aslında beğenme tuşuda olmalı çünkü hiç beğenmedim
Merhaba @sbedencim
10 gunlugune tatile gidiyoruz.Sana 2 hafta bildirim yapamayacagim cnm orada tarti bulmam zor olur guzelim .Senin icin mahsuru yoksa bu haftanin kilosunu yazarsan sevinirim cnm
Kocaman optum hepinizi
sbeden canim 99.4 kiloyum kiz soz veripte tutamicam diye cok korktum cok sukur 99u gordum bir daha 100leri gormek istemiyorm
Insallah boyle her hafta iki kilo versem ne guzel olur haftaya hedef :97 olmak
tebrik ederim, şimdi hızla dahada eksilere düşme zamanı
hayırlı olsunGünaydın kızlar bende 68 den 65.4 olmuşsum. Ama diyet spor bıraktım şuan sadece hafif yürüyüşler yapiorum,cuma gunu hamile olduğumu öğrendim.
Sağol canım benimmm
Sağol canım benimmm
Çok şükür iyiyiz kızımla:) bu arada kızım olacakmış son kontrolde doktor pipi göremedi kesin kız dedi sağlıklı olsun inşallahh
Valla kilo aldım tabi ama doktor çok iyi dedi 4.5 kilo aldım 5.ayın içindeyim çok şükür canımm
Sağol tatlımm evet sağlıkla teyzesi inşallah kucağıma alırım kızımı.oy oy oy minnak tatlış bi kız geliyor demek, gözün aydın olsun canım,sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah
kiloda fazla almamışsın süpper9 ayıda çok almadan tamamlarsın bu gidişle
yine görüşürüz canım,Allaha emanet olun
ben demiştim ''ye tatlıyı çıkar hakkıyı, ye ekşiyi çıkar ayşeyi'', bak gördün mü kız olcakSağol tatlımm evet sağlıkla teyzesi inşallah kucağıma alırım kızımı.
Tatlı , ıvır zıvır hiç yemiyorum daha doğrusu minik yidirtmiyor bana arası yok :) hep ekşi hep acı :)) sende Allaha emanet ol güzel dileklerin için ayrıca çok sağol.
Sağlıklı olsun yeterki canım fark etmiyor inanben demiştim ''ye tatlıyı çıkar hakkıyı, ye ekşiyi çıkar ayşeyi'', bak gördün mü kız olcak
aynen katılıyorum. bu arada pek bi güzel olmuş kınanız anlattıklarına bakılırsa. hayırlısı olsun bir yastıkta kocasınlar canım.aslında beğenme tuşuda olmalı çünkü hiç beğenmedim
moralini bozma ama kiloların yerleşmeden de harekete geçmelisin
tebriklerGünaydın kızlar bende 68 den 65.4 olmuşsum. Ama diyet spor bıraktım şuan sadece hafif yürüyüşler yapiorum,cuma gunu hamile olduğumu öğrendim.
evet canım gerçekten güzeldi, özenle hazırlandığı her halinden belliydi ve çok şükür aksaklık olmadan tamamlandı.aynen katılıyorum. bu arada pek bi güzel olmuş kınanız anlattıklarına bakılırsa. hayırlısı olsun bir yastıkta kocasınlar canım.
Guzel vermisdiniz tebriklergünaydın kızlarrr :) bugün itibariyle tam 12 kilo vermiş bulunmaktayım.
sbeden güncel kilom 69.3
şimdi ilk hedefim 65
uzun vadede 59,9 :)
Selam Kızlaar; bugün itibariyle tam 5 kilo almış bulunmaktayım
sbeden kilom 57.50
Beni ancak lahana çorbası paklar taze lahana alıp yapıcam akşam
Amiiinnn.zor gunlerdi.Hayırlı haftalar herkese inşallah herkes iyidir şu çok kötü geçen günlerimizde duam Rabbim memleketimize ferahlık versin
Allah hayirli etsin saglicakla kucaginiza alin insaGünaydın kızlar bende 68 den 65.4 olmuşsum. Ama diyet spor bıraktım şuan sadece hafif yürüyüşler yapiorum,cuma gunu hamile olduğumu öğrendim.
@DisiAnka :)
aslında çok koşturmadım,kına otelde oldu ve eltim organizasyon şirketi tuttu, kına yemekliydi, sofra düzeninden gelin (kına yoluna),ortamın süslenmesinden herşeyden o sorumluydu,ayrıca organizasyonun içinde 4 tane dansçı kız vardı, eltim ilk başta arkadaşlarının arasından mumlu yoldan geçti sonra dansçı kızların arasında oynaya oynaya girdi salona sonra o ortada oynarken onlar kenarda kendi kareografilerini yaptı, sonra millet oyanamaya başladı, ara ara kızlar önce farklı müzüklerde kendi kareografilerini oynadılar sonra millet sahnaye döküldü, eğlenceli ve güzel geçti
ayrıca org.şirketi gelinin oturacağı özel bir yer yapmış böyle hürrem sultan köşesi gibi arkası ışıklı yanlarındada puftan oturaklar ve yer minderleri var eltim oraya oturunca arkadaşları ve dansçı kızlarda yanında oturmaları için, aynı sultanlar gibiydi zaten çok hoş oldu
kınada dağıtmak içinde pembe ve mor tülden çiçekli taçlar,elde yazılı tutulan pankartlar,kına dağıtmak için küçük püsküllü fes şapkalar vardı, kurdelalarla süslenmiş tefler vardı, ayrıca 1 tefe kendi adını yazdırarak ...'nın kınası demiş onuda kendi kullandı, sonra kına yakılırken dönenler için incili ve çiçekli bileklik ve herbiri tül ve kurdelayla süslenmiş uzun mumlardan almış. bide tabi elde tutulan çiçekli yuvarlak mumlarda vardı ayrıyetten, bide kına yakanların eline takması için çiçekli kınalıklardan vardı,birde kına yemekliydiya herkese dağıtmak için tabakların yanına konmuş özel kutuda şekilli kokulu mumlar vardı,üzerine kendi isimlerini yazdırmış, şunların kına hatırası diye
yani senin anlayacağın baya emek verdi bu ufak ayrıntılarla hep kendi uğraştı
ayrıca düğün günü konvoy arabalarına takılması için kurlelalı özel süs yaptırmış, kız evinin apartaman kapısına kocaman hoşgeldiniz, kız evinin balkonunada kız evi naz evi diye yazı astırmış, ben gelin almaya gidemediğimden (düğün solonuna yolladılar erkenden gelenleri karşıla diye)kendi dairesinin kapısına mor ve pembe tül süs yaptırcam diyodu,balonlarla süsliycekti (tabi göremedim)
çok uzun anlattımki belki işine yarar diye sana özelden fotoda atarım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?