- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Dün var ya acayip şeyler yedim akşam eşime dondurma bile aldırdım gönderip hiç haberim yoktu bu sabah ortaya çıktıbende bugün oldum, bende de acayip çikolata krizi var ve ne yesem doymuyorum hep açım
Sıkma canını denizim ya sanki bilmiyo muyuz senisbeden
Günaydııın bugünkü kilom 56.30
Bu 27 Temmuz 2015 te yazdığım mesaj
Bu gün ki kilom 58.60 ne yapacağımı bilemiyoruuum biliyorum da ama neyse canım sıkkın
Hayırlı haftalar olsun sana da canımGünaydın hayırlı haftalar çıtırlarYeni bir hafta bu hafta dikkatli davranmalıyım hafta sonu kaçırdım epeyce misafirliğe gittim dün evde dinlenirken keyif yaptım
bazen böyle sessiz sedasız geliyo benimkide bu sefer 10 günden beri işkence çektirdi sonunda bugün geldiler ama tam değil yinedeDün var ya acayip şeyler yedim akşam eşime dondurma bile aldırdım gönderip hiç haberim yoktu bu sabah ortaya çıktı
Sağol canım nasılsınHayırlı haftalar olsun sana da canım
bazen böyle sessiz sedasız geliyo benimkide bu sefer 10 günden beri işkence çektirdi sonunda bugün geldiler ama tam değil yinedesıcaklardan onunda kafası karıştı
Dünkü menüm
Sabah 1 yumurta ve kavun
Akşam 15,20 tane sarma, 1 şekerpare
Sonra da çiğdem yedim biraz
Spor da
1.5 saat yürüyüş
45 dakika pilates
Yaa çok haklısın aslında begüm ben bu beslenme işini gerçekten beceremiyorumsu-cuğumsen şimdi ailenin yanında değilmiydin?
kız ben ailemle olcam,kahvaltının envayi çeşidini yapardım ve yerdim heralde
beslenmen bence oldukça vitaminsiz ve az,amaç her ne kadar kilo vermekte olsa bu şekilde beslenmeyi doğru bulmuyorum
sabah tek yumurta yiyip sofradan kalkıyosun kız,insan şu mevsimde mis gibi domates salatalık zeytin peynir yer arada kahvaltını zenginleştir, omlet,menemen yap
akşam yemeğini zaten yemekten saymıyorum,onla ilgili yorumlarımı ilerde yapıcam
ama genel olarak menünü beğenmedim
hımmYaa çok haklısın aslında begüm ben bu beslenme işini gerçekten beceremiyorum
Aslında yaptığım spora göre protein çok almalıyım her şeyin bilincinde olup uygulayamıyorum
Dün annem de dedi gerçi henüz çocukken de tek çeşit yermişim. İsterse sofra donatılsın tek gıda seçip onu yiyip kalkıyorum sinir oluyorum kendime
Bende reglden midir nedir bayağı şiştim bakalım bu hafta dikkatli olup regl kendime döndererek 50 ye geri düşeceğimnehirnil111 iyiyim bitanem
Geçtiğimiz haftayı çok güzel geçirdim hem beslenme hem spor olarak ve 55.7 ye düştüm hemde regl olmama rağmen
Sen nasılsın neler yapıyosun canım
milföylerden özelgün olduğu belliSabah; 07:50 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın + 1 ad.milföy - 355 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:30 - Yarım kase ezogelin çorbası + yarım tavuk gögsü haşlama + 1 porsiyon bulgur pilavı + 50 gr yoğurt - 453 kalori
haftaya 75 leri bekliyorum artık ona göre yesbeden 76.500
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?