- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Bence karpuzla aynı hatta daha iyi içinde süt varsa tabiiDondurma çok mu kötü ya
evet dogru dedın
evet dogru dedın
hıı kaçırmazsın dıyosan tamam :)) kımse dogurmayacak hamıle olmayack ben gelene kadarekşin yoh :)
var var.evın karşı yolu park spor aletlerıyle.tam resımde goremedım ama yuruyüş yerıne uygun gıbı geldı bana
Kanepenin arka tarafından tutup öyle bi zıplıyo ki sanki en güzel trambolini almışımSenin kız şimdiden çözmüş ya işi
Zıplayarak da sporunu yapıyor ohhh
Babam bana 2 ay boyunca Eti Canga almıştı 77 kiloya çıkmıştım emzirirkenYo yo demek istediğim şu benim.
Malesef ki emziren anneler gerek kendileri gerek etrafındakiler ye süt olsun ye süt olsun diye diye şişiriyorlar kadıncağızı.
Halbuki kaliteli beslenerek de süt olur.
İlla ki börekler baklavalara gerek yok demek istedim oradaki su ve meyve sadece örnekti tabiki sadece ikisiyle beslenilmez.
Mesela incir kayısı kuruyemiş kuru çekirdekli üzüm dereotu çörekotu soğan sarmısak bunlar sütü arttıran gıdalar
Ekmek yemeyince şekerpare ile lokum yemeyince süt olmaz diye bi düşünce yanlış demek istiyorum
Canım felaket abur cubur istiyor şuanda evdeki cipsi de bitirmek istiyorum an itibariyle karar verdimTatlı krizine de girdim eve kadar durduruyorum kendimi
Kuzum tartım olmadğı için aktif olamıycam ama sizi takip ederim ara ara :) esra hayırsız çıktııcanım benim hoşgeldin,nasılsın iyimisin ?çok kilo almışsın evet ama sağlığın yerindeyse sorun yok hep birlikte eskisi gibi veririz inşallah
türkiyeye döndün mü?neler yaptın oralarda inşallah umduğun gibi geçmiştir?bizim hayırsız @esraas la görüşüyomusun? ne zaman aktif olacaksın buralarda özledik seni
Ben de evdeki baharatlı peynirli acılı çubuklara yemek istiyorum dedim anneme almayalım eve diyeCanım felaket abur cubur istiyor şuanda evdeki cipsi de bitirmek istiyorum an itibariyle karar verdimTatlı krizine de girdim eve kadar durduruyorum kendimi
Vayyy demek canga o kadar etkili haBabam bana 2 ay boyunca Eti Canga almıştı 77 kiloya çıkmıştım emzirirken
Ki büyük ihtimal süt tozu vardır:)Bence karpuzla aynı hatta daha iyi içinde süt varsa tabii
Spor da alışkanlık işte 2 gün bırakmana bakıyo gerisi tamamdır amaaannn moduna giriyo insanBaşta almıyorum diyodum ağırlaştıkça hiç canım istemiyo
Zati biz nereye yerleşeceğimize daha karar vermedikamin cümlemizden fıstıkim
umudum var belli mi olur
İyi bari canım az çok bi tarih belli olmuşkız bu aralar ne taşınması :))) izinler toptan iptal..kımse yerınden kımıldayamadı..bi ara tınlerde iptal olacak dedıler onca kolıyı gerı açaçcaktım az kalsın :))) şimdi yavaş yavaş taşınmalara ıızn verıyolarmış.izin yokta meyil müddetını kullanmayla taşınma olacak işte.kısmetse 8 agustosta çıkacagız yola..daha oncesı olmuyokineyse saglık olsunda
Gelelim günün özetineeee
Sabah 10 da 1 yumurta 1 zeytin biraz domates yarım dilim ekmek
Akşam 5 te 3 kaşık makarna yarım kase taze fasulye ve karpuz
saat 8de de çiğdem yedim
Sporuummm
1.5 saat yürüdüm
45 dakika pilates
Yürüye yürüye kumral kız bildiğiniz yattara oldu gitti:)
sbeden cim k.bakma ben yine kilo bildirimini unuttum motivasyonunu kaybettim hiç dikkat edemiyorum bu aralar napcam bilmiyorum bayrmdn snra toparlanamadı bi türlü kilo alıyorum suan kilom 69.5 verdiklerim geri geliyor çok canm skkin ;(;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?