nedense banada oluyo bu, sürekli sayfayı yenilemek zorunda kalıyorumSayfalar almış başını gitmiş bana bildirim gelmiyor, bende yazan yok diye bakmadım.
nill karpuz yiyişimi görmeliydin bide bi güzelmişkiAbarttığını düşünmüyorum yerken en azından benim gibi hunharca saldırmıyorsun
Bence de en azından beyaz ekmek makarna pilav türevlerini azalt canım
Çok az değil mi Allahım senin gibi yesem çöpe dönerim
Haklısın canım, kahvaltıda kahvaltılık çikolata yedim canım istediğinden değil sinirden.hayırdır canım seni üzen şey nedir?
yemen sorununa çözüm değil bunu biliyosun sakın o hatayı yapma ye yemeğe saldırma çünkü vücut buna alışınca artık her üzüldüğünde ilk yemek yemek akla geliyomuş
Günaydın hanımlar, motive olamıyorum tam anlamıyla. Çok üzgünüm bugün ve benim tek tesellim yemek yemek pöffff
Haklısın canım, kahvaltıda kahvaltılık çikolata yedim canım istediğinden değil sinirden.
Bugünü daha fazla heba etmiyim, cok istiyorum eski halime dönmeyi.
7 kişi için 1 karpuz nedir ki ben okey oynarken cips çekirdek falan götürüyorum daha da zararlı meyvenin şekeri var en fazla abartı bir zararı yok kinill karpuz yiyişimi görmeliydin bide bi güzelmişki,bi yandan okey oynuyoruz bi yandan karpuz yiyoruz karpuzun güzelliğine millet okeyi unuttu karpuza daldı 1 karpuzu bitirdik ama 7 kişiydik :)
Yaa dün akşam dikkat edicem dedim ya neler yedm abur cubur çikolata cips buldugunu yedim dikkat edicem demesem bundan iyiydi
kızlar ne oliii size neden üzgünsünüz üzülmeyin,Bende ayniyim ya çok moralm bozuk;(
demekki tersi oluyo,o zaman bugün salıyoruz kızlar7 kişi için 1 karpuz nedir ki ben okey oynarken cips çekirdek falan götürüyorum daha da zararlı meyvenin şekeri var en fazla abartı bir zararı yok ki
Bende dün dikkatli yiyeceğim dedim yemediğim kalmadı evet
7 kişi için 1 karpuz nedir ki ben okey oynarken cips çekirdek falan götürüyorum daha da zararlı meyvenin şekeri var en fazla abartı bir zararı yok ki
Bende dün dikkatli yiyeceğim dedim yemediğim kalmadı evet
Evet ne gelirse yiyorumdemekki tersi oluyo,o zaman bugün salıyoruz kızlar
bugünlerde bendeEvet ne gelirse yiyorum
Kendine belirli günler ödül ver canım motivasyonunu yükseltir diğer bir kaç günü kendine ayır ve bayağı dikkat et bu şekilde hem vücudun sarsılır sen hedefine yaklaşırsın hem de diyet psikolojisinden kurtulursunValla dkkt edcm deyidaha daja çok yiyesim geliyo
Ay küçülmüştü Allahtan ama göbüş hala büyükbugünlerde bende
Kendine belirli günler ödül ver canım motivasyonunu yükseltir diğer bir kaç günü kendine ayır ve bayağı dikkat et bu şekilde hem vücudun sarsılır sen hedefine yaklaşırsın hem de diyet psikolojisinden kurtulursun
Ay küçülmüştü Allahtan ama göbüş hala büyük
Canım çık tartıya tartıdan korkma benim regl bittiğinde çıkacağım vallahi tartı korksun bendenbu dediğine çok çok katılıyorum nehir arada ödül günü şart
aynen yaa benimkide büyüdü nill, kesin dahada kilo aldım ben, pazartesi nasıl çıkıcam o tartıya korkuyorum
Canım çık tartıya tartıdan korkma benim regl bittiğinde çıkacağım vallahi tartı korksun benden
:)) bizde çok severiz iki oğlum hastasıUtanmasam kızımın adını karpuz veririm öyle çok seviyorum ya sanki sevmeyen yokmuş gibi geliyo bana
en masum tatlı aslında abartılmazsa ve hazır değil de hakiki dondurma olursaDondurma çok mu kötü ya
Haklısın canımYo yo demek istediğim şu benim.
Malesef ki emziren anneler gerek kendileri gerek etrafındakiler ye süt olsun ye süt olsun diye diye şişiriyorlar kadıncağızı.
Halbuki kaliteli beslenerek de süt olur.
İlla ki börekler baklavalara gerek yok demek istedim oradaki su ve meyve sadece örnekti tabiki sadece ikisiyle beslenilmez.
Mesela incir kayısı kuruyemiş kuru çekirdekli üzüm dereotu çörekotu soğan sarmısak bunlar sütü arttıran gıdalar
Ekmek yemeyince şekerpare ile lokum yemeyince süt olmaz diye bi düşünce yanlış demek istiyorum
25.07.2016: 58.60
26.07.2016: 58.10
27.07.2016: 57.80
Senin neyin var benim evde huzur yokBende ayniyim ya çok moralm bozuk;(
Aynen canım inşaallah sapıtmam dahaetme etme, çikolatayı sabah erken yediğin için gün içinde eritirsin, kızdığın şey neyse sinirlenme boşver hem sinirlerini yıpratıyosun hemde kendini yemeğe vererek kilo alıyosun 2 türlü zarardasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?