♥haftalık kilo verme yarışması♥

Haklısın canım, kahvaltıda kahvaltılık çikolata yedim canım istediğinden değil sinirden.
Bugünü daha fazla heba etmiyim, cok istiyorum eski halime dönmeyi.

Haklısın canım, kahvaltıda kahvaltılık çikolata yedim canım istediğinden değil sinirden.
Bugünü daha fazla heba etmiyim, cok istiyorum eski halime dönmeyi.

etme etme, çikolatayı sabah erken yediğin için gün içinde eritirsin, kızdığın şey neyse sinirlenme boşver hem sinirlerini yıpratıyosun hemde kendini yemeğe vererek kilo alıyosun 2 türlü zarardasın

nill karpuz yiyişimi görmeliydin bide bi güzelmişki ,bi yandan okey oynuyoruz bi yandan karpuz yiyoruz karpuzun güzelliğine millet okeyi unuttu karpuza daldı 1 karpuzu bitirdik ama 7 kişiydik :)
7 kişi için 1 karpuz nedir ki ben okey oynarken cips çekirdek falan götürüyorum daha da zararlı meyvenin şekeri var en fazla abartı bir zararı yok ki
Yaa dün akşam dikkat edicem dedim ya neler yedm abur cubur çikolata cips buldugunu yedim dikkat edicem demesem bundan iyiydi

Bende dün dikkatli yiyeceğim dedim yemediğim kalmadı evet

''Evet canim 8 aralik ta baslamistim subatin sonunda vermiştim listeden mezun olduktan sonraki 1.5 kilo kdr verdim azimle canim ben 3 ana 3 ara ogun yaptim. Beyaz un girennhic bsy yemedim hazir gida karbonhidratli ürünler patates pirinç makarna turu hic tuketmedim spor ip atliuordum plates yapiyordum sonra sakatlandim ip den dolayi yapamadim epey bi süre bil su içtim arada kacamagim.olsada cok cabuk telafi ediyordum öyle verdim''

kızlar bakın bu diğer gruptaki arkadaşımın yazdıkları 3 ayda 10 kilo vermiş, demekki isteyince oluyomuş, işin şakası bi yana salmayalım lütfen,bizde başarabiliriz

kelebek19 ortim yazını izinsiz aldım ama arkadaşları gaza getirmem lazımdı

bu dediğine çok çok katılıyorum nehir arada ödül günü şart

Ay küçülmüştü Allahtan ama göbüş hala büyük

aynen yaa benimkide büyüdü nill, kesin dahada kilo aldım ben, pazartesi nasıl çıkıcam o tartıya korkuyorum

Utanmasam kızımın adını karpuz veririm öyle çok seviyorum ya sanki sevmeyen yokmuş gibi geliyo bana
:)) bizde çok severiz iki oğlum hastası
Dondurma çok mu kötü ya
en masum tatlı aslında abartılmazsa ve hazır değil de hakiki dondurma olursa

Haklısın canım

25.07.2016: 58.60
26.07.2016: 58.10
27.07.2016: 57.80

Bende ayniyim ya çok moralm bozuk;(
Senin neyin var benim evde huzur yok
Aynen canım inşaallah sapıtmam daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…