Hergun sabah ac karna tartiliyorum o gun yapacagim spor beni daha sevklendiriyo.aslinda uzmanlarda hergun tsrtilmayin diyo ama beni motivasyon acisindan tetikliyoben korkudan hiç çıkamıyorum tartıya ama pazartesi bi cesaret çıkıcam artık kaç kaç nereye kadar belkide çıksaydım gerçekleri görür korkudan önlem alırdım şimdi bilmiyorumya hiç dikkat de edemiyorum
menün gayet güzel canım, kavunu 2 dilimde bırakabilmende takdire şayan
Teşekkür ederim canımTebrik ederim mas cok iyisin
haklısınGitme buralardan bak ne güzel sohbetler ediyoruz
Kahveyi nasıl içiyorsun canım ben genelde şekersiz sade içerimya kızlar ben kahve içince bir süre sonra kan şekerim acayip düşüyor,bu da açlığımı tetikliyor,kahve içmedende yapamıyorum,ne yapayım ben şimdi
nehirnil111
sen yeni evlendin bilirsin, elti olarak ben bu gece ne yapmalıyım,yani kına yakılacakya hangi görevler bana yakışır çok telaş başladı yarın bigün laf etmesinler ne gerekiyosa yaparım,bana yardımcı olurmusun?
Insallah fayda gorursun tatlım babani yine sasirtacaksin. Suda baya cokmusHadi inşallah cnm ben de 5 sene once 75 dustum babam uzun sure gormedı soka gırdı tanıyamadı super olmustum suan resmıme bakıyorum o kılıya ınmek ıstıyorum kucucuk kalmısım dıyorum ama kılo verdım dıyıp saldınmı gerı alınıyor kotumak da onemlı ben suan yemek seklımı degıstırdım benım sıkıntım yemekten kalkınca 1 saat sonra tekrar yemek sureklı yemek dusunmek tok olsamda sımdı onu asıyorum kendıme plan yaptım ve uyguladıgımda _lere dusuyorum goruyorum 3 ana öğün bir ara öğün aksam yemeğim saat 18.00 saat 20.de bır porsıyon meyve porsıyon olculerıne dıkkat edıyorum tabıkı bıde gunde 4 litre su 1 hafta boyle denıycem bakalım fayda gorucegıme ınanıyorum
Dün 45 dakika pilates yaptım 1.5 saat de yürüdüm yoksa olmucak böyle bostan da yata yata büyürmüş
bostanin kac kilo
Bende saat 4 bucuktu yedim aciktim gibiacıktım ama yemicem yemicem yemicemmm
ben yiyeli 1 buçuk saat falan oldu :) ama ben normalde de çabuk acıkan biriyim midem kaznınıyor . yemicezzz .Bende saat 4 bucuktu yedim aciktim gibi
Ama yemicez tabi
Ben bi iki tane leblebi attim agzima boll suuuuu iyiyim simdi
Bende emziriyorum 16 aylik ama boll su da sut yapiyo saglikli besleniyorum bide bebekte yiyor herseyben yiyeli 1 buçuk saat falan oldu :) ama ben normalde de çabuk acıkan biriyim midem kaznınıyor . yemicezzz .
başım ağrıdı valla açlıktanBende emziriyorum 16 aylik ama boll su da sut yapiyo saglikli besleniyorum bide bebekte yiyor hersey
Yogurt seviyosan bi mevye katip mevyeli yogurt yiyebilirsin aslindabaşım ağrıdı valla açlıktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?