♥haftalık kilo verme yarışması♥

Bence de mor takım güzel açık yeşil seçebilirsin halı perdeleri de uydurursun ben onun tekli koltuğunu beğendim
berjerlere yerim yok deniz, pufuda alırsam şöyle hani yatılı misafirim çok geliyoya sırf yatak olsun diye, bide kalabalık misafirde yer sıkıntım oluyo 2 kişide olsa oturabilir diye düşünüyorum

Benimki en alttakine acayip benziyor anlamissindir hangisini beğendiğimi

Canım maydonoz suyunu cumadan beri yapıyorum şimdi ne desem yalan olur bence etki için en az 1 hafta geçmeli

Canım normalde bu kadar az yemiyorum da geçtiğimiz haftayı baya kısarak kapattım vermem gereken 2 kg vardı ve verdim çok şükür:)
Sporu da çok seviyoommm

Allahtan 1 hafta canım sık dişini sonra rahat rahat devam edersin tatiline

iyiyim çok sükür,bayagi kilo aldim onu vermeye çalisiyorum günde en az 2 saat yürüyüse çikiyorum,sen nasilsin canim dügün ne zaman
Oooo 2 saat yürüyüş baya iyi kuzum devamlı hale getirirsen çok faydasını da göreceksin pes etme yeter ki
Ben de iyiyim canım tatildeyiz biz işte ama su gibi akıyo zaman yarısı bitti bile.
Düğün seneye haziranda tayin döneminde Allah nasip kısmet ederse canımcım
O süre bile o kadar kısa geliyo ki

Ben nerdeyse 2.5 kg verdim hemen bak sende o 1 kiloyu verirsn canım sıkma canını

Ben model olarak morlu renk olarak beyaz krem severim yani sondaki
Ama sondakinin hem rengi hem modeli de çok hoşmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…