- 6 Mayıs 2013
- 431
- 314
- 303
Aramiza hoşgeldin basarilar dilerim :)[/QUOTE]member: 474657"]Teşekkürler
Boy 160
kilo 63.2
Hedef 55
Düşersin canım artık düzenli yiyorsun öğünlerini deBende reglden midir nedir bayağı şiştim bakalım bu hafta dikkatli olup regl kendime döndererek 50 ye geri düşeceğim
Bulgur olmasa da olurmuş ya da milföy ama güzel yine de canım afiyet olsunSabah; 07:50 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın + 1 ad.milföy - 355 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:30 - Yarım kase ezogelin çorbası + yarım tavuk gögsü haşlama + 1 porsiyon bulgur pilavı + 50 gr yoğurt - 453 kalori
100 kiloydum canım hatta yalan olmasın 99.6 mı neydisu321 sen kaç kiloydun önceden ?
Oooo eşin yapar mı çiğ köftesu321 canım aksama çiğ köfte yapacak eşim kaç tane temelini sayılı olarak . Aslında bugün 14 günlük bir diyete başladım ama sağolsun kocam da evde olunca mutfağa güreşi tuttu. Sabah patatesli yumurta yaptı aksama da cigköfte yapacam diyor. Aldıklarını vermeliyim. Artık buraya daha çok takılacam. Aksama menümü yazarin
Nasıl çıktım biliyon mu bir tencere sarmayı tek başıma yiyerek yada yarım tepsi böreğihımm
demek bünyen bu şekilde ama sen bu beslenme tipiyle 100 kiloya nasıl çıkmışşsın kız
işte herkesin evdeki yemek çeşidi, damak tadı farklı çokta bişey diyemiyorum ama en azından annenin güzel sulu yemeklerinden de tatmalısın,balık,sebze,kuru bakliyat,çorba ile çeşitlendirmelisin.
bak kulağına küpe olsun, ilerde evlenip çocuk yapmadan 3 önce senin ve eşinin beslenmenizi çok kaliteli yapmanız gerekecek çünkü bebiş tohumlarının kalitelenmesi için önceden beslenmeni güçlendirmen iyi yapman lazım mış,hatta ve hatta kan değerlerine baktırıp kan,vitamin, kan folik asit, gibi takviyelere önceden başlayanlar bile oluyo bilgin olsun
Ve şimdi 56 kilosun, harika nasıl verdin maşallah sana azmine100 kiloydum canım hatta yalan olmasın 99.6 mı neydi
Evet canım 56 kiloyum.Ve şimdi 56 kilosun, harika nasıl verdin maşallah sana azmine
Hem de 8 ayda gerçekten tebrikler, kas kaybı olmadı değil mi hızlı verdiğin için, kontrole gittin mi hiç?Evet canım 56 kiloyum.
8 ayda verdim iki öğün beslendim ekmek yemedim yediysem de sadece sabahları haftada 1 kere falan.
Tavuk yumurta çok yedim.
Haftada bir gün serbest gün yaptım.
Ve her gün spor yaptım ve hala da yapıyorum
Evet canım diyete başladığımdan itibaren her 2,3 ayda bir hem kardiyolojiye hem de dahiliyeye gidip tetkikleri yaptırıyorum hepsi normal.Hem de 8 ayda gerçekten tebrikler, kas kaybı olmadı değil mi hızlı verdiğin için, kontrole gittin mi hiç?
Çok güzel bilinçli bir şekilde vermişsin, karatay gibi yaptın sanırım.Evet canım diyete başladığımdan itibaren her 2,3 ayda bir hem kardiyolojiye hem de dahiliyeye gidip tetkikleri yaptırıyorum hepsi normal.
2 ay adet göremedim kadın doğuma gittim meğer yağ oranım çok azalmış onun etkisiyle olamamışım.
Evet canım yakındı galiba onun kadar katı değildi gerçi ama benzerlikleri çoktu amaÇok güzel bilinçli bir şekilde vermişsin, karatay gibi yaptın sanırım.
Emzirdikten sonra biraz sarkma oldu simdi bide kilo verince daha cok sarkmasindan korkuyorm incir yagi ile uzum cekirdegi yagini karistirdm ilk hafta sabah ve aksam surdm simdi sadece sabahlari suruyorm gelismelerdn haberdar ederim siziCanim kilon cok cocuk emzirdin mi bilmiyorum. Ama eger emzirdiysen sasirdim. Ben 90 kilo iken baya sarkiklardi.sutten ve kilodan. Simdi biraz toplandi ama sarkik yani. Ikinci cocuk olursa estetik şart bana
Elleri onde kenetleyip sıkıma hareketini yapiyorm canim o hareket gercektn faydali bide dusta soguk su tutun diyorlar bi kac kere denedim yok dayanamiyorm bnGögüs sarkmaması için egzersizler var onlardan yap istersen canım hem sen daha yolun başındasın şimdiden yapman daha iyi
Yukarı elma toplar gibi hareket var
elleri önünde kenetleyip sıkıyorsun
Daha da vardı da bunlar aklıma geldi şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?