haftaya 75 leri bekliyorum artık ona göre ye
yimeycez anam yimeycez eccük tutcaz boğazımızı, zaten bu sıcaklarda nassıl oluyoda iştah açılıyo bende anlamadım
cok salindim ama 75 te zor geldi. Bari 300 gram vereydim
milföylerden özelgün olduğu belli
öğlen yemeğin gayet güzel bulgur pilavı olmayaymışta yetermiş sanki ama yemeklerin miktarını görmediğimden çokta bişey diyemiyorum ,afiyet olsun
işte etraftan gelen şeylere ayıp olmasın diye hayır denmiyo onların günahı olmaz allah onları kilo yaptırmaz inşallah aminMilföy aslında benim aklımda yoktu iş yerindeki abi kendi yapmış illa ye ye bende yedim o sırada regl olduğumdan haberim yoktuBulgur pilavı çıkınca hiç acımıyorum eşim sevmediğinden evde yapamıyorum o sebeple iş yerinde yiyorum Tavuk gögsü çok azdı çorba da toplasan 6-7 ymk kaşığı anca içmişimdir direk yarım yazıyorum
işte etraftan gelen şeylere ayıp olmasın diye hayır denmiyo onların günahı olmaz allah onları kilo yaptırmaz inşallah amin
bende evde tavuk yapamıyorum işyerinde çıkınca doyasıya yiyiyorum
senin menülerin dediğin gibiyse gerçekten az ama olsun çeşidin bol bu güzel bişey
Merhaba yeni uyelik ilk mesaj dikkatimi çekti. Ne zamandan beri takip ediyorsunuzMerhaba, aranıza yeni katıldım. Ben de kilo vermek istiyorum ve sadece yazıları takip etmek yerine yazarsam hem motivasyonum artar hemde istikrarlı olurum diye düşündüm. Boy : 173, Başlangıç Kilo 74,5 , Hedef 66. Herkese kolaylıklar
Merhaba yeni uyelik ilk mesaj dikkatimi çekti. Ne zamandan beri takip ediyorsunuz
Aramiza hosgeldinMerhaba :)sbeden
Forumu uzun zamandır takip ediyorum farklı diyet denemelerim de oldu ancak yeterince uzun devam ettiremedim. ılk defa katılmak ve yazmak istediğim bir grup sizin ki oldu bu sebeple bugün üye oldum. Umarım beni de aranıza alırsınız / teşekkürler
KatılabilirsinBende katılabilir miyim size
hımmm aynı boydayız kilomuzda yaklaşık. hoşgeldinMerhaba, aranıza yeni katıldım. Ben de kilo vermek istiyorum ve sadece yazıları takip etmek yerine yazarsam hem motivasyonum artar hemde istikrarlı olurum diye düşündüm. Boy : 173, Başlangıç Kilo 74,5 , Hedef 66. Herkese kolaylıklar
TeşekkürlerKatılabilirsinbilgileri bekliyorum
Aramiza hoşgeldin basarilar dilerim :)Teşekkürler
Boy 160
kilo 63.2
Hedef 55
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?