- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Bayağı stok yapmışsın o zamanama 52.5ten 54.2ye çıktım 1 günde
gider demi yaaBayağı stok yapmışsın o zamanCanım sıkıntı etme yerleşmediği için dikakt ettiğinde hemen gidecektir
Rabbim yardimcin olsun canim.
Alanin neydi
Yerimiz var canım atlamisim mesajini. Katilmak istersen bilgileri bekliyorumBana da yeriniz var mi acaba?66.5tan 56.8e düştüm daha da düşemedim, yeniden eksileri görmek istiyorum
ne güzel bi eltisin sennehirnil111
sen yeni evlendin bilirsin, elti olarak ben bu gece ne yapmalıyım,yani kına yakılacakya hangi görevler bana yakışır çok telaş başladı yarın bigün laf etmesinler ne gerekiyosa yaparım,bana yardımcı olurmusun?
Tamam tatlim iyi gezmelerMerhaba @sbedencim
10 gunlugune tatile gidiyoruz.Sana 2 hafta bildirim yapamayacagim cnm orada tarti bulmam zor olur guzelim .Senin icin mahsuru yoksa bu haftanin kilosunu yazarsan sevinirim cnm
Kocaman optum hepinizi
tabi kiYerimiz var canım atlamisim mesajini. Katilmak istersen bilgileri bekliyorum
Olur canimtabi ki
Güncel kilomu sabah tartılıp yazsam olur mu?bilgilerimi de onunla yazarım:--)
oh ohhhay kızlarrr bugun hatay usulu dürüm , künefe , milkshake , cips , jelibon, kızartma , ne var ne yok yedim , sabah kahvaltısnı saymıyorum bile
tamam canim
başın sağolsun canim Allah rahmet eylesinsbeden Abla kusura bakma dün giremedim,tartılamadım da .. Hafta sonu 17 yıllık çocukluk arkadaşımı kaybettim. Daha 17 yaşında gencecik bir kızdı trafik kazasında vefat etti. O yüzden dün tartılmak aklıma bile gelmedi
Gayet iyi bu kadarcikla yirtman tebrik ederimsbeden canım kilom maalesef 81.3 daha dün akşam geldik ve felaket ödem var. Insaallah haftaya kadar hepsini atar gelirim. Geçen sene ki tatilde 10 kilo alıp gelmistim 2 ayda bu bile bana çok iyi
insallah almazsin canim yine bekleriz . Salma kendini. Kolay gelsinselam kızlar nasılsınızsbeden kilom aynı 62..artık ben tartıyıda bugun kaldırıım.artık tartılma yok.ben agustos sonuna kadar tartılamam sanırım.evi yerleştirip internetıde baglatıp öyle bi düzene girince gelırım ınşallh.buralara ugrarım daha taşınana kadar ama tartıyı kaldıracagım.inşlallah fazla almam canımcım
Ne zaman 92.4 tün canim. Hedef kilona kac yazayim. Bana sorarsan 55 iyidir. Yada 53Merhaba arkadaşlar bende aranıza katılabilir miyim acaba? Kendi günlüğüm var ama böyle bir yarışma beni daha da motive eder gibi geliyor .
Boyum 1,60 . Diyete 92,4 kg ile başladım güncel kilom 61,7 gibi bir şeydi geçen hafta perşembe günü tartılmıştım.
aleykum selam tatlim. Ne yapiyorsun ya niye cikiyorsunSelamun aleykum kızlarrrr
Nasılsınız keyifler sağlıklar yerindedir umarım
Ben lafta tatildeyim ama çok yoruluyorum kızlar ya
Sabah 10 gibi bi kalkıyorum bi oraya bi buraya hep koşuşturmaca sizde de var mı bu sanki zaman çok hızlı geçiyor
Her gün yürüyüş yapıyorum ve 45 dakika pilates yapıyorum ama hala aynı kilodayım niye sizce
Yememi kısmadım ve akşamları 8 den önce yemedim hiç ondan mıdır sizce
sbeden kilom aynı 57.9 yani 58
katilabilirsinMerhaba, bende araniza katilmak istiyorum
Boyum 160
Kilom 87.8
Her persembe diyetisyen esliginde tartildigim icin ancak bir daha ki hafta badlayabilirim. Umarim problem olmaz
Boyum 1.74
Kilom 70
Hedefim58 her hafta bildiricem
uzun hedef 60katilabilirsinhedef kac
Guzel insallah başarırsin. Son hedefi baz alıyoruzuzun hedef 60
kısa hedef 70
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?