Nescafe de iyidir hele okulda çok güzel gidiyorEşimde aldığı gün bitirmeli bütün içecekleri resmen su yerine hepsini tüketiyor kola daha çok yazın canım istiyor asitinden dolayı öteki türlü nescafe tek dostumşuanda bile sade olarak içiyorum
Bende her gün içmezsem olmuyor Allahtan sigara falan kullanmıyorumNescafe de iyidir hele okulda çok güzel gidiyor
Görüşürüz canım kolay gelsinKızlar ben kursa gidiyorum öptüm hepinizi görüşürüüüzzz
Hadiii ben kolacı da değilimdir
Ben siyah çaycıyım ya
Her daim çay içebilenlerden yazın harareti alır kışın içini ısıtır
Benim ev arkadaşı da kolacı ama öyle böyle değil bi kere açıldı mı bi daha içmez bide hemen açılır açılmaz içmeli
Çay çay en güzeli sıcak sıcak harareti de alıyor
Çay çay çay
İçinizde çayı tek sevmeyen benim herhalde sadece yeşil çay ve bitki çayları olabilürçaycılar toplanalımda bi selfi çektirelim
bende çaycıyım
kolacılar cısss
İçinizde çayı tek sevmeyen benim herhalde sadece yeşil çay ve bitki çayları olabilür
Siyah sevmiyorum pazar kahvaltısında 1 fincan anca içerim bir de bir ortam varsa herkes içiyorsa eşlik ederim 2-3 bardak içerimsiyahı yeşili farketmez sende öbür cinsini seviyosun, ama siyah çay başka tabi
hafta içi sabah kahvaltısına bile yapıyorum,çaysız kahvaltı yapamıyoruz biz,1 bardakta olsa o çay içilecek o kaaSiyah sevmiyorum pazar kahvaltısında 1 fincan anca içerim bir de bir ortam varsa herkes içiyorsa eşlik ederim 2-3 bardak içerim
süt tozu değilse ve şekersizse aksine süt yağ yaklımını hızlandırır,bence sınavların bitince ara öğün olarak içmeye devam edebilirsinKızlar bişey sorucam vize haftam o yüzden günde iki gün boyunca günde 2 tane kahve içtim sütlü makina kahvesi sizce kilo vermeme engel mi ? Amaaz yiyorum baya buna rağmen ödem topladım sanki reglim de 1 hafta gecikti
Ben yemek yerken yanında illa bir içecek aramam su bile yeterli olur mesela farkettiysen yumurta yiyorum yanında içecek yok çünkü üstüne su içip çıkıyorum iş yerine gelince de evden getirdiğim yeşil çayımı demleyip içiyorumhafta içi sabah kahvaltısına bile yapıyorum,çaysız kahvaltı yapamıyoruz biz,1 bardakta olsa o çay içilecek o kaa
Makina kahvesi içinde ne var bilmiyorum ama çok çok az şeker var sanırım. Ama süt mu süt tozu mu bilmiyorum içindeki kendimi çok kotu hissediyorum her tarafım sis ayaklarım ellerim bilesüt tozu değilse ve şekersizse aksine süt yağ yaklımını hızlandırır,bence sınavların bitince ara öğün olarak içmeye devam edebilirsin
Istahim çok kapalı günü 1 elma ,1 kepekli yağsız peynirli tost bu hazır kare ekmeklerden , form atıştırmalık, 2 kahve ile bitiriyorum. Ama çok ödem topladımsüt tozu değilse ve şekersizse aksine süt yağ yaklımını hızlandırır,bence sınavların bitince ara öğün olarak içmeye devam edebilirsin
normalde yemek yerken bende içecek aramam,ama kahvaltıda illaki ararımBen yemek yerken yanında illa bir içecek aramam su bile yeterli olur mesela farkettiysen yumurta yiyorum yanında içecek yok çünkü üstüne su içip çıkıyorum iş yerine gelince de evden getirdiğim yeşil çayımı demleyip içiyorum
hasta olamadin diye icin almamis bazen banada olur ama bazen,bende direncim dusmesin diye inadina yer kapali iştahı bile açarımIstahim çok kapalı günü 1 elma ,1 kepekli yağsız peynirli tost bu hazır kare ekmeklerden , form atıştırmalık, 2 kahve ile bitiriyorum. Ama çok ödem topladım
Kahvaltıda aslında böyle daha çok canım soğuk şeyler şuanda ama normalde 1 fincan çayla bütün kahvaltıyı bitiriyor gibiyimnormalde yemek yerken bende içecek aramam,ama kahvaltıda illaki ararım
hasta olamadin diye icin almamis bazen banada olur ama bazen,bende direncim dusmesin diye inadina yer kapali iştahı bile açarım
hasta olunca odemin iner canım
İnşallah hastalık gecikti gi içindir ödem.. çok mutsuzumnormalde yemek yerken bende içecek aramam,ama kahvaltıda illaki ararım
hasta olamadin diye icin almamis bazen banada olur ama bazen,bende direncim dusmesin diye inadina yer kapali iştahı bile açarım
hasta olunca odemin iner canım
sıcakta olsa alışkanlık işte illa olacak çay, soğuk şeyler le kahvaltı yapamamKahvaltıda aslında böyle daha çok canım soğuk şeyler şuanda ama normalde 1 fincan çayla bütün kahvaltıyı bitiriyor gibiyim
ondan dir, olunca balon gibi sonersinİnşallah hastalık gecikti gi içindir ödem.. çok mutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?