- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Güzel de 10 da fasulye 11 de karpuz 12 de dondurma yiyince sabah da 58.20 çıktımaslında yediklerin çok güzel şeyler,saatini geçe bırakmadıysan sorun olmaz,üzülme
1 karpuz 2 günde biter bizde, ben çok severimAynenn bizim ki biraz da yalnızlıktan galiba bi tane karpuz alıyorum kaç gün dolap da duruyor akşam sırf bitsin diye yedim
Annemlerde keserdik kalabalık gelen giden biterdi hemen eskiden almazdım şimdi kızım istiyor ama yemiyor
Güzel de 10 da fasulye 11 de karpuz 12 de dondurma yiyince sabah da 58.20 çıktım
Evet her şey saat de bitiyor kızlarişte takıldığımız nokta burası saatini ayarsak varya herşey daha güzel olacak
Utanmasam kızımın adını karpuz veririm öyle çok seviyorum ya sanki sevmeyen yokmuş gibi geliyo bana1 karpuz 2 günde biter bizde, ben çok severim
Benim zaten abur cubur çıkınca kilo direk gidiyo bebişTakma canım sıkıntı etme kendine 52 kilo halimle 58 kilo halim arasında dağlar kadar fark var kendimi duba gibi hissediyorum az ye öz ye boş ver dediğim gibi çocuk işi de kader şans yemekle içmekle alakası yok
Dondurma çok mu kötü yaKeşke sadece dondurma yeseydim taze fasulye cacık karpuz akşam ne bulduysam yedim yine
Senin kız şimdiden çözmüş ya işiSen böyle devam et canım süper ötesi
Bizi annem zengin kahvaltıyla yoğurtlu makarnayla büyüttü sofrada ne bulsam karıştırır yerim
Kızım da tek çeşit yer sabah yumurta akşam peynir maaşallah formunu çok güzel koruyor
Millet çocuğunu pilav ve yoğurdu karıştırıp yedirerek besler ben bir kez karıştırdım kızım yemeyi bıraktı
Afiyet olsunnnSabah; 07:50 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın + 1 ad.milföy - 355 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:30 - Yarım kase ezogelin çorbası + yarım tavuk gögsü haşlama + 1 porsiyon bulgur pilavı + 50 gr yoğurt - 453 kalori
Ara; 16:00 - 1 kupa sade nescafe + 3 ad. kayısı - 52 kalori
Akşam; 20:00 - Yarım kaseden az şehriye çorbası + yarım porsiyon etli türlü + yarım kase cacık - 180 kalori
Toplam kalori: 1040
Günlük 2 lt su ve yarım saat yürüyüş tamam
Hele dünkü menüyü görsensen su nun listesine daha dikkatli bak bence,bu şekilde sağlıklı olunmaz ki,az ama çeşitli yimek lazım bide hergün herşeyden değil ara ara değiştirerek
Dondurma karpuz yeniyo bebiş ya öyle sıcak ki içi yanıyo insanıngünaydın kızlar dün kendimi tutamadım kocaman bir dondurma yedim bu bendeki iştah ne zaman törpülenecek
Tabiki ya eski halime dönersem korkusu var yalan değil begüşsu-cuğum,en azından evlendikten sonra eşinle birlikte kahvaltılar,akşam yemekleri yiyerek alışırsın belki
şimdide en azından sabahları ve akşamları 1 er çeşit ek yaparak çeşitlenmeyi sağlamaya başlayabilirsin,bunu bir şekilde yapmak zorundasın ve sanırım sen de kilo almak psikolojik baskı yapıyo ve yersem kilo alırım korkusuyla yiyemiyosun, çünkü az yediğin halde artık daha kilo veremediğin için biraz yiyince alma korkusu var gibime geliyo
Yo yo demek istediğim şu benim.yanlış düşünüyosun su-cuğum
suyla,meyvayla olacak iş değil, bir eğitimci olarak bunu araştırmanı tavsiye ederim,ilerde sanada lazım olacak nasılsa
Oooo eşin yapar mı çiğ köfte
Ya ben çok sevdiğim için ve sık yapılan bi şey olmadığı için öyle 4 adet ye diyemicem 10,15 tane ye ya
Selamun aleykum bebişlerrr
Keyifler yerindedir inşallah
Ben de saçma sapan bi uyuşukluk hali var nefret ediyorum ya
Zorlucam kendimi yürüyüşe çıkcam açılırım hiç olmazsa
9da kalktım bugün ve insan gibi kahvaltı yaptımbegum75
Utanmasam kızımın adını karpuz veririm öyle çok seviyorum ya sanki sevmeyen yokmuş gibi geliyo bana
Yo yo demek istediğim şu benim.
Malesef ki emziren anneler gerek kendileri gerek etrafındakiler ye süt olsun ye süt olsun diye diye şişiriyorlar kadıncağızı.
Halbuki kaliteli beslenerek de süt olur.
İlla ki börekler baklavalara gerek yok demek istedim oradaki su ve meyve sadece örnekti tabiki sadece ikisiyle beslenilmez.
Mesela incir kayısı kuruyemiş kuru çekirdekli üzüm dereotu çörekotu soğan sarmısak bunlar sütü arttıran gıdalar
Ekmek yemeyince şekerpare ile lokum yemeyince süt olmaz diye bi düşünce yanlış demek istiyorum
Ben cacığı sade içiyorum canım dereotu içinde sevemedim naneyle beraber niyeyseAfiyet olsunnn
Cacık pek güzel oluyo yazın
Ben dereotu ve taze nane çok severim içinde hatta kimyon da azıcık üstüne
Sabah; 07:55 - 1 ad.haşlanmış yumurta - 78 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:30 - Yarım kasenin yarısı şehriye çorbası + etsiz yarım porsiyon türlü (2-3 çatal ancadır) + 100 gr anca mantı + 100 ml kola - 429 kalori (karnım hala aç)
Ara; 14:00 - Nescafe ikisi bir arada - 59 kalori
Akşama sabah yaptığım tost var bir de Bimden aldığım sütlaç bugün azıcık sağlıksız beslendiğim doğrudur ama feci regl den dolayı midem bulanıyor yağlı yemek falan yiyemiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?