♥haftalık kilo verme yarışması♥

sbeden cim k.bakma dün girmeyi unutmusum pazar günü alan sınavı varda kafam çok dolu aklma gelmedi k.bakma bu hafta yine bi değişiklik yok hiç kilo ile ugrasamadim sınavdan snra ins devam edecem 69 kiloyum

İşte aramızdaki fark bu
Sen tüketmek istiyorsun ben gibi koca boğaz tüketiyo

Her gün pilates ve yürüyüş yaptım verememişim nehir yaa
Canım pilates verdirmiyor sende biliyorsun ekstradan leslie jillian gibi sporlar yapabilirsin
ay kızlarrr bugun hatay usulu dürüm , künefe , milkshake , cips , jelibon, kızartma , ne var ne yok yedim , sabah kahvaltısnı saymıyorum bile
Dürümle künefeden gönderseydin ya kız tek başına mı yedin

Bu ay büyümesi bugün yarın son yalnız dikkatini çekerim

nil haklısın yarın akşam dolunay var ondan sonra ki 2 hafta ay küçülecek,inşallah bizde

Selam kizlar
Kahvaltimi yaptim bir zeytin domates ve az peynirle. Şimdi cay içiyorum.
Akşama da sadece zeytinyagli sarmisakli borulce yicem inşallah, bileniniz vardir borulceyi bizim burada pek meshurdur.
Bugün 200 gram eksideyim cok sevindim 57.7 geldim:))

Inatla devam etcem pes etmicem görür o gününü:))
Dün lazere gittim dediki bayan ben ilk zamalar motivasyonunuzu bozmamak icin dememistim cok sarkmisti vucudunuz şimdi nasil sikilasmis napiyosaniz birakmayin dedi heyyttt be yürü Su dedim:)))

10 bayaa geç biz 8 i geçmemeye çalışıyoruz atıştırmak kötü ya asıl yemek yiyince sonrasında atıştırmıyorum
Sekizde yedim de bir aydır gördüm günümü Allem yarabbim yaa
Bugunden itibaren ikinci bir emre kadar en gec 6da aksam yemegi yenilecek:))

Zaten reglimde 2 gün gecti o da ay dan olur mu ki:)

nil haklısın yarın akşam dolunay var ondan sonra ki 2 hafta ay küçülecek,inşallah bizde
Evet yarından itibaren küçülmeye başlama zamanı pilatese başlıyorum bu akşam arkadaşın doğum günü var orada yiyeyim de
o zaman daha dirençli olup birkaç kilo vermek lazım canım
Evet canım hafta sonunu falan güzel değerlendirelim

Pes etmek yok benimde sıkı değil pilatese başlıyorum yarından itibaren

hayırlı günler kızlar
bu saate kadar 511 kalori aldım
1 saat koşu bandında yürüyüş yaptım
2 kupa bitki çayı içtim+su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…