♥haftalık kilo verme yarışması♥

Selaaam :) ben geldim.ah ah heöde yiyip yiyip şişko bi şekilde 69 kiloya çıktım
begum75 kuzum maşallah minicik kalmışsın. Arada girip sizi takip ederim ama yarışa giremem. Özel bir beslenme sistemine geçtim bugun ama açıklama yapamıyorum bu konuda. İnşallah sağlığıma kavuşucam. Çok özledim sizi. Tartım yok o yüzden düzenli de tartılamıyorum

Bulgur olmasa da olurmuş ya da milföy ama güzel yine de canım afiyet olsun

Oooo eşin yapar mı çiğ köfte
Ya ben çok sevdiğim için ve sık yapılan bi şey olmadığı için öyle 4 adet ye diyemicem 10,15 tane ye ya

Nasıl çıktım biliyon mu bir tencere sarmayı tek başıma yiyerek yada yarım tepsi böreği
Gece yatmadan 1 paket cips üstüne 3 tane popkek yiyerek anaaammm midem bulandı
Ya zaten sen dedin bide bi arkadaş daha dedi kafama takılmaya başladı iyice.
Ailem düzenli yemek yer ve uyur. Benim menülerin böyle olduğuna bakma evde kahvaltıda ne ararsan olur akşam yemeklerinde çorba salata yeşillik sebze yemekleri muhakkak olur.
Ve nişanlım çok düzenli beslenen biri benle alakası yok.
Allahım napcam ben ya

Ve şimdi 56 kilosun, harika nasıl verdin maşallah sana azmine
Evet canım 56 kiloyum.
8 ayda verdim iki öğün beslendim ekmek yemedim yediysem de sadece sabahları haftada 1 kere falan.
Tavuk yumurta çok yedim.
Haftada bir gün serbest gün yaptım.
Ve her gün spor yaptım ve hala da yapıyorum

Hem de 8 ayda gerçekten tebrikler, kas kaybı olmadı değil mi hızlı verdiğin için, kontrole gittin mi hiç?

Hem de 8 ayda gerçekten tebrikler, kas kaybı olmadı değil mi hızlı verdiğin için, kontrole gittin mi hiç?
Evet canım diyete başladığımdan itibaren her 2,3 ayda bir hem kardiyolojiye hem de dahiliyeye gidip tetkikleri yaptırıyorum hepsi normal.
2 ay adet göremedim kadın doğuma gittim meğer yağ oranım çok azalmış onun etkisiyle olamamışım.

Çok güzel bilinçli bir şekilde vermişsin, karatay gibi yaptın sanırım.

Canim kilon cok cocuk emzirdin mi bilmiyorum. Ama eger emzirdiysen sasirdim. Ben 90 kilo iken baya sarkiklardi.sutten ve kilodan. Simdi biraz toplandi ama sarkik yani. Ikinci cocuk olursa estetik şart bana
Emzirdikten sonra biraz sarkma oldu simdi bide kilo verince daha cok sarkmasindan korkuyorm incir yagi ile uzum cekirdegi yagini karistirdm ilk hafta sabah ve aksam surdm simdi sadece sabahlari suruyorm gelismelerdn haberdar ederim sizi
Bu hafta kilom 99.3

Elleri onde kenetleyip sıkıma hareketini yapiyorm canim o hareket gercektn faydali bide dusta soguk su tutun diyorlar bi kac kere denedim yok dayanamiyorm bn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…