♥haftalık kilo verme yarışması♥

sıcakta olsa alışkanlık işte illa olacak çay, soğuk şeyler le kahvaltı yapamam
Sabah yeşil çay öğlen nescafe içince ter içinde kalıyorum içiyorum mecburen harareti de alır diye ama benim yüzüm çok terlediği için bana afakanlar basıyor saç diblerime kadar ıslanıyorum

Ablalarım nolur benide motive edin yaklaşık bi on kilo vermem lazım. Bi haftadır çok iyiydim ama bugün dayanamadim çikolata yedim hemde karam çok pişmanm ya nasıl dizginliyorsunuz kendinizi

Spor pek yapilcemi sanmiyorimda en azından yine ekmeği kesip azda olsa dikkat etsem bari 1 ay sınav geçene kadar almadmdiyorum ins bu aakşam yine başlamaya caliscm dikkat etmeye
Yemekten çok kısamıyorsan yürüyüşe spora ver kendini en azından 1 ay boyunca frenleyebileceğin kadar frenler almaktan kurtulursun verme işine sonra bakarsın canım

Kızlar yeme içme faslı bittiiii
Menüm şöyle
Sabah yarım dilim ekmek 1 tane közlenmiş biber 1 kaşık çikolata
Akşam 1 kaşık pilav 1 baget 1 biber ve bi kaç dilim patates kızartması
Sporum da
1 saat yürüyüş
1 saat pilates

kahvaltın yetersiz
akşam güzel ama yanında sulu bi yemek, çorba,salatadan herhengi birisi de olabilirmiş

Spor pek yapilcemi sanmiyorimda en azından yine ekmeği kesip azda olsa dikkat etsem bari 1 ay sınav geçene kadar almadmdiyorum ins bu aakşam yine başlamaya caliscm dikkat etmeye
Bence de en azından beyaz ekmek makarna pilav türevlerini azalt canım

Çok az değil mi Allahım senin gibi yesem çöpe dönerim

Günaydın hanımlar, motive olamıyorum tam anlamıyla. Çok üzgünüm bugün ve benim tek tesellim yemek yemek pöffff

Günaydın hanımlar, motive olamıyorum tam anlamıyla. Çok üzgünüm bugün ve benim tek tesellim yemek yemek pöffff

hayırdır canım seni üzen şey nedir?
yemen sorununa çözüm değil bunu biliyosun sakın o hatayı yapma ye yemeğe saldırma çünkü vücut buna alışınca artık her üzüldüğünde ilk yemek yemek akla geliyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…