- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
aynen benim de onlar eksik şuan zaten. lmazsa ben de sıkıntıya sokmıcam kendimi yaa amaaan bendn değerli mi sanki
kız benim az da olsa sıkılşamam lazım. gerçi balayı da sakata girdi gibi bakalım inşallah gidebiliriz yaaa .
Klima var canım ama evde oluyor eve giderken gelirken oluyor ben sürekli elimde peçete gezdiğimden yara yapıyorum uyurken oluyor falan bilmiyorum benim kaçınılmazım benim yüzüm çok terler
Bende iyiyim canım bizde seni özledik arada gel özletme kendini düğünden sonra sık sık gelirsin inşallahHazırlıklar nasıl gidiyor o tarz kaçamaklar olur elbet bir şeycik olmaz bende regl dönemime sığınıyorum götürüyorum
aynen canım o sebeptenZamanla tamamlanıyor hepsini tamamladım çok şükür ufak tefekler kaldı onlar da olacaktır önemli olan sağlık huzur
Darbe durumlarından dolayı mı belirsiz canım inşallah gidersiniz balayı o kadar düğün koşuşturmasından sonra insana ilaç gibi geliyor
inşallah kuzum :) :) kilo almadan gelemeye çalışırım
Eve girince de hallediliyor o canım ben süzgecimi plastiklerimi falan hep sonrasında aldım. Zigon sehpamız bile yoktu gelenleri masada ağırlıyordum çay içerken bile
ya daha sıkılaşma falan yapamadım ben nehirim yaaa. spor yapmaya zamanım kalmıyo. spor olmayınca da gevşek gevşek kaldım valla
sınav var onu gectim bebek istiyoruz 3 aydr olmadı ona cnm skkn Bi yandan zayfliyrm diyorum olmuyor bnm iş durumu braz karışık o yuzdn kafam çok dolu kendimi yemeye veriyom ne bulursam yiyorum bebek olayinida kimseye anlatamıyorum
@eflalim
balayı neden sakata girdi kızaynen benim de onlar eksik şuan zaten. lmazsa ben de sıkıntıya sokmıcam kendimi yaa amaaan bendn değerli mi sanki
kız benim az da olsa sıkılşamam lazım. gerçi balayı da sakata girdi gibi bakalım inşallah gidebiliriz yaaa .
gel ne alırsan gene gelaynen canım o sebeptenbakalım inşallah ayarlanır ya . cidden bu kadar sıkıntıdan sonra balayı olacak sonunda diye avutuyosun kendini. o da olmazsa var ya moraller yerlerde yani
inşallah kuzum :) :) kilo almadan gelemeye çalışırım
evet bencede 3 ay daha erken, kimseye anlatıpta moralinizi bozmayın hemenTebrikler
3 ay erken canım daha, kimseye anlatma zaten asla akraba vs hiç bu konuyu açma sonra başını şişirirler. Bir seneye kadar olmaması normal.
Canımm hiç bozma o güzel moralini gönlünü karartmasınav var onu gectim bebek istiyoruz 3 aydr olmadı ona cnm skkn Bi yandan zayfliyrm diyorum olmuyor bnm iş durumu braz karışık o yuzdn kafam çok dolu kendimi yemeye veriyom ne bulursam yiyorum bebek olayinida kimseye anlatamıyorum
@eflalim
Ben gerçi dondurma yerine karpuzu tercih ederim:):)) bizde çok severiz iki oğlum hastası
en masum tatlı aslında abartılmazsa ve hazır değil de hakiki dondurma olursa
Haklısın canım
Senin neyin var benim evde huzur yok
Aynen canım inşaallah sapıtmam daha
Ve aleykum selam bebişşşselam kızlar
Çeşit yiyemiyorummmkahvaltın yetersiz
akşam güzel ama yanında sulu bi yemek, çorba,salatadan herhengi birisi de olabilirmiş
ikisi arasında tercih yapma fikri çok korkunçBen gerçi dondurma yerine karpuzu tercih ederim:)
Hakikiyi bulmak çok zor ne kadar maraş usulü falan dense de süt oranı yüzde 2 oluyor
Yok kız az değilBence de en azından beyaz ekmek makarna pilav türevlerini azalt canım
Çok az değil mi Allahım senin gibi yesem çöpe dönerim
Çocuklara maddenin hallerine kendimi örnek vercemsu yakında buhar olup uçucan bu menülerle
Kekin neliydiiben yine dün akşam yemeğimi 9,30 da yedim,peşine çay yaptım kek yedim ,gece 12 de karpuz yedim
ama benim suçum değil, misafirlerim vardı onlara uydum
Hayırdır canım niye sıkkın canın inşaallah önemli bi şey yokturGünaydın hanımlar, motive olamıyorum tam anlamıyla. Çok üzgünüm bugün ve benim tek tesellim yemek yemek pöffff
dediğim gibi su ,herkesin beslenme tarzı farklı, senin beslenmen benimkiyle çok farklı o yüzden sana yorum yapmak çok zor, çünkü her yorum aynı olcak,az,yetersiz...vs..Çeşit yiyemiyorummm
Hem akşam karıştırdım diye rahatsız bile oldum kız yemekten sonra yürüyüşe çıktım
Mesela salata diyosun ya ben sadece koca bi servis tabağı salatayı yiyip kalkarım sadece biliyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?