♥haftalık kilo verme yarışması♥

Oooo öğle okkalı güzel bi yemek olmuş fıstık
Anlıyorum seni canım ne börek ne makarna ne tatlı kilo aldırmıyor korumadan hani bir dilim falan yani
Ramazan ve bayramda aldığımız için onları yerken düşündürüyor

nil bugün iyki normale döndün dönmeseydin öğlen yemeğin nasıl olcaktı merak ediyorum
gerçi miktarlarının çok olduğunu düşünmüyorum maşallah çeşit bol ama

Yaa bide eti ülkerin değil de torkununkiler mükemmel bayılıyorum
Ben de kaju alcam bugün bayadır yemiyorum

Torkununkilere hiç bakmadımKaju dedin canımı yaktın eşime hatırlatayım bende hiç yemedim ne zamandır soğuk ıce tea ile nasıl güzel gider

Evet sırf onları düşünüyorum yoksa korumaya geçtim hep yedim makarna pilav yemiyorum hala sadece beyaz ekmek pazar kahvaltıda hala 1-2 dilim o kadar
nil bugün iyki normale döndün dönmeseydin öğlen yemeğin nasıl olcaktı merak ediyorum
gerçi miktarlarının çok olduğunu düşünmüyorum maşallah çeşit bol ama

Begüş korumada hep böyle yiyordum aslında ama dediğim gibi o aldığım kiloyu vermem gerek o sebeple aslında yememeliyim makarna patates ama canım istiyor hayır diyemiyorumAz aslında makarna 2-3 ymk kaşığı anca öyle söyleyeyim patateste 2 dilim elma fırında yağsız patates

yani tahmin edebiliyorum çokta zararlı değil,yanlız makarna patates çabuk acıktırıyo insanı
aşçınızın maşallahı var, kebaplar,fırında yağsız dilim patatesler

Hemen yiyip yorumlarını yazmanı bekliyorum:))
Ya ben ice tea sevmiyorum ben de mi gariplik var bilmem, ben de vişne suyuyla yiyeyim madem

yani tahmin edebiliyorum çokta zararlı değil,yanlız makarna patates çabuk acıktırıyo insanı
aşçınızın maşallahı var, kebaplar,fırında yağsız dilim patatesler
Evet acıktırıyor aşçılarımız bu hafta son ondan ziyafet çekiyorlar sanırım
Hemen yiyip yorumlarını yazmanı bekliyorum:))
Ya ben ice tea sevmiyorum ben de mi gariplik var bilmem, ben de vişne suyuyla yiyeyim madem

Ben kolacıyım aslında da beni dövmesin begum75 Begüş diye sesimi çıkaramıyorumsoğuk nescafeyi deneyeceğim bak gel seninle içelim

Hadiii ben kolacı da değilimdir
Ben siyah çaycıyım ya
Her daim çay içebilenlerden yazın harareti alır kışın içini ısıtır
Benim ev arkadaşı da kolacı ama öyle böyle değil bi kere açıldı mı bi daha içmez bide hemen açılır açılmaz içmeli

Eşimde aldığı gün bitirmeli bütün içecekleri resmen su yerine hepsini tüketiyor kola daha çok yazın canım istiyor asitinden dolayı öteki türlü nescafe tek dostum şuanda bile sade olarak içiyorum

Çay çay çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…