- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Sabah yeşil çay öğlen nescafe içince ter içinde kalıyorum içiyorum mecburen harareti de alır diye ama benim yüzüm çok terlediği için bana afakanlar basıyor saç diblerime kadar ıslanıyorumsıcakta olsa alışkanlık işte illa olacak çay, soğuk şeyler le kahvaltı yapamam
Ya bide kahvaltı sonrası muhabbet ederken özellikle çok çay içilir bizdehafta içi sabah kahvaltısına bile yapıyorum,çaysız kahvaltı yapamıyoruz biz,1 bardakta olsa o çay içilecek o kaa
hımm evet durum biraz zor ama bunu düzene koymak senin elinde,belki çok zor olcak ama yapabileceğinin en iyisini yapmaya çalış canım,spor yapamasanda en azından k.hidratı mümkün olduğunca kısıtlı tutmaya çalış
Yemekten çok kısamıyorsan yürüyüşe spora ver kendini en azından 1 ay boyunca frenleyebileceğin kadar frenler almaktan kurtulursun verme işine sonra bakarsın canım
Bu gidişle 60 olursunsbeden
Günaydııın bugünkü kilom 56.30
Bu 27 Temmuz 2015 te yazdığım mesaj
Bu gün ki kilom 58.60 ne yapacağımı bilemiyoruuum biliyorum da ama neyse canım sıkkın
sen hep 1. Sin şekerim
Ya bide kahvaltı sonrası muhabbet ederken özellikle çok çay içilir bizde
Birde ikindi civarı yani akşamüstü:)
kahvaltın yetersizKızlar yeme içme faslı bittiiii
Menüm şöyle
Sabah yarım dilim ekmek 1 tane közlenmiş biber 1 kaşık çikolata
Akşam 1 kaşık pilav 1 baget 1 biber ve bi kaç dilim patates kızartması
Sporum da
1 saat yürüyüş
1 saat pilates
Bence de en azından beyaz ekmek makarna pilav türevlerini azalt canımSpor pek yapilcemi sanmiyorimda en azından yine ekmeği kesip azda olsa dikkat etsem bari 1 ay sınav geçene kadar almadmdiyorum ins bu aakşam yine başlamaya caliscm dikkat etmeye
Kızlar yeme içme faslı bittiiii
Menüm şöyle
Sporum da
1 saat yürüyüş
1 saat pilates
su yakında buhar olup uçucan bu menülerleKızlar yeme içme faslı bittiiii
Menüm şöyle
Sporum da
1 saat yürüyüş
1 saat pilates
oh oh afiyet olsun ben de gece 10da 4 kayısı ve 2 incir yedim bu gidişle o kiloları zor veririz bizben yine dün akşam yemeğimi 9,30 da yedim,peşine çay yaptım kek yedim ,gece 12 de karpuz yedim
ama benim suçum değil, misafirlerim vardı onlara uydum
uff evet yaa bi düzene koyamadım bende çok pişmanımoh oh afiyet olsun ben de gece 10da 4 kayısı ve 2 incir yedim bu gidişle o kiloları zor veririz biz
ben yine dün akşam yemeğimi 9,30 da yedim,peşine çay yaptım kek yedim ,gece 12 de karpuz yedim
ama benim suçum değil, misafirlerim vardı onlara uydum
ama sen hedefine ulaştın benim daha 4 kilom vardı artık 5 te olabilirGece meyve zararlı ama yine de kalıcı olmaz canım korkma bende 10 gibi cips yedim film izlerken beni gör mutlu ol
Abarttığını düşünmüyorum yerken en azından benim gibi hunharca saldırmıyorsunama sen hedefine ulaştın benim daha 4 kilom vardı artık 5 te olabilir
Günaydın hanımlar, motive olamıyorum tam anlamıyla. Çok üzgünüm bugün ve benim tek tesellim yemek yemek pöffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?