♥haftalık kilo verme yarışması♥

yaniiii şöyleeeee
53 ü görmüştüm burdan giderken
sonra 55 e sabitlemiştim
bayram dönüşü ayarsız yemekten 56 57 yi görmeye başladım
simitler falan bile belirdi
iyi bari yol yakınken geri dönmen iyi olmuş şekerim yoksa durum vahim yani bilemiyorum :) :)
bu sefer 50 olup gitme niyetine girdin heralde hadi bakalım hayırlısı :)

Sende arada gel de beraber gülelim
fırsat buldukça geliyorum tatlım yaaaa. çok uğrayamaz oldum bu ara malum 40 gün kaldı artık. her şey de bana bakıyo kimsecikler yardım etmiyor ondan totoyu yere koyamıyorum desem yeri :)

kız ben de tişörtten amele yanığı oldum yaaaa nasıl giycem ben o gelinliği

sen onlara bakma canim 47 sana tam olur. Ama illa dugune 47 ol demiyorum 48 buçuk ol koru simdilik gerekirse. Tsk ederim bebegimm Dunyanin bin bir türlü hali var . Yarin bir gün nerelerde yasariz bilmem. Olurda gelirsem haber ederim

mrb canım. Dert etme musait oldukça yaz. Haber ettigin icin tsk ederim. Allah gönlündekilerini hakkinda hayırlı eylesin huzur sükunet versin canım

Rabbim yardımcın olsun kolaylıklar versin canım bilirim o evreleri haklısın

Merhaba @sbedencim

10 gunlugune tatile gidiyoruz.Sana 2 hafta bildirim yapamayacagim cnm orada tarti bulmam zor olur guzelim .Senin icin mahsuru yoksa bu haftanin kilosunu yazarsan sevinirim cnm
Kocaman optum hepinizi

Merhaba, bende araniza katilmak istiyorum
Boyum 160
Kilom 87.8

Her persembe diyetisyen esliginde tartildigim icin ancak bir daha ki hafta badlayabilirim. Umarim problem olmaz

Yaa ben kafayı yicem sanki o 42 kiloyu veren ben değilmişim gibi şu 2 kiloyu veremiyorum
Yürüyüş yapıyorum sadece yeterli gelmiyo ekstradan spor istiyo vücudum ve yemeği kısamıyoruummmmm
Aynennn 25 kiloyu veren ben şu 5 kiloyu nasıl aldığımı ve nasıl vereceğimi hiç bilmiyorum

Yarışa ihtiyacım var tabii ki de ama spor yapamıyorum yaaa hiç içimden gelmiyor sabah yarım saat yürüdüm sadece o kadar
Sıcaklardandır canım
yoksa senin sabah nasıl çıkıp yürüdüğünü biliyoruz
sıkma canını
havalar az serinlesin düzenine dönersin sen yine
bu kadar kilo vermekten sonra rehavet normal

bugünkü kilom: 56,0 sbeden

begum75 şuan kınada ne koşturuyordur elti olaraktan :)
gelince anlat hele nasıl geçti. her şey yolunda mıydı. kına gecesi tüyoları verirsen de dinlerim yani :)

GonulSenligim :)
aslında çok koşturmadım,kına otelde oldu ve eltim organizasyon şirketi tuttu, kına yemekliydi, sofra düzeninden gelin (kına yoluna),ortamın süslenmesinden herşeyden o sorumluydu,ayrıca organizasyonun içinde 4 tane dansçı kız vardı, eltim ilk başta arkadaşlarının arasından mumlu yoldan geçti sonra dansçı kızların arasında oynaya oynaya girdi salona sonra o ortada oynarken onlar kenarda kendi kareografilerini yaptı, sonra millet oyanamaya başladı, ara ara kızlar önce farklı müzüklerde kendi kareografilerini oynadılar sonra millet sahnaye döküldü, eğlenceli ve güzel geçti

ayrıca org.şirketi gelinin oturacağı özel bir yer yapmış böyle hürrem sultan köşesi gibi arkası ışıklı yanlarındada puftan oturaklar ve yer minderleri var eltim oraya oturunca arkadaşları ve dansçı kızlarda yanında oturmaları için, aynı sultanlar gibiydi zaten çok hoş oldu

kınada dağıtmak içinde pembe ve mor tülden çiçekli taçlar,elde yazılı tutulan pankartlar,kına dağıtmak için küçük püsküllü fes şapkalar vardı, kurdelalarla süslenmiş tefler vardı, ayrıca 1 tefe kendi adını yazdırarak ...'nın kınası demiş onuda kendi kullandı, sonra kına yakılırken dönenler için incili ve çiçekli bileklik ve herbiri tül ve kurdelayla süslenmiş uzun mumlardan almış. bide tabi elde tutulan çiçekli yuvarlak mumlarda vardı ayrıyetten, bide kına yakanların eline takması için çiçekli kınalıklardan vardı,birde kına yemekliydiya herkese dağıtmak için tabakların yanına konmuş özel kutuda şekilli kokulu mumlar vardı,üzerine kendi isimlerini yazdırmış, şunların kına hatırası diye

yani senin anlayacağın baya emek verdi bu ufak ayrıntılarla hep kendi uğraştı

ayrıca düğün günü konvoy arabalarına takılması için kurlelalı özel süs yaptırmış, kız evinin apartaman kapısına kocaman hoşgeldiniz, kız evinin balkonunada kız evi naz evi diye yazı astırmış, ben gelin almaya gidemediğimden (düğün solonuna yolladılar erkenden gelenleri karşıla diye)kendi dairesinin kapısına mor ve pembe tül süs yaptırcam diyodu,balonlarla süsliycekti (tabi göremedim)

çok uzun anlattımki belki işine yarar diye sana özelden fotoda atarım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…