♥haftalık kilo verme yarışması♥

Çay çay en güzeli sıcak sıcak harareti de alıyor

çaycılar toplanalımda bi selfi çektirelim
bende çaycıyım
kolacılar cısss

Kızlar bişey sorucam vize haftam o yüzden günde iki gün boyunca günde 2 tane kahve içtim sütlü makina kahvesi sizce kilo vermeme engel mi ? Amaaz yiyorum baya buna rağmen ödem topladım sanki reglim de 1 hafta gecikti

süt tozu değilse ve şekersizse aksine süt yağ yaklımını hızlandırır,bence sınavların bitince ara öğün olarak içmeye devam edebilirsin

hafta içi sabah kahvaltısına bile yapıyorum,çaysız kahvaltı yapamıyoruz biz,1 bardakta olsa o çay içilecek o kaa
Ben yemek yerken yanında illa bir içecek aramam su bile yeterli olur mesela farkettiysen yumurta yiyorum yanında içecek yok çünkü üstüne su içip çıkıyorum iş yerine gelince de evden getirdiğim yeşil çayımı demleyip içiyorum

süt tozu değilse ve şekersizse aksine süt yağ yaklımını hızlandırır,bence sınavların bitince ara öğün olarak içmeye devam edebilirsin
Makina kahvesi içinde ne var bilmiyorum ama çok çok az şeker var sanırım. Ama süt mu süt tozu mu bilmiyorum içindeki kendimi çok kotu hissediyorum her tarafım sis ayaklarım ellerim bile

Istahim çok kapalı günü 1 elma ,1 kepekli yağsız peynirli tost bu hazır kare ekmeklerden , form atıştırmalık, 2 kahve ile bitiriyorum. Ama çok ödem topladım

normalde yemek yerken bende içecek aramam,ama kahvaltıda illaki ararım
Istahim çok kapalı günü 1 elma ,1 kepekli yağsız peynirli tost bu hazır kare ekmeklerden , form atıştırmalık, 2 kahve ile bitiriyorum. Ama çok ödem topladım
hasta olamadin diye icin almamis bazen banada olur ama bazen,bende direncim dusmesin diye inadina yer kapali iştahı bile açarım

hasta olunca odemin iner canım

Kahvaltıda aslında böyle daha çok canım soğuk şeyler şuanda ama normalde 1 fincan çayla bütün kahvaltıyı bitiriyor gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…