Kafayı yicem ya pilates de ekledim yok yok yoookkkAynennn 25 kiloyu veren ben şu 5 kiloyu nasıl aldığımı ve nasıl vereceğimi hiç bilmiyorum
Ayy benim bostan 58 kilo oldu bana ne desen haklısın döv istediğini de kendime geleyimbostanin kac kilo
Biz topikcek çok severiz fotoları ara ara paylaşırız hepimiz sende at önden yandan görelim bebişsebze yemekleri yerine eklerim sıkılınca ah bi 48 edüşssem , düşüyüm sonra 45i hedeflicem :)
İşte aramızdaki fark buBende dolma dışında hepsini tüketmek istiyorum
Her gün pilates ve yürüyüş yaptım verememişim nehir yaaYapmak isteyene herşey spor aleti değil mi benimki de bahane
tebriklerGünaydın kızlar bende 68 den 65.4 olmuşsum. Ama diyet spor bıraktım şuan sadece hafif yürüyüşler yapiorum,cuma gunu hamile olduğumu öğrendim.
ben de 4 almışımHoşgeldin veririz birlikte ben de aldım hem de 5 kilo
Benim minik her akşam "anne bakıyım ay çıktı mı der"Selamun aleykum kızlarrrr
Nasılsınız keyifler sağlıklar yerindedir umarım
Ben lafta tatildeyim ama çok yoruluyorum kızlar ya
Sabah 10 gibi bi kalkıyorum bi oraya bi buraya hep koşuşturmaca sizde de var mı bu sanki zaman çok hızlı geçiyor
Her gün yürüyüş yapıyorum ve 45 dakika pilates yapıyorum ama hala aynı kilodayım niye sizce
Yememi kısmadım ve akşamları 8 den önce yemedim hiç ondan mıdır sizce
sbeden kilom aynı 57.9 yani 58
Ay büyüyo ay
akşam sağlam yedin demek ki
Akşam ne yedim
akşam sağlam yedin demek ki
afiyet olsun, yemeği geç yiyincede olmuyo aslında mümkün olduğunca erken yemekte fayda var,eve gelince keşke hazır olsa yemeklerAkşam ne yedim
2 yemek kaşığı pirinç pilavı
2 tavuk but
1 kase cacık
2 top dondurma çok yesem ne olacaktı acaba
Eşim 9 da eve geliyorafiyet olsun, yemeği geç yiyincede olmuyo aslında mümkün olduğunca erken yemekte fayda var,eve gelince keşke hazır olsa yemekler
hımm senin işinde baya zor haklısın ve yapacak bişeyde yok, yine iyi fazla kilo almıyosunEşim 9 da eve geliyor
kahvaltı dediğim zaten alelacele yapılıyor bişey anlamıyoruz
bari diyorum akşam yemeğinde birlikte zaman geçirelim
10 a kadar sofrada kalıyoruz
ayrı yemeğe de gönlüm razı olmuyor
hımm senin işinde baya zor haklısın ve yapacak bişeyde yok, yine iyi fazla kilo almıyosun
iyi o saate kadar dayanıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?