♥haftalık kilo verme yarışması♥

Canım süt falan istemedi midem çok bulanıyor Evde ayrıca türlü ve makarna var türlüyü eşime yedireceğim çünkü dün yedikten sonra yerimden kalkamadım çok midem bulantı yağlı da olmuştu erkenden uyudum sütlaç aldım onu bile yiyemedim düşün

bu sefer fena çarpmış seni, demek sessiz atın çiftesi pek olur sözü doğruymuş

senin hamileliğinde zor geçer nehir,ben ilk aylarda kilo vermiştim bişey yiyememiştim

Normalde regl olduğumda hiç midem bulanmazdı bu ay ki bir tuhaf oldu değişiklik gösterdi hormonlar herhalde Bende yiyemeyeceğim herhalde o da iyi değil ya herşey kokuyor değil mi kilo vermesi kötü değil de çocuk beslenemiyor diye anne üzülüyor

benim bazen bulanır nehir hiçbirşey yiyemem bazende aşırı tatlı krizine girerim dengesiz işte
kesinlikle kilo vermek kötü değilde bende çok vicdan yapmıştım beslenemiyo diye ama aslında 3 öğünümüde muntazam yedim ama yinede verdim sanırım metabolizma hızlanıyo ondan oldu

Yaa sen var ya bitanesin.
Demek istediklerimi hatta kırılan olur diye diyemeyip içimden geçirdiklerimi o kadar güzel anlatmışsın ki sağol bitanem Allah senden razı olsun
amin cümlemizden fıstıkim

Ayy keşke ben orada olsaydım. Sen Hakkari de olma tabi
Belli mi olur belki yolumuz kesişir bir yerde hayat bu
umudum var belli mi olur

kız sen hala taşınamadın mıbende senin yanına tatile geliyodum
kız bu aralar ne taşınması :))) izinler toptan iptal..kımse yerınden kımıldayamadı..bi ara tınlerde iptal olacak dedıler onca kolıyı gerı açaçcaktım az kalsın :))) şimdi yavaş yavaş taşınmalara ıızn verıyolarmış.izin yokta meyil müddetını kullanmayla taşınma olacak işte.kısmetse 8 agustosta çıkacagız yola..daha oncesı olmuyoki neyse saglık olsunda

heee anladım doğru diyosun,kız ne bileyim o mu geldi aklıma, neyse geç olsun güç olmasın,vardır bundada bi hayır

sen nasılsın? nasıl gidiyo ?

Demek ki normali böyleymiş ben genelde hapla hasta olunca benimkinin tuhaflığı Anneden besleniyor aslında ilk 3-4 aydan sonra daha çok kilosuna yansıyor Allahtan genel olarak ilk aylar bulantı oluyor sonrasında hafifliyor olanda

heee anladım doğru diyosun,kız ne bileyim o mu geldi aklıma, neyse geç olsun güç olmasın,vardır bundada bi hayır

sen nasılsın? nasıl gidiyo ?

iyim şükür bu aralar abur cubur dondurma hak getıre çok yemeye başladım ( sen accuk aldın öylemı okuyodum şimdi az almışsın verırısın hemencık

kim bulanıyo, ne üç ayı ,kim beslenıyo neler oluyo

eccuk aldım ya 600 gram kadar ama kaç ay oldu spor yok dondurma karpuz çokk
havalar azcık serinlesin başlıycam spora inşallah
kız bişey olmuyo özel gün bulantısı,möhim birşey yok,bişey kaçırmadın merak etme

Benim bulanıyor ama regliyim canım ondan bahsediyorum Begüş hamileliğinde zor geçer dedi ondan konu açıldı bir durum yok yani

aynen ya bende öyşeyım.spor yok ha bire atıştıracak şeyler var.bende kışa toparlanırım ınşallh..
hıı kaçırdıgım biey olmasın bak :)))

Benim bulanıyor ama regliyim canım ondan bahsediyorum Begüş hamileliğinde zor geçer dedi ondan konu açıldı bir durum yok yani
kız ne bılem bulantı felan dıyınve ahanda bışey var didim :)))

kaçırdığın bişey olmaz merak etme,tembeliz biz ekşınlık bi durum bizden zor çıkar

sen şu evi taşı yerleşte ondan sonra yoluna koyarsın sporunu, belkide çok güzel spor yerleri vardır

Yok canım sıcaklardan
evet dogru dedın
evet dogru dedın

kaçırdığın bişey olmaz merak etme,tembeliz biz ekşınlık bi durum bizden zor çıkar

sen şu evi taşı yerleşte ondan sonra yoluna koyarsın sporunu, belkide çok güzel spor yerleri vardır [/QUOTE
hıı kaçırmazsın dıyosan tamam :)) kımse dogurmayacak hamıle olmayack ben gelene kadar ekşin yoh :)
var var.evın karşı yolu park spor aletlerıyle.tam resımde goremedım ama yuruyüş yerıne uygun gıbı geldı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…