Kiz masallah tebrik ederim sonunda hedefine ulastn harikasn
Sağol bebiş ben ulaşalı 1 yıl olmuştu ama ramazanda 2 kilo alınca bu hafta onu verdimKiz masallah tebrik ederim sonunda hedefine ulastn harikasn
Soğuk su mu ay ben de dayanamam.Elleri onde kenetleyip sıkıma hareketini yapiyorm canim o hareket gercektn faydali bide dusta soguk su tutun diyorlar bi kac kere denedim yok dayanamiyorm bn
Kiyasiya gidiyoruz he fark az aramizdasbeden 76.500
Dur kiz vurma kafaani almadin sonucta
HosgellldiinnnMerhaba :)sbeden
Forumu uzun zamandır takip ediyorum farklı diyet denemelerim de oldu ancak yeterince uzun devam ettiremedim. ılk defa katılmak ve yazmak istediğim bir grup sizin ki oldu bu sebeple bugün üye oldum. Umarım beni de aranıza alırsınız / teşekkürler
Heyyy masss napmisin neler atmisin mideye oyleNasıl çıktım biliyon mu bir tencere sarmayı tek başıma yiyerek yada yarım tepsi böreği
Gece yatmadan 1 paket cips üstüne 3 tane popkek yiyerek anaaammm midem bulandı
Ya zaten sen dedin bide bi arkadaş daha dedi kafama takılmaya başladı iyice.
Ailem düzenli yemek yer ve uyur. Benim menülerin böyle olduğuna bakma evde kahvaltıda ne ararsan olur akşam yemeklerinde çorba salata yeşillik sebze yemekleri muhakkak olur.
Ve nişanlım çok düzenli beslenen biri benle alakası yok.
Allahım napcam ben ya
Tebrik ederim cokk guzel ve kontrollu bir kilo kaybi yasamissiniz.bende verdim ama sporu devam ettiremiyorum sorun buEvet canım 56 kiloyum.
8 ayda verdim iki öğün beslendim ekmek yemedim yediysem de sadece sabahları haftada 1 kere falan.
Tavuk yumurta çok yedim.
Haftada bir gün serbest gün yaptım.
Ve her gün spor yaptım ve hala da yapıyorum
İşte onları mideye ata ata 100 kilo olmuştum:)Iyi geceler kizlaaarr kilolar yazilmis umarim hedeflerimize ulasabiliriz
Kiyasiya gidiyoruz he fark az aramizda
Dur kiz vurma kafaani almadin sonucta
Hosgellldiinnn
Heyyy masss napmisin neler atmisin mideye oyle
Tebrik ederim cokk guzel ve kontrollu bir kilo kaybi yasamissiniz.bende verdim ama sporu devam ettiremiyorum sorun bu
Mas cok iyi ya takdir ettim vallaİşte onları mideye ata ata 100 kilo olmuştum:)
Devam ettir canım ya hiç yapamıyorsan 10 dakika ile başla
Zaten o anneler yüzünden hep:)Mas cok iyi ya takdir ettim valla
Benim bi bebegim var cok iyi gidiyodum ki tam annemler gelip kilo aldirdilar cok zayiflamisin bebegin var bilmem ne halbuki hersey yiyorum su ve spor yapinca gidiyo kilolar tipis tipis insa geri toparlicam
Selaaam :) ben geldim.ah ah heöde yiyip yiyip şişko bi şekilde69 kiloya çıktım
begum75 kuzum maşallah minicik kalmışsın. Arada girip sizi takip ederim ama yarışa giremem. Özel bir beslenme sistemine geçtim bugun ama açıklama yapamıyorum bu konuda. İnşallah sağlığıma kavuşucam. Çok özledim sizi. Tartım yok o yüzden düzenli de tartılamıyorum
Nasıl çıktım biliyon mu bir tencere sarmayı tek başıma yiyerek yada yarım tepsi böreği
Gece yatmadan 1 paket cips üstüne 3 tane popkek yiyerek anaaammm midem bulandı
Ya zaten sen dedin bide bi arkadaş daha dedi kafama takılmaya başladı iyice.
Ailem düzenli yemek yer ve uyur. Benim menülerin böyle olduğuna bakma evde kahvaltıda ne ararsan olur akşam yemeklerinde çorba salata yeşillik sebze yemekleri muhakkak olur.
Ve nişanlım çok düzenli beslenen biri benle alakası yok.
Allahım napcam ben ya
Zaten o anneler yüzünden hep:)
Halbuki bebeğe senin su içmen meyve yemen yetiyor
bende merak ediyorum sonucu, benimkiler de çok sarktı iki çocuk emzirinceEmzirdikten sonra biraz sarkma oldu simdi bide kilo verince daha cok sarkmasindan korkuyorm incir yagi ile uzum cekirdegi yagini karistirdm ilk hafta sabah ve aksam surdm simdi sadece sabahlari suruyorm gelismelerdn haberdar ederim sizi
Bu hafta kilom 99.3
Maşallah :))Soğuk su mu ay ben de dayanamam.
Gerçi bacaklara ve yüzüme çıkmadan soğuk su dökerim hem sünnet olduğu için hem de toparlıyo diye ki maşallah subhanallah çok güzeldir cildim ne güneş kremi ne nemlendirici sürmediğim halde.
Laf arasında kendimi de övdüm ya
evet olmuyor sütün kalitesi de önemli yağlı olması lazım, tahin kuruyemiş vs et de şart.yanlış düşünüyosun su-cuğum
suyla,meyvayla olacak iş değil, bir eğitimci olarak bunu araştırmanı tavsiye ederim,ilerde sanada lazım olacak nasılsa
Maalesef aldım Aralık gibi 52.70 lerdeydim 6 kilo aldım hem deCanım bir senede çok da almamışsın ki, keşke senin kilonda olsam
Sırf yatak olsun diye alacaksan 2 tane güzel kanepe al mis gibi kullan boş ver köşe yiberjerlere yerim yok deniz, pufuda alırsam şöyle hani yatılı misafirim çok geliyoya sırf yatak olsun diye, bide kalabalık misafirde yer sıkıntım oluyo 2 kişide olsa oturabilir diye düşünüyorum
Düşersin canım artık düzenli yiyorsun öğünlerini de
Bulgur olmasa da olurmuş ya da milföy ama güzel yine de canım afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?