♥haftalık kilo verme yarışması♥

Sabah; 07:50 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 170 kalori
Ara; 09:15 - 1 kupa yeşil çay (Demleme)
Öğle; 12:30 - Yarım kase mercimek çorbası + 1 porsiyon türlü + 50 gr yoğurt - 227 kalori

Hafta sonu yine fazla kaçırdım börekler pizzalar falan neyse yeni bir hafta

aynen öyle detaylara bayılır, çokta zevklidir, ben düşünüyorumda onun yaşındayken o kadar değildim o benden daha kıpır kıpır,aktif,zevkli,tabi bide çağın getirdiği bi dalga benim zamanımda internetten alışveriş yada dükkanlarda bu kadar seçenek yoktu, şimdi insan gördükçe daha bilinçleniyo
bugün kıbrısa balayına gidiyolar,onu bile aralık-ocak aylarında ayarladı
döktürdüm döktürdüm

Herkesin yapısı farklı canım tabi ki yaşadığımız zamanla da alakalı benimde eltim kıpır kıpırdır ben daha sakin ağır kaçarım yanındaBende planlıyımdır Haziran balayı için mesela Kasım ya da Aralıktı tam hatırlamıyorum erken rezervasyon açılınca aldım hemen

Bayaaa sosyetik olmuş yaaani

Biraz da para var imkan var tabii ki de

selam kızlar nasılsınız sbeden kilom aynı 62..artık ben tartıyıda bugun kaldırıım.artık tartılma yok.ben agustos sonuna kadar tartılamam sanırım.evi yerleştirip internetıde baglatıp öyle bi düzene girince gelırım ınşallh.buralara ugrarım daha taşınana kadar ama tartıyı kaldıracagım.inşlallah fazla almam canımcım

sbeden cook tesekkur ederim ankayisin icin. Bugunku kilom 64. Bugunden itibaren haftada 3 gun yüzmeye ve 2 gun de spora başlıyorum. Kafami meşgul ederim hem, hem de kendimi salmamis olurum diye düşündüm.

Merhaba arkadaşlar bende aranıza katılabilir miyim acaba? Kendi günlüğüm var ama böyle bir yarışma beni daha da motive eder gibi geliyor .

Boyum 1,60 . Diyete 92,4 kg ile başladım güncel kilom 61,7 gibi bir şeydi geçen hafta perşembe günü tartılmıştım.

Selamun aleykum kızlarrrr
Nasılsınız keyifler sağlıklar yerindedir umarım
Ben lafta tatildeyim ama çok yoruluyorum kızlar ya
Sabah 10 gibi bi kalkıyorum bi oraya bi buraya hep koşuşturmaca sizde de var mı bu sanki zaman çok hızlı geçiyor
Her gün yürüyüş yapıyorum ve 45 dakika pilates yapıyorum ama hala aynı kilodayım niye sizce
Yememi kısmadım ve akşamları 8 den önce yemedim hiç ondan mıdır sizce
sbeden kilom aynı 57.9 yani 58

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…