♥haftalık kilo verme yarışması♥

Sen böyle devam et canım süper ötesi
Bizi annem zengin kahvaltıyla yoğurtlu makarnayla büyüttü sofrada ne bulsam karıştırır yerim
Kızım da tek çeşit yer sabah yumurta akşam peynir maaşallah formunu çok güzel koruyor
Millet çocuğunu pilav ve yoğurdu karıştırıp yedirerek besler ben bir kez karıştırdım kızım yemeyi bıraktı

Amaaan ne sağlıklı beslenenler gördüm çocuğu olmuyo ne beslenemeyenler gördüm bir sürü çocuk sahibi kıza zorla şişko yapacaksın bizim gibi begüş

Sabah; 07:50 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın + 1 ad.milföy - 355 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:30 - Yarım kase ezogelin çorbası + yarım tavuk gögsü haşlama + 1 porsiyon bulgur pilavı + 50 gr yoğurt - 453 kalori
Ara; 16:00 - 1 kupa sade nescafe + 3 ad. kayısı - 52 kalori
Akşam; 20:00 - Yarım kaseden az şehriye çorbası + yarım porsiyon etli türlü + yarım kase cacık - 180 kalori

Toplam kalori: 1040

Günlük 2 lt su ve yarım saat yürüyüş tamam

yimeycez anam yimeycez eccük tutcaz boğazımızı, zaten bu sıcaklarda nassıl oluyoda iştah açılıyo bende anlamadım

aynen 300 gramda olsa verebilseydik
Sıcaktan mı neden spor yapasım yok da nedense benim de yememi hiç engellemedi sıcak

Amaaan ne sağlıklı beslenenler gördüm çocuğu olmuyo ne beslenemeyenler gördüm bir sürü çocuk sahibi kıza zorla şişko yapacaksın bizim gibi begüş
sen su nun listesine daha dikkatli bak bence,bu şekilde sağlıklı olunmaz ki,az ama çeşitli yimek lazım bide hergün herşeyden değil ara ara değiştirerek

Takma canım sıkıntı etme kendine 52 kilo halimle 58 kilo halim arasında dağlar kadar fark var kendimi duba gibi hissediyorum az ye öz ye boş ver dediğim gibi çocuk işi de kader şans yemekle içmekle alakası yok

Keşke bende de biraz o korku olsaydı

@begum75
ilk kanepelerimizi alacağımız zaman eşim mağazaya gidiyor hemen köşe takımı gösteriyolar şöyle güzel böyle güzel sırf satabilmek için beni aradı dedim sen boş ver köşeyi eskisi gibi yatak olayı yok fazla hepimizde en iyisi kanepe al yatak sıkıntımız olmasın dedim oturma grubuyla birlikte iki tane 3 lü kanepe aldık rahat ettik gerçekten kaliteliymiş kızım üstünde güzel zıplıyor

deniz 2 kanepe alırsam 4 kişi yatar ama köşe alırsam 2 kişi yatar o yüzden tercihim köşeden yana,benimkisi ne şiş yansın ne kebap

gerçekten kilo alma korkusundan ziyade sağlıklı beslenebilme korkusu olsada yeterdi, ama malesef ki her ikisi bendede yok ,yemek yemeyi seviyorum
Aynenn bizim ki biraz da yalnızlıktan galiba bi tane karpuz alıyorum kaç gün dolap da duruyor akşam sırf bitsin diye yedim
Annemlerde keserdik kalabalık gelen giden biterdi hemen eskiden almazdım şimdi kızım istiyor ama yemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…