Oooo öğle okkalı güzel bi yemek olmuş fıstıkSabah; 07:50 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 170 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:20 - Yarım kase ayran aşı çorbası + yarım porsiyondan fazla urfa kebap + yarım porsiyon salçalı makarna + 2 dilim fırın patates + 2 ymk kaşığı çoban salatası - 554 kalori
Aslında bu şekilde makarna falanda yesem çok kilo aldırmıyor korumada olduğumdan ama bayramdan sonra aldıklarımı veremiyorum yerimde sayıyorum tabi onun için gözüm görmese de çıkarsam tabağımdan diyette ki gibi makarnayı koyma diyebilsem ustaya
Oooo kaptan inişe geçiyorum kule izin ver diiyosun yani25.07.2016: 58.60
26.07.2016: 58.10
27.07.2016: 57.80
nil bugün iyki normale döndün dönmeseydin öğlen yemeğin nasıl olcaktı merak ediyorumSabah; 07:50 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 170 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:20 - Yarım kase ayran aşı çorbası + yarım porsiyondan fazla urfa kebap + yarım porsiyon salçalı makarna + 2 dilim fırın patates + 2 ymk kaşığı çoban salatası - 554 kalori
Aslında bu şekilde makarna falanda yesem çok kilo aldırmıyor korumada olduğumdan ama bayramdan sonra aldıklarımı veremiyorum yerimde sayıyorum tabi onun için gözüm görmese de çıkarsam tabağımdan diyette ki gibi makarnayı koyma diyebilsem ustaya
Yaa bide eti ülkerin değil de torkununkiler mükemmel bayılıyorum
Ben de kaju alcam bugün bayadır yemiyorum
Torkununkilere hiç bakmadımOooo öğle okkalı güzel bi yemek olmuş fıstık
Anlıyorum seni canım ne börek ne makarna ne tatlı kilo aldırmıyor korumadan hani bir dilim falan yani
Ramazan ve bayramda aldığımız için onları yerken düşündürüyor
nil bugün iyki normale döndün dönmeseydin öğlen yemeğin nasıl olcaktı merak ediyorum
gerçi miktarlarının çok olduğunu düşünmüyorum maşallah çeşit bol ama
yani tahmin edebiliyorum çokta zararlı değil,yanlız makarna patates çabuk acıktırıyo insanıTorkununkilere hiç bakmadımKaju dedin canımı yaktın eşime hatırlatayım bende hiç yemedim ne zamandır soğuk ıce tea ile nasıl güzel gider
Evet sırf onları düşünüyorum yoksa korumaya geçtim hep yedim makarnapilav yemiyorum hala sadece beyaz ekmek pazar kahvaltıda hala 1-2 dilim o kadar
Begüş korumada hep böyle yiyordum aslında ama dediğim gibi o aldığım kiloyu vermem gerek o sebeple aslında yememeliyim makarna patates ama canım istiyor hayır diyemiyorumAz aslında makarna 2-3 ymk kaşığı anca öyle söyleyeyim patateste 2 dilim elma fırında yağsız patates
Hemen yiyip yorumlarını yazmanı bekliyorum:))Torkununkilere hiç bakmadımKaju dedin canımı yaktın eşime hatırlatayım bende hiç yemedim ne zamandır soğuk ıce tea ile nasıl güzel gider
Evet sırf onları düşünüyorum yoksa korumaya geçtim hep yedim makarnapilav yemiyorum hala sadece beyaz ekmek pazar kahvaltıda hala 1-2 dilim o kadar
Begüş korumada hep böyle yiyordum aslında ama dediğim gibi o aldığım kiloyu vermem gerek o sebeple aslında yememeliyim makarna patates ama canım istiyor hayır diyemiyorumAz aslında makarna 2-3 ymk kaşığı anca öyle söyleyeyim patateste 2 dilim elma fırında yağsız patates
Evet acıktırıyor aşçılarımız bu hafta son ondan ziyafet çekiyorlar sanırımyani tahmin edebiliyorum çokta zararlı değil,yanlız makarna patates çabuk acıktırıyo insanı
aşçınızın maşallahı var, kebaplar,fırında yağsız dilim patatesler
Hemen yiyip yorumlarını yazmanı bekliyorum:))
Ya ben ice tea sevmiyorum ben de mi gariplik var bilmem, ben de vişne suyuyla yiyeyim madem
döverim ona göre,köşede pustum bekliyorumEvet acıktırıyor aşçılarımız bu hafta son ondan ziyafet çekiyorlar sanırım
Ben kolacıyım aslında da beni dövmesinbegum75 Begüş diye sesimi çıkaramıyorum soğuk nescafeyi deneyeceğim bak gel seninle içelim
Farkettim kuzu sessiz sessiz ilerliyorumdöverim ona göre,köşede pustum bekliyorum
yengeç gibi yandan yandanFarkettim kuzu sessiz sessiz ilerliyorum
Burcum Akrep ama eşime çekmişim o Yengeçyengeç gibi yandan yandan
Güzel güzelAyy çok sıcak buralar dayanamıyorum
Eskişehir nasıl
Evet yaaa aldıkça aldım vermem lazım bir 5 kiloOooo kaptan inişe geçiyorum kule izin ver diiyosun yani
Hadiii ben kolacı da değilimdirEvet acıktırıyor aşçılarımız bu hafta son ondan ziyafet çekiyorlar sanırım
Ben kolacıyım aslında da beni dövmesinbegum75 Begüş diye sesimi çıkaramıyorum soğuk nescafeyi deneyeceğim bak gel seninle içelim
Tamaammm kurbana kadar halledersin sennnEvet yaaa aldıkça aldım vermem lazım bir 5 kilo
Eşimde aldığı gün bitirmeli bütün içecekleri resmen su yerine hepsini tüketiyor kola daha çok yazın canım istiyor asitinden dolayı öteki türlü nescafe tek dostumHadiii ben kolacı da değilimdir
Ben siyah çaycıyım ya
Her daim çay içebilenlerden yazın harareti alır kışın içini ısıtır
Benim ev arkadaşı da kolacı ama öyle böyle değil bi kere açıldı mı bi daha içmez bide hemen açılır açılmaz içmeli
Çay çay en güzeli sıcak sıcak harareti de alıyorHemen yiyip yorumlarını yazmanı bekliyorum:))
Ya ben ice tea sevmiyorum ben de mi gariplik var bilmem, ben de vişne suyuyla yiyeyim madem
Çay çay çayHadiii ben kolacı da değilimdir
Ben siyah çaycıyım ya
Her daim çay içebilenlerden yazın harareti alır kışın içini ısıtır
Benim ev arkadaşı da kolacı ama öyle böyle değil bi kere açıldı mı bi daha içmez bide hemen açılır açılmaz içmeli
Evet yaaa zaten iznimiz de tatile kaldıTamaammm kurbana kadar halledersin sennn
Kaçakla karıştırcan çaykuru offfÇay çay çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?