Canım bir senede çok da almamışsın ki, keşke senin kilonda olsamsbeden
Günaydııın bugünkü kilom 56.30
Bu 27 Temmuz 2015 te yazdığım mesaj
Bu gün ki kilom 58.60 ne yapacağımı bilemiyoruuum biliyorum da ama neyse canım sıkkın
berjerlere yerim yok denizBence de mor takım güzel açık yeşil seçebilirsin halı perdeleri de uydurursun ben onun tekli koltuğunu beğendim
uff bende regl oldum, bende de iştah tavan, çikolata krizi yaşıyorum resmenYok canım yaaa ctsi regl oldum ama yiyorum yiyorum yiyorum
kızlar sizce hangisi daha güzel, yanlız 2.yi alırsam mor renk olmıycak tabi yine yukarıdakinin rengi gibi bi renk seçicem
bide berjerlerinide almıycam sadece köşe olarak düşünün ama 3.olursa pufunu alıcam
başka birsürü model beğendim vakit bulursam onlarıda paylaşıcam sizlerle, ama ilk etapta bunları almam daha olası
fiyat olarkta hemen hemen aynılar.
başka öneriniz varsa onada açığım
Canım maydonoz suyunu cumadan beri yapıyorum şimdi ne desem yalan olur bence etki için en az 1 hafta geçmeliSpor şahane
Menü az göründü bana, az olunca şekerpare yemek kaçınılmaz olmuş :)
menü çok iyi ,maydanoz suyunu ne zamandır yapıyorsun faydasını gördün mü?
Bu menün daha iyi :) spor için maşallah
GeldimmmNAVLEE buraya gel canım
oo nehir hoşgeldinGünaydın hayırlı haftalar çıtırlarYeni bir hafta bu hafta dikkatli davranmalıyım hafta sonu kaçırdım epeyce misafirliğe gittim dün evde dinlenirken keyif yaptım
Ayy sorma kuzum habersiz yakalandım regl dönemine girdim markete gittim koştur koştur akşam ki tatlı krizi bundanmış meğerseoo nehir hoşgeldingeç kaldın bugün nerelerdeydin
sanada hayırlı haftalar
bende bugün oldum, bende de acayip çikolata krizi var ve ne yesem doymuyorum hep açımAyy sorma kuzum habersiz yakalandım regl dönemine girdim markete gittim koştur koştur akşam ki tatlı krizi bundanmış meğerse
Canım normalde bu kadar az yemiyorum da geçtiğimiz haftayı baya kısarak kapattım vermem gereken 2 kg vardı ve verdim çok şükür:)Spor şahane
Menü az göründü bana, az olunca şekerpare yemek kaçınılmaz olmuş :)
menü çok iyi ,maydanoz suyunu ne zamandır yapıyorsun faydasını gördün mü?
Bu menün daha iyi :) spor için maşallah
2 kg almıştım da ramazan ve bayramda kuzum onları verdim onun sevinci buSlm kızlar Nabersiniz
su321 canım kilomu adında eksiler gördüğün sevindin anlayamadım.
Ben de 78.6 iken oldum 81. Tatile gidince öyle oldu yeni yeni topluyoruz kendimi
Allahtan 1 hafta canım sık dişini sonra rahat rahat devam edersin tatilineBen aslında rapor almıştım:) 15 inde başlamıştı. 1 günlükte bugün alacaktım ama durumlardan dolayı raporlar iptal birde süre uzatıldı cumaya kadar o nedenle gidiyorum bakalım. Aynen bunaktacak ama yapacak bisi yok
Oooo 2 saat yürüyüş baya iyi kuzum devamlı hale getirirsen çok faydasını da göreceksin pes etme yeter kiiyiyim çok sükür,bayagi kilo aldim onu vermeye çalisiyorum günde en az 2 saat yürüyüse çikiyorum,sen nasilsin canim dügün ne zaman
Ben nerdeyse 2.5 kg verdim hemen bak sende o 1 kiloyu verirsn canım sıkma canınıGünaydın hanımlar bende bugün başlıyorum umarım stresten yemeye kalkışmam yine.
sbeden
Bu sabah tartıldım maalesef 69 olmuşum, iki aydır diyeti bıraktığımı düşünürsek 1 kilo almışım o kadar yemeye :)
Gazam mübarek olsun inşallah veririm sizinle.
Ben model olarak morlu renk olarak beyaz krem severim yani sondaki
kızlar sizce hangisi daha güzel, yanlız 2.yi alırsam mor renk olmıycak tabi yine yukarıdakinin rengi gibi bi renk seçicem
bide berjerlerinide almıycam sadece köşe olarak düşünün ama 3.olursa pufunu alıcam
başka birsürü model beğendim vakit bulursam onlarıda paylaşıcam sizlerle, ama ilk etapta bunları almam daha olası
fiyat olarkta hemen hemen aynılar.
başka öneriniz varsa onada açığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?