burada depresyona giriyorduk az daha bu büyüyen göbeğim değil ay yani Önümüzdeki hafta toparlanmayı düşünüyorduk zati iyi oldu
güldürdün kız beni

Anka kuşum ya hiç giremez oldum. Kuzuu fıstık olmuşsun sen bence artık kılonu koru nerene vercen daha :)))
aynen canım ben de çok sık giremez oldum . özledim burada uzun vakit geçirmeyi.

yakıcam anacım yakıcam döktürr
inşallah canım hayırlısıyla atlatırız
şu platesi bende yapıcam inşallah

kızzzz demeeeeeeeeee
acıcıkmış 56-57 olmuş. biz seni kaçla gönderdik buradan hım hım
seni gidi seniiiii
ben de pilatese başladım kuzu
yaniiii şöyleeeee
53 ü görmüştüm burdan giderken
sonra 55 e sabitlemiştim
bayram dönüşü ayarsız yemekten 56 57 yi görmeye başladım
simitler falan bile belirdi

ayy demeeee kızzz hep ondan bak görüyon mu

güldürdün kız beni

aynen canım ben de çok sık giremez oldum . özledim burada uzun vakit geçirmeyi.
Sende arada gel de beraber gülelim
KIZLAR BU ARADA HERKESE MERHABAAAA!!!!!
ALDIĞIM KİLOLARIMLA TEKRARDAN DÖNDÜM
ESKİ ARKADAŞLARA VE YENİ ARKADAŞLARA HERKESE SELAM OLSUN
Hoşgeldin canım bende bir daha ayrılma buradan hedefe ulaşmadan ayrılınca fazlasıyla dönüyor herkes
aslında siyaha yeşil düşünmüştüm ama bu akşamki elbisede yeşil ya onada siyah gri tarzı olsa olurmuki sence yoksa tam tersi mi yapayım

Ben grili göz makyajını çok severim dumanlı olabilir elbisene bence ama aydınlatıcısı çok olsun benim gelin makyajım gibi mesela tabi siyah elbisen için söylüyorum canım Yeşil için ben olsam fazla renkli yapmam elbise renkli çünkü ten rengi krem renklerinde tonlar oluyor ya bol aydınlatıcılarla öyle bir şey yapardım

Sabah; 07:50 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın + 1 dilim macar salam - 183 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 13:00 - 10 ad.misket büyüklüğünde köfte + 1 dilim domates + 1 dilim soğan + 2 incecik dilim beyaz ekmek - 384 kalori
Ara; 14:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Ara; 17:00 - 5 ad.kayısı - 84 kalori
Akşam; 19:00 - 1 kase yoğurt çorbası + 1 porsiyon beşamel soslu tavuk + 2 dilim kavun - 254 kalori
Ara; 22:00 - 1 ad.pişmaniye - 97 kalori

Toplam kalori: 1004 kalori

Günlük sabit 2-2,5 lt arası su + yarım saat yüyürüş

Dün sabah kilom 51.9
Bu sabah kilom 50.9

Çok şükür yeşil çayımla beraber ödemmi attım azıcık dikkat etmemle toparladım mı bilmiyorum ama mutluyum

Son düzenleme:
hımm tamam canım, kuaföre söylerim artık o bişeyler yapar
nil dün siyah abiyemi denedim tatilde denizde yanmıştım mayo izleri çok pis çıktı ortaya fondoten le kapatmaya çalışcam artık, bide bu çıktı başıma

ben korkudan hiç çıkamıyorum tartıya ama pazartesi bi cesaret çıkıcam artık kaç kaç nereye kadar belkide çıksaydım gerçekleri görür korkudan önlem alırdım şimdi bilmiyorumya hiç dikkat de edemiyorum

menün gayet güzel canım, kavunu 2 dilimde bırakabilmende takdire şayan

Bayramda bende de vardı o kuzum sonra tartıya çıktım 2 günde zor kabullendim kendimi dün önlemimi almaya başladımTartıya çık canım korkma fazla aldığını da sanmıyorum bence

Kavun karpuz aşırı yemem canım tıkatıyor

Hoşgeldin canım bende bir daha ayrılma buradan hedefe ulaşmadan ayrılınca fazlasıyla dönüyor herkes
hoşbuldum,haklısın canımda insan veremeyip yerinde sayınca da gına geliyor sıkılıyor,şimdide iş iyice çığrından çıkmadan toparlamam lazım kendimi

Tebrik ederim mas cok iyisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…