♥haftalık kilo verme yarışması♥

milföylerden özelgün olduğu belli
öğlen yemeğin gayet güzel bulgur pilavı olmayaymışta yetermiş sanki ama yemeklerin miktarını görmediğimden çokta bişey diyemiyorum ,afiyet olsun

Milföy aslında benim aklımda yoktu iş yerindeki abi kendi yapmış illa ye ye bende yedim o sırada regl olduğumdan haberim yoktu Bulgur pilavı çıkınca hiç acımıyorum eşim sevmediğinden evde yapamıyorum o sebeple iş yerinde yiyorumTavuk gögsü çok azdı çorba da toplasan 6-7 ymk kaşığı anca içmişimdir direk yarım yazıyorum

işte etraftan gelen şeylere ayıp olmasın diye hayır denmiyo onların günahı olmaz allah onları kilo yaptırmaz inşallah amin
bende evde tavuk yapamıyorum işyerinde çıkınca doyasıya yiyiyorum
senin menülerin dediğin gibiyse gerçekten az ama olsun çeşidin bol bu güzel bişey

Az ama çeşiti bol yemek istiyorum Ayrıca ettiğin duaya kocamanından Amin

Merhaba, aranıza yeni katıldım. Ben de kilo vermek istiyorum ve sadece yazıları takip etmek yerine yazarsam hem motivasyonum artar hemde istikrarlı olurum diye düşündüm. Boy : 173, Başlangıç Kilo 74,5 , Hedef 66. Herkese kolaylıklar

Merhaba yeni uyelik ilk mesaj dikkatimi çekti. Ne zamandan beri takip ediyorsunuz

Merhaba :) sbeden
Forumu uzun zamandır takip ediyorum farklı diyet denemelerim de oldu ancak yeterince uzun devam ettiremedim. ılk defa katılmak ve yazmak istediğim bir grup sizin ki oldu bu sebeple bugün üye oldum. Umarım beni de aranıza alırsınız / teşekkürler

Aramiza hosgeldin insallah burada basarirsin

hımmm aynı boydayız kilomuzda yaklaşık. hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…