♥haftalık kilo verme yarışması♥

selam fıstık,nasılsın?
koşturmacalar yoğun bir şekilde devam ediyo heralde
sorma begüş yaaa zirvede şuan yoğunluk .bizim de okul tatile girdi. ben tatilimi başka tarihlerde kullancam diye okuldayım. bilgisayarı aldım önüme

hadi yaa,kız klima yokmu odanda o kadar mı sıcak
Klima var canım ama evde oluyor eve giderken gelirken oluyor ben sürekli elimde peçete gezdiğimden yara yapıyorum uyurken oluyor falan bilmiyorum benim kaçınılmazım benim yüzüm çok terler
iyiyim canım hoş buldum sen nasılsın. sizi çok özledim ben yaa :)

noldu nehir kaçamak mı yapıyorsun hım hım nehirnil111
ben de dün regl oldum. dün çikileta kaçamaklarım oldu yapacak bişey yok valla. napim. buün kontrollü hissediyorum kendimi.

Bende iyiyim canım bizde seni özledik arada gel özletme kendini düğünden sonra sık sık gelirsin inşallahHazırlıklar nasıl gidiyor o tarz kaçamaklar olur elbet bir şeycik olmaz bende regl dönemime sığınıyorum götürüyorum

sınav var onu gectim bebek istiyoruz 3 aydr olmadı ona cnm skkn Bi yandan zayfliyrm diyorum olmuyor bnm iş durumu braz karışık o yuzdn kafam çok dolu kendimi yemeye veriyom ne bulursam yiyorum bebek olayinida kimseye anlatamıyorum
kızlar ne oliii size neden üzgünsünüz üzülmeyin,
Rabbim dermansız dert verip derman aratmasın yeterki gerisi bi şekilde çözülür, güçlü olmaya çalışın salmayın kendinizi
Nego

Son düzenleme:
inşallah canım gelirim tabi atlatayım şu yoğun zamanı da.
iyi nolsun tamamlamaya çalışıyoruz işte artık baya az kaldı. ama büyük parçalar bitti gibi.küççük şeyleri tamamlarız yavaş yavaş. bu hafta sonu bazı eşyalarım gidecek eve. çeyiz tipinden

Eve girince de hallediliyor o canım ben süzgecimi plastiklerimi falan hep sonrasında aldım. Zigon sehpamız bile yoktu gelenleri masada ağırlıyordum çay içerken bile

ya daha sıkılaşma falan yapamadım ben nehirim yaaa. spor yapmaya zamanım kalmıyo. spor olmayınca da gevşek gevşek kaldım valla
Ne yapacaksın kuzum yoğunsun sonuçta olsun Rabbim kolaylık versin bende daha sıkılaşmadım sen gelince beraber sıkılaşırız artık bu sıcaklarda o topun üzerine çıkasım yok

Canlarım menülerimi yazamamıştım pazartesiden itibaren yazıyorum
Pazartesi
Sabah: maydonoz suyu
Ara: şekersiz türk kahvesi, süt,500ml su
Öğlen: 1 tabak çorba, 1 kase yoğurt
Ara:1.5 lt su
Akşam:1.5 tabak çorba, yoğurt
Yatmadan:yoğurt kürü
Salı
Sabah : maydonoz suyu
Ara:1 lt su
Öğlen : 500 ml yarım yağlı laktozsuz süt
Ara:1lt su ,ayran
Akşam: çorba,yoğurt
Yatmadan: yoğurt kürü
Çarşamba
Sabah:maydonoz suyı
Ara:1 lt su
Öğlen:500 ml yarım yağlı laktozsuz süt
Ara:500 ml su
Akşam: sodalı ayran, çorba,yoğurt
Ara:çay şekersiz
Yatmadan: yoğurt kürü

Bunlara ek çarşamba günü 1 saat bisiklet sürdüm

Eve girince de hallediliyor o canım ben süzgecimi plastiklerimi falan hep sonrasında aldım. Zigon sehpamız bile yoktu gelenleri masada ağırlıyordum çay içerken bile
aynen benim de onlar eksik şuan zaten. lmazsa ben de sıkıntıya sokmıcam kendimi yaa amaaan bendn değerli mi sanki

Ne yapacaksın kuzum yoğunsun sonuçta olsun Rabbim kolaylık versin bende daha sıkılaşmadım sen gelince beraber sıkılaşırız artık bu sıcaklarda o topun üzerine çıkasım yok
kız benim az da olsa sıkılşamam lazım. gerçi balayı da sakata girdi gibi bakalım inşallah gidebiliriz yaaa .

Hafta birincileri
Grup 90 S suhneva -100
Grup 80 kardelen2086 -2000
Grup 70 papatyaozu -1.600
Grup 60 zambak86 -3.200
Grup 50 D denizdilan 2.300
Grup 40 GonulSenligim -100

Tebrikler

3 ay erken canım daha, kimseye anlatma zaten asla akraba vs hiç bu konuyu açma sonra başını şişirirler. Bir seneye kadar olmaması normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…