♥haftalık kilo verme yarışması♥

Merhaba @sbedencim

10 gunlugune tatile gidiyoruz.Sana 2 hafta bildirim yapamayacagim cnm orada tarti bulmam zor olur guzelim .Senin icin mahsuru yoksa bu haftanin kilosunu yazarsan sevinirim cnm
Kocaman optum hepinizi
sbeden cim etiket olmamışta gözünden kaçmasın diye tekrar etiketliyim dedim
bu arada aktayarda sana çok iyi tatillerbizim yerimizede stres at olurmu

elma_sekerim01 nasılsın canım? bebişin nasıl? nasılgidiyor hamilelik
çok kilo almadın dimi
Sağol canım benimmm
Çok şükür iyiyiz kızımla:) bu arada kızım olacakmış son kontrolde doktor pipi göremedi kesin kız dedi sağlıklı olsun inşallahh
Valla kilo aldım tabi ama doktor çok iyi dedi 4.5 kilo aldım 5.ayın içindeyim çok şükür canımm

oy oy oy minnak tatlış bi kız geliyor demek, gözün aydın olsun canım,sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah
kiloda fazla almamışsın süpper 9 ayıda çok almadan tamamlarsın bu gidişle
yine görüşürüz canım,Allaha emanet olun

Sağol tatlımm evet sağlıkla teyzesi inşallah kucağıma alırım kızımı.
Tatlı , ıvır zıvır hiç yemiyorum daha doğrusu minik yidirtmiyor bana arası yok :) hep ekşi hep acı :)) sende Allaha emanet ol güzel dileklerin için ayrıca çok sağol.

ben demiştim ''ye tatlıyı çıkar hakkıyı, ye ekşiyi çıkar ayşeyi'', bak gördün mü kız olcak

günaydın kızlarrr :) bugün itibariyle tam 12 kilo vermiş bulunmaktayım.
sbeden güncel kilom 69.3
şimdi ilk hedefim 65
uzun vadede 59,9 :)
Guzel vermisdiniz tebrikler

Selam Kızlaar; bugün itibariyle tam 5 kilo almış bulunmaktayım
sbeden kilom 57.50
Beni ancak lahana çorbası paklar taze lahana alıp yapıcam akşam

Hayırlı haftalar herkese inşallah herkes iyidir şu çok kötü geçen günlerimizde duam Rabbim memleketimize ferahlık versin
Amiiinnn.zor gunlerdi.

Günaydın kızlar bende 68 den 65.4 olmuşsum. Ama diyet spor bıraktım şuan sadece hafif yürüyüşler yapiorum,cuma gunu hamile olduğumu öğrendim.
Allah hayirli etsin saglicakla kucaginiza alin insa

Ayy bayıldım çok güzel canım eltin bayağı detaycı mükemmelliyetçi anlaşılan benim tarzımHayırlı uğurlu olsun Rabbim çok mutlu etsin inşallahHerşeyin güzel geçmesine sevindim bol bol döktürseydin

sbeden canım kilom maalesef 81.3 daha dün akşam geldik ve felaket ödem var. Insaallah haftaya kadar hepsini atar gelirim. Geçen sene ki tatilde 10 kilo alıp gelmistim 2 ayda bu bile bana çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…