♥haftalık kilo verme yarışması♥

sbeden
Günaydııın bugünkü kilom 56.30

Bu 27 Temmuz 2015 te yazdığım mesaj
Bu gün ki kilom 58.60 ne yapacağımı bilemiyoruuum biliyorum da ama neyse canım sıkkın
Sıkma canını denizim ya sanki bilmiyo muyuz seni
Bazen ölü toprağı serpilmiş gibi oluyo insanın üstünde yapası gelmiyo bi şey ama eminim ki sen o azimli haline döneceksin bi an önce

Dün var ya acayip şeyler yedim akşam eşime dondurma bile aldırdım gönderip hiç haberim yoktu bu sabah ortaya çıktı
bazen böyle sessiz sedasız geliyo benimkide bu sefer 10 günden beri işkence çektirdi sonunda bugün geldiler ama tam değil yinede sıcaklardan onunda kafası karıştı

Hayırlı haftalar olsun sana da canım
Sağol canım nasılsın
bazen böyle sessiz sedasız geliyo benimkide bu sefer 10 günden beri işkence çektirdi sonunda bugün geldiler ama tam değil yinede sıcaklardan onunda kafası karıştı

Evet beni de şaşırttıSıcaklardan bence de dengesizleşti bunlar

Dünkü menüm
Sabah 1 yumurta ve kavun
Akşam 15,20 tane sarma, 1 şekerpare
Sonra da çiğdem yedim biraz
Spor da
1.5 saat yürüyüş
45 dakika pilates

Dünkü menüm
Sabah 1 yumurta ve kavun
Akşam 15,20 tane sarma, 1 şekerpare
Sonra da çiğdem yedim biraz
Spor da
1.5 saat yürüyüş
45 dakika pilates

su-cuğum sen şimdi ailenin yanında değilmiydin?
kız ben ailemle olcam,kahvaltının envayi çeşidini yapardım ve yerdim heralde
beslenmen bence oldukça vitaminsiz ve az,amaç her ne kadar kilo vermekte olsa bu şekilde beslenmeyi doğru bulmuyorum
sabah tek yumurta yiyip sofradan kalkıyosun kız,insan şu mevsimde mis gibi domates salatalık zeytin peynir yer arada kahvaltını zenginleştir, omlet,menemen yap
akşam yemeğini zaten yemekten saymıyorum,onla ilgili yorumlarımı ilerde yapıcam
ama genel olarak menünü beğenmedim

Son düzenleme:
Yaa çok haklısın aslında begüm ben bu beslenme işini gerçekten beceremiyorum
Aslında yaptığım spora göre protein çok almalıyım her şeyin bilincinde olup uygulayamıyorum
Dün annem de dedi gerçi henüz çocukken de tek çeşit yermişim. İsterse sofra donatılsın tek gıda seçip onu yiyip kalkıyorum sinir oluyorum kendime

hımm
demek bünyen bu şekilde ama sen bu beslenme tipiyle 100 kiloya nasıl çıkmışşsın kız
işte herkesin evdeki yemek çeşidi, damak tadı farklı çokta bişey diyemiyorum ama en azından annenin güzel sulu yemeklerinden de tatmalısın,balık,sebze,kuru bakliyat,çorba ile çeşitlendirmelisin.
bak kulağına küpe olsun, ilerde evlenip çocuk yapmadan 3 önce senin ve eşinin beslenmenizi çok kaliteli yapmanız gerekecek çünkü bebiş tohumlarının kalitelenmesi için önceden beslenmeni güçlendirmen iyi yapman lazım mış,hatta ve hatta kan değerlerine baktırıp kan,vitamin, kan folik asit, gibi takviyelere önceden başlayanlar bile oluyo bilgin olsun

su321 canım aksama çiğ köfte yapacak eşim kaç tane temelini sayılı olarak . Aslında bugün 14 günlük bir diyete başladım ama sağolsun kocam da evde olunca mutfağa güreşi tuttu. Sabah patatesli yumurta yaptı aksama da cigköfte yapacam diyor. Aldıklarını vermeliyim. Artık buraya daha çok takılacam. Aksama menümü yazarin

nehirnil111 iyiyim bitanem
Geçtiğimiz haftayı çok güzel geçirdim hem beslenme hem spor olarak ve 55.7 ye düştüm hemde regl olmama rağmen
Sen nasılsın neler yapıyosun canım
Bende reglden midir nedir bayağı şiştim bakalım bu hafta dikkatli olup regl kendime döndererek 50 ye geri düşeceğim

Sabah; 07:50 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın + 1 ad.milföy - 355 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:30 - Yarım kase ezogelin çorbası + yarım tavuk gögsü haşlama + 1 porsiyon bulgur pilavı + 50 gr yoğurt - 453 kalori

milföylerden özelgün olduğu belli
öğlen yemeğin gayet güzel bulgur pilavı olmayaymışta yetermiş sanki ama yemeklerin miktarını görmediğimden çokta bişey diyemiyorum ,afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…