- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Zamanında yedim Begüş bütün yemeklerimi aslında sanırım hastalık krizi vurdu bana çünkü dün inanamazsın başım döndü ellerimin hareketleri değişti titriyor mu şeker mi var bende diye bile düşündümzamanında tam yemeyince zamansız kriz geliyor işte böyle amanin niiil inşallah yemezsin
Ben de evdeki baharatlı peynirli acılı çubuklara yemek istiyorum dedim anneme almayalım eve diye
Manisa, Aydın, MuğlaZati biz nereye yerleşeceğimize daha karar vermedik
Maaşallah maaşallah azmin zaferiYine geç oldu.son 1 ay kaldı artık düğüne kusura bakma canım.sbeden 49,4 bu haftaki kilom. Öpüyorum kızlar hepinizi çok inşallah yakında aranızda olcam yine ama koruma için tabi.kilo alıp gelmek istemem
aman iyi bari, bende dünakşama kadar iyi gittim sonra iş çıkışı pazar gitmiştim, işyerindede yorulmuştum, eve gidince uyuya kalmışımGünaydınlar efenim dün azıttım bugün sakinim
Olur öyle aradaGünaydınlar efenim dün azıttım bugün sakinim
İki gündür taze fasulye cacık yiyorum akşamları işe yarıyo wc sorunum yok şişkinlik gidiyoraman iyi bari, bende dünakşama kadar iyi gittim sonra iş çıkışı pazar gitmiştim, işyerindede yorulmuştum, eve gidince uyuya kalmışımyemek yapamadım patates kızarttım, ketçaplı ketçaplı yidim hemde saat 9 da
hadi deniz bu sefer başaracaksın25.07.2016: 58.60
26.07.2016: 58.10
27.07.2016: 57.80
Arada olur öyle bir şey olmaz kuzum ya bende bu akşam hafif şeyler istiyorum kahvaltılık falan sıcakta yemek yiyesimiz yokaman iyi bari, bende dünakşama kadar iyi gittim sonra iş çıkışı pazar gitmiştim, işyerindede yorulmuştum, eve gidince uyuya kalmışımyemek yapamadım patates kızarttım, ketçaplı ketçaplı yidim hemde saat 9 da
Olur öyle arada
Birbirine yakın insanların reglleri de yakınlaşırmışArada olur öyle bir şey olmaz kuzum ya bende bu akşam hafif şeyler istiyorum kahvaltılık falan sıcakta yemek yiyesimiz yok
Suçu regl durumuna attım vicdanım rahatSen nasılsın neler yaptın
Acayip ağır geçiyor benim bu ay niyeyse Allahtan mide bulantım geçti hafifledi olasılıklarBirbirine yakın insanların reglleri de yakınlaşırmış
Benimki de ctsi başladı bitiyo çok şükür her türlü stres kaynağı
canım aynı sorun bende de var, acile akşam yemeklerini erkene çekmeli,hafif yemeli ve azda olsa spora başlamalıyız
hımm evet durum biraz zor ama bunu düzene koymak senin elinde,belki çok zor olcak ama yapabileceğinin en iyisini yapmaya çalış canım,spor yapamasanda en azından k.hidratı mümkün olduğunca kısıtlı tutmaya çalışHiç sorma cnm yemek Duzenm bozldu esim vardiyalı calisyo o yuzdn bazn geç saatte yiyorum o yokken yemiyorum bi az bi çok bi duzn kalmadı bide eşimin bu aralar iştahı arttı bayrmdn snra o yedikce bende yiyorum ekmk yemiyodm hiç yada çok az şimdi baya yiyorum o okadar yemeye 1 kilo belki 2 kilo aliyo ben 3 4 kilo alıyorum ya hep canm skldi napcm bilmiyrm gobegim ckti baya kendimi bi duzltmem lazm ya çalışıyorum sporda yapamiyorum anca ise gelip giderken sabah 20 aksm 20 dk yuruyrm o kadr ogretmnlk alan sınavına ertelendi ertlnmese snvdn snra devam ederm diyrdm smdi daha 1 ay snava o arada yine kilo alacm byle gderse durum çok kötü yanı anliyacgn
Yemekten çok kısamıyorsan yürüyüşe spora ver kendini en azından 1 ay boyunca frenleyebileceğin kadar frenler almaktan kurtulursun verme işine sonra bakarsın canımHiç sorma cnm yemek Duzenm bozldu esim vardiyalı calisyo o yuzdn bazn geç saatte yiyorum o yokken yemiyorum bi az bi çok bi duzn kalmadı bide eşimin bu aralar iştahı arttı bayrmdn snra o yedikce bende yiyorum ekmk yemiyodm hiç yada çok az şimdi baya yiyorum o okadar yemeye 1 kilo belki 2 kilo aliyo ben 3 4 kilo alıyorum ya hep canm skldi napcm bilmiyrm gobegim ckti baya kendimi bi duzltmem lazm ya çalışıyorum sporda yapamiyorum anca ise gelip giderken sabah 20 aksm 20 dk yuruyrm o kadr ogretmnlk alan sınavına ertelendi ertlnmese snvdn snra devam ederm diyrdm smdi daha 1 ay snava o arada yine kilo alacm byle gderse durum çok kötü yanı anliyacgn
Ayy çok sıcak buralar dayanamıyorumManisa, Aydın, Muğla
Her ihtimale karşı anneye yakın olsun bebişe bakıcı lazım sonuçta
Yaa bide eti ülkerin değil de torkununkiler mükemmel bayılıyorumZamanında yedim Begüş bütün yemeklerimi aslında sanırım hastalık krizi vurdu bana çünkü dün inanamazsın başım döndü ellerimin hareketleri değişti titriyor mu şeker mi var bende diye bile düşündüm
Onlarda çok güzel oluyorEşime diyorum ki sen bileğin için niye çerez almıyorsun onlarda vitamin var ya aslında bilinç altımda al da bende yerim şimdi vicdanen rahatsız oluyor alamıyorum diyorum
Haklısın canım biraz peynir iyi olur aslındamenün genel olarak güzel,ara öğün yapmamışsın
sabah biraz daha zeytin yiyebilirsin,peynirde hiç yok
akşamın ve sporunda gayet güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?