- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Ben de haftaya bekliyorum 1 kg eksiyi hem regl hem çok yeme bitirdi benisbeden gelen hafta 74.1 bu hafta 73.2 900 gr vermişim kızlar
Sen böyle devam et canım süper ötesiYaa çok haklısın aslında begüm ben bu beslenme işini gerçekten beceremiyorum
Aslında yaptığım spora göre protein çok almalıyım her şeyin bilincinde olup uygulayamıyorum
Dün annem de dedi gerçi henüz çocukken de tek çeşit yermişim. İsterse sofra donatılsın tek gıda seçip onu yiyip kalkıyorum sinir oluyorum kendime
Amaaan ne sağlıklı beslenenler gördüm çocuğu olmuyo ne beslenemeyenler gördüm bir sürü çocuk sahibi kıza zorla şişko yapacaksın bizim gibi begüşhımm
demek bünyen bu şekilde ama sen bu beslenme tipiyle 100 kiloya nasıl çıkmışşsın kız
işte herkesin evdeki yemek çeşidi, damak tadı farklı çokta bişey diyemiyorum ama en azından annenin güzel sulu yemeklerinden de tatmalısın,balık,sebze,kuru bakliyat,çorba ile çeşitlendirmelisin.
bak kulağına küpe olsun, ilerde evlenip çocuk yapmadan 3 önce senin ve eşinin beslenmenizi çok kaliteli yapmanız gerekecek çünkü bebiş tohumlarının kalitelenmesi için önceden beslenmeni güçlendirmen iyi yapman lazım mış,hatta ve hatta kan değerlerine baktırıp kan,vitamin, kan folik asit, gibi takviyelere önceden başlayanlar bile oluyo bilgin olsun
Sıcaktan mı neden spor yapasım yok da nedense benim de yememi hiç engellemedi sıcakyimeycez anam yimeycez eccük tutcaz boğazımızı, zaten bu sıcaklarda nassıl oluyoda iştah açılıyo bende anlamadım
aynen 300 gramda olsa verebilseydik
sen su nun listesine daha dikkatli bak bence,bu şekilde sağlıklı olunmaz ki,az ama çeşitli yimek lazım bide hergün herşeyden değil ara ara değiştirerekAmaaan ne sağlıklı beslenenler gördüm çocuğu olmuyo ne beslenemeyenler gördüm bir sürü çocuk sahibi kıza zorla şişko yapacaksın bizim gibi begüş
aynen bende de öyle iştah maşallah yerindeSıcaktan mı neden spor yapasım yok da nedense benim de yememi hiç engellemedi sıcak
bu sıcaklarda dondurmaya hayır diyen varsa beri gelsin zati bende dayanamam kigünaydın kızlar dün kendimi tutamadım kocaman bir dondurma yedim bu bendeki iştah ne zaman törpülenecek
Takma canım sıkıntı etme kendine 52 kilo halimle 58 kilo halim arasında dağlar kadar fark var kendimi duba gibi hissediyorum az ye öz ye boş ver dediğim gibi çocuk işi de kader şans yemekle içmekle alakası yokNasıl çıktım biliyon mu bir tencere sarmayı tek başıma yiyerek yada yarım tepsi böreği
Gece yatmadan 1 paket cips üstüne 3 tane popkek yiyerek anaaammm midem bulandı
Ya zaten sen dedin bide bi arkadaş daha dedi kafama takılmaya başladı iyice.
Ailem düzenli yemek yer ve uyur. Benim menülerin böyle olduğuna bakma evde kahvaltıda ne ararsan olur akşam yemeklerinde çorba salata yeşillik sebze yemekleri muhakkak olur.
Ve nişanlım çok düzenli beslenen biri benle alakası yok.
Allahım napcam ben ya
Ne güzel yaaa tam da benim zayıf halim bi ara sen de almıştın kaça kadar çıktın hatırlamıyorumsbeden 52.8 kuzun
Keşke bende de biraz o korku olsaydısu-cuğum,en azından evlendikten sonra eşinle birlikte kahvaltılar,akşam yemekleri yiyerek alışırsın belki
şimdide en azından sabahları ve akşamları 1 er çeşit ek yaparak çeşitlenmeyi sağlamaya başlayabilirsin,bunu bir şekilde yapmak zorundasın ve sanırım sen de kilo almak psikolojik baskı yapıyo ve yersem kilo alırım korkusuyla yiyemiyosun, çünkü az yediğin halde artık daha kilo veremediğin için biraz yiyince alma korkusu var gibime geliyo
Keşke sadece dondurma yeseydim taze fasulye cacık karpuz akşam ne bulduysam yedim yinegünaydın kızlar dün kendimi tutamadım kocaman bir dondurma yedim bu bendeki iştah ne zaman törpülenecek
Takma canım sıkıntı etme kendine 52 kilo halimle 58 kilo halim arasında dağlar kadar fark var kendimi duba gibi hissediyorum az ye öz ye boş ver dediğim gibi çocuk işi de kader şans yemekle içmekle alakası yok
Keşke bende de biraz o korku olsaydı
aslında yediklerin çok güzel şeyler,saatini geçe bırakmadıysan sorun olmaz,üzülmeKeşke sadece dondurma yeseydim taze fasulye cacık karpuz akşam ne bulduysam yedim yine
deniz 2 kanepe alırsam 4 kişi yatar ama köşe alırsam 2 kişi yatar@begum75
ilk kanepelerimizi alacağımız zaman eşim mağazaya gidiyor hemen köşe takımı gösteriyolar şöyle güzel böyle güzel sırf satabilmek için beni aradı dedim sen boş ver köşeyi eskisi gibi yatak olayı yok fazla hepimizde en iyisi kanepe al yatak sıkıntımız olmasın dedim oturma grubuyla birlikte iki tane 3 lü kanepe aldık rahat ettik gerçekten kaliteliymiş kızım üstünde güzel zıplıyor
Aynenn bizim ki biraz da yalnızlıktan galiba bi tane karpuz alıyorum kaç gün dolap da duruyor akşam sırf bitsin diye yedimgerçekten kilo alma korkusundan ziyade sağlıklı beslenebilme korkusu olsada yeterdi, ama malesef ki her ikisi bendede yok ,yemek yemeyi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?