Amaaan kızım acıkmıştı aslında eve gidince süt verdim yemek hazır oluncaya kadar midesini tutsun diyeafiyet olsun, yemeği geç yiyincede olmuyo aslında mümkün olduğunca erken yemekte fayda var,eve gelince keşke hazır olsa yemekler
10 bayaa geç biz 8 i geçmemeye çalışıyoruz atıştırmak kötü ya asıl yemek yiyince sonrasında atıştırmıyorumbelki ufacık minicik bişeyler atıştırıyorumdur
İşte aramızdaki fark bu
Sen tüketmek istiyorsun ben gibi koca boğaz tüketiyo
Canım pilates verdirmiyor sende biliyorsun ekstradan leslie jillian gibi sporlar yapabilirsinHer gün pilates ve yürüyüş yaptım verememişim nehir yaa
Dürümle künefeden gönderseydin ya kız tek başına mı yedinay kızlarrr bugun hatay usulu dürüm , künefe , milkshake , cips , jelibon, kızartma , ne var ne yok yedim , sabah kahvaltısnı saymıyorum bile
Ay büyüyo ay
nil haklısın yarın akşam dolunay var ondan sonra ki 2 hafta ay küçülecek,inşallah bizdeCanım pilates verdirmiyor sende biliyorsun ekstradan leslie jillian gibi sporlar yapabilirsin
Dürümle künefeden gönderseydin ya kız tek başına mı yedin
Bu ay büyümesi bugün yarın son yalnız dikkatini çekerim
o zaman daha dirençli olup birkaç kilo vermek lazım canımBu ay büyümesi bugün yarın son yalnız dikkatini çekerim
Inatla devam etcem pes etmicem görür o gününü:))Canım pilates verdirmiyor sende biliyorsun ekstradan leslie jillian gibi sporlar yapabilirsin
Rabbim yardimcin olsun canim.sbeden cim k.bakma dün girmeyi unutmusum pazar günü alan sınavı varda kafam çok dolu aklma gelmedi k.bakma bu hafta yine bi değişiklik yok hiç kilo ile ugrasamadim sınavdan snra ins devam edecem 69 kiloyum
Sekizde yedim de bir aydır gördüm günümü Allem yarabbim yaa10 bayaa geç biz 8 i geçmemeye çalışıyoruz atıştırmak kötü ya asıl yemek yiyince sonrasında atıştırmıyorum
Ayy kuculsun nolur ilk dordun son dordun olsun yoksa hepimiz birer dolunay olcaz:))nil haklısın yarın akşam dolunay var ondan sonra ki 2 hafta ay küçülecek,inşallah bizde
Zaten reglimde 2 gün gecti o da ay dan olur mu ki:)Benim minik her akşam "anne bakıyım ay çıktı mı der"
Ben de onun sayesinde ayın ne şekilde olduğunu fark eder oldum ay gerçekten büyüdü büyüdü
Şaka bir tarafa büyüme öncesi 56.40 olan kilom bu sürede hiç 57 den aşağı inmedi denedim yanii
Evet yarından itibaren küçülmeye başlama zamanı pilatese başlıyorum bu akşam arkadaşın doğum günü var orada yiyeyim denil haklısın yarın akşam dolunay var ondan sonra ki 2 hafta ay küçülecek,inşallah bizde
Evet canım hafta sonunu falan güzel değerlendirelimo zaman daha dirençli olup birkaç kilo vermek lazım canım
Inatla devam etcem pes etmicem görür o gününü:))
Dün lazere gittim dediki bayan ben ilk zamalar motivasyonunuzu bozmamak icin dememistim cok sarkmisti vucudunuz şimdi nasil sikilasmis napiyosaniz birakmayin dedi heyyttt be yürü Su dedim:)))
Evet yarından itibaren küçülmeye başlama zamanı pilatese başlıyorum bu akşam arkadaşın doğum günü var orada yiyeyim de
Evet canım hafta sonunu falan güzel değerlendirelim
Pes etmek yok benimde sıkı değil pilatese başlıyorum yarından itibaren
sevgilimle yedi ay :)Canım pilates verdirmiyor sende biliyorsun ekstradan leslie jillian gibi sporlar yapabilirsin
ama 52.5ten 54.2ye çıktım 1 gündeİyiymiş o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?