♥haftalık kilo verme yarışması♥

Selamun aleykum bebişlerrr
Keyifler yerindedir inşallah
Ben de saçma sapan bi uyuşukluk hali var nefret ediyorum ya
Zorlucam kendimi yürüyüşe çıkcam açılırım hiç olmazsa
9da kalktım bugün ve insan gibi kahvaltı yaptım begum75

Benim zaten abur cubur çıkınca kilo direk gidiyo bebiş
Sen de yeniden dönsene ipe ya da yürüyüşe canım vaktin mi yok yoksa

Senin kız şimdiden çözmüş ya işi
Zıplayarak da sporunu yapıyor ohhh

Afiyet olsunnn
Cacık pek güzel oluyo yazın
Ben dereotu ve taze nane çok severim içinde hatta kimyon da azıcık üstüne

Tabiki ya eski halime dönersem korkusu var yalan değil begüş

yanlış düşünüyosun su-cuğum
suyla,meyvayla olacak iş değil, bir eğitimci olarak bunu araştırmanı tavsiye ederim,ilerde sanada lazım olacak nasılsa
Yo yo demek istediğim şu benim.
Malesef ki emziren anneler gerek kendileri gerek etrafındakiler ye süt olsun ye süt olsun diye diye şişiriyorlar kadıncağızı.
Halbuki kaliteli beslenerek de süt olur.
İlla ki börekler baklavalara gerek yok demek istedim oradaki su ve meyve sadece örnekti tabiki sadece ikisiyle beslenilmez.
Mesela incir kayısı kuruyemiş kuru çekirdekli üzüm dereotu çörekotu soğan sarmısak bunlar sütü arttıran gıdalar
Ekmek yemeyince şekerpare ile lokum yemeyince süt olmaz diye bi düşünce yanlış demek istiyorum

tebrik ederim,afiyet olsun k.hidrata yüklenmedikten sonra diğerlerinden zarar gelmez (tabiki yinede ölçüyü abartmadan yemek lazım)

Utanmasam kızımın adını karpuz veririm öyle çok seviyorum ya sanki sevmeyen yokmuş gibi geliyo bana
bende çok severim

dediklerine aynen katılıyorum su-cuğum, az ama bol çeşit vede ölçüyü ayarı kaçırmadan yemeliyiz

Sabah; 07:55 - 1 ad.haşlanmış yumurta - 78 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:30 - Yarım kasenin yarısı şehriye çorbası + etsiz yarım porsiyon türlü (2-3 çatal ancadır) + 100 gr anca mantı + 100 ml kola - 429 kalori (karnım hala aç)
Ara; 14:00 - Nescafe ikisi bir arada - 59 kalori

Akşama sabah yaptığım tost var bir de Bimden aldığım sütlaç bugün azıcık sağlıksız beslendiğim doğrudur ama feci regl den dolayı midem bulanıyor yağlı yemek falan yiyemiyorum ya

kahvaltın vasat
öğlen çorba-türlü iyi, mantı-kola süper (ama yemesen daha iyiydi)
akşamda pek olmamış ama özel günde tabi bazen insanın canı pek bişey çekmiyo çokta zorlamamak lazım,heleki yağlı şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…