♥haftalık kilo verme yarışması♥

Hergun sabah ac karna tartiliyorum o gun yapacagim spor beni daha sevklendiriyo.aslinda uzmanlarda hergun tsrtilmayin diyo ama beni motivasyon acisindan tetikliyo

Merhaba kizlat ve sbeden . Burayu cok cok ihmal ettin ve ikk defa bu pazartesi bildirim bike yapmadim bunun icin kusura bakmayın demek istiyorun cunku evime yeni geldim interneti birakin telefonun bile dogru duzgun cekmedigi bir yerdeydim . Bu pazartesi insallah duzgunce yapicam bildrimimi. Fakat sıkıntılı bir donemden geçiyorum ozel hayatimda. Bu nedenle menu bildirimi yapamayacagim gibi görünüyor. Yine de elimden geleni yapicam. Baktim olmuyorsa belki bibara verebilirim gercekten iyu değilim cunku. Allah im herkese her seyin hayirlisini versin insallah.

Sabah; 07:50 - 1 ad.haşlanmış yumurta - 78 kalori
Ara; 09:10 - 1 kupa yeşil çay (demleme) + 5 ad.kayısı - 84 kalori
Öğle; 12:30 - Yarım kase ezogelin çorbası + 1 parça tavuk ızgara + yarım domates + yarım porsiyon bulgur pilavı - 375 kalori
Ara; 16:00 - 1 kupa sade nescafe - 2 kalori

ya kızlar ben kahve içince bir süre sonra kan şekerim acayip düşüyor,bu da açlığımı tetikliyor,kahve içmedende yapamıyorum,ne yapayım ben şimdi

Kuzum benim eltim benden önce evlendi o kına gecemde ve düğümde ekstradan bir hareket yapmadı ama sağolsun sürekli bir isteğim vardı yardıma ihtiyacım var mı diye sordu terledim terimi sildi falan genelde ortamı toparlamaya oynamaya çalıştı bol bol da oynadı ve sürekli resim çekti onun sayesinde kına gecem de bir sürü resim var o olmasa sanırım resimsiz kalırdım güleryüz yardımcı olmaya çalışmak yeterli bence

Insallah fayda gorursun tatlım babani yine sasirtacaksin. Suda baya cokmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…