- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
iyi bari yol yakınken geri dönmen iyi olmuş şekerim yoksa durum vahim yani bilemiyorum :) :)yaniiii şöyleeeee
53 ü görmüştüm burdan giderken
sonra 55 e sabitlemiştim
bayram dönüşü ayarsız yemekten 56 57 yi görmeye başladım
simitler falan bile belirdi
fırsat buldukça geliyorum tatlım yaaaa. çok uğrayamaz oldum bu ara malum 40 gün kaldı artık. her şey de bana bakıyo kimsecikler yardım etmiyorSende arada gel de beraber gülelim
kız ben de tişörtten amele yanığı oldum yaaaa nasıl giycem ben o gelinliğihımm tamam canım, kuaföre söylerim artık o bişeyler yapar
nil dün siyah abiyemi denedim tatilde denizde yanmıştım mayo izleri çok pis çıktı ortayafondoten le kapatmaya çalışcam artık, bide bu çıktı başıma
sen onlara bakma canim 47 sana tam olur. Ama illa dugune 47 ol demiyorum 48 buçuk ol koru simdilik gerekirse. Tsk ederim bebegimm Dunyanin bin bir türlü hali var . Yarin bir gün nerelerde yasariz bilmem. Olurda gelirsem haber ederimaslında 47 istiyorum ama kuzum hem düğüne kadar sanmıyorum artık ama belli olmaz. hem de etrafımdan acayip baskı var yeter artık iyisin diye. artık diyet yaptığımı kimseye söylemiyorum yaaa. gerçi söyleyemeyince de yememezlik edemiyorum. bayram ondan kilo aldım zaten. herkes nerdeyse ağzıma tıktı.
bu sabah 50 kilo çıktımödem de tuttum ben ya.parmaklarım falan şişti. inşallah kilo artışımda ödemin de payı vardır.
canım yolun bursaya düşerse bi gün beklerim :)
Tamam canım :) hayırlı olsun.Boyum 1.74
Kilom 70
Hedefim58 her hafta bildiricem
beni gazlardi. Altta kalamam boyle konulardacanım benim elti de zayıflayalım yarış yapalım dedi ilk gün hırslandım sonraki günler fıssss
onun 4 kilo fazlası var benim 10 kilo
hızlı veriyorsun :) beni bu pazartesi kesin gecersin
Dun hem zumba hemde leslie yurudum bugun tartida 77.4 u gordum
1.2 gitti insa pazartesiye kadar 2 olur
mrb canım. Dert etme musait oldukça yaz. Haber ettigin icin tsk ederim. Allah gönlündekilerini hakkinda hayırlı eylesin huzur sükunet versin canımMerhaba kizlat vesbeden . Burayu cok cok ihmal ettin ve ikk defa bu pazartesi bildirim bike yapmadim bunun icin kusura bakmayın demek istiyorun cunku evime yeni geldim interneti birakin telefonun bile dogru duzgun cekmedigi bir yerdeydim . Bu pazartesi insallah duzgunce yapicam bildrimimi. Fakat sıkıntılı bir donemden geçiyorum ozel hayatimda. Bu nedenle menu bildirimi yapamayacagim gibi görünüyor. Yine de elimden geleni yapicam. Baktim olmuyorsa belki bibara verebilirim gercekten iyu değilim cunku. Allah im herkese her seyin hayirlisini versin insallah.
Rabbim yardımcın olsun kolaylıklar versin canım bilirim o evreleri haklısıniyi bari yol yakınken geri dönmen iyi olmuş şekerim yoksa durum vahim yani bilemiyorum :) :)
bu sefer 50 olup gitme niyetine girdin heralde hadi bakalım hayırlısı :)
fırsat buldukça geliyorum tatlım yaaaa. çok uğrayamaz oldum bu ara malum 40 gün kaldı artık. her şey de bana bakıyo kimsecikler yardım etmiyorondan totoyu yere koyamıyorum desem yeri :)
kız ben de tişörtten amele yanığı oldum yaaaa nasıl giycem ben o gelinliği
Yarışa ihtiyacım var tabii ki de ama spor yapamıyorum yaaa hiç içimden gelmiyor sabah yarım saat yürüdüm sadece o kadar
Aynennn 25 kiloyu veren ben şu 5 kiloyu nasıl aldığımı ve nasıl vereceğimi hiç bilmiyorumYaa ben kafayı yicem sanki o 42 kiloyu veren ben değilmişim gibi şu 2 kiloyu veremiyorum
Yürüyüş yapıyorum sadece yeterli gelmiyo ekstradan spor istiyo vücudum ve yemeği kısamıyoruummmmm
Sana da iyi haftalar dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimizdenHayırlı haftalar herkese inşallah herkes iyidir şu çok kötü geçen günlerimizde duam Rabbim memleketimize ferahlık versin
Sıcaklardandır canımYarışa ihtiyacım var tabii ki de ama spor yapamıyorum yaaa hiç içimden gelmiyor sabah yarım saat yürüdüm sadece o kadar
Sana da iyi haftalar dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimizden
Birileri de senaryoları yazıp uyguluyor işte
begum75 şuan kınada ne koşturuyordur elti olaraktan :)
gelince anlat hele nasıl geçti. her şey yolunda mıydı. kına gecesi tüyoları verirsen de dinlerim yani:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?