♥haftalık kilo verme yarışması♥

Zamanla tamamlanıyor hepsini tamamladım çok şükür ufak tefekler kaldı onlar da olacaktır önemli olan sağlık huzur

Darbe durumlarından dolayı mı belirsiz canım inşallah gidersiniz balayı o kadar düğün koşuşturmasından sonra insana ilaç gibi geliyor

evet balayından sonra gel artık GonulSenligim cım bizde seni çok özledik

hadi yaa,çok ilginç gerçekten
benimde spor yaparken sırtım falan terlemez kafam terler alnım ve birazda ensem

aynen canım o sebepten bakalım inşallah ayarlanır ya . cidden bu kadar sıkıntıdan sonra balayı olacak sonunda diye avutuyosun kendini. o da olmazsa var ya moraller yerlerde yani

evet balayından sonra gel artık GonulSenligim cım bizde seni çok özledik
inşallah kuzum :) :) kilo almadan gelemeye çalışırım

Eve girince de hallediliyor o canım ben süzgecimi plastiklerimi falan hep sonrasında aldım. Zigon sehpamız bile yoktu gelenleri masada ağırlıyordum çay içerken bile

ben 18 senelik evliyim benim bile her çarşıya çıkışımda alacağım şeyler çıkıyo, bazı şeyler zamanla tamamlanıyo,önemli değil

hımm anladım canım, psikolojini bozma bebiş olayını etkilemesin, tedavi falan görüyomusun canım?
inşallah en kısa zamanda bebişin olur

balayı neden sakata girdi kız GonulSenligim yurtdışına mı gitceniz?
balayısız olmaz

gel ne alırsan gene gel hatta alırsan direk atla gel

Selaaammm kızlar
Nasılsınız umarım keyifler yerindedir
Yine çok sıcak bir hava dışarı çıkmam lazım ve yine duş alcam aff afff

Canımm hiç bozma o güzel moralini gönlünü karartma
Rabbim bekletiyorsa elbet vardır bir sebebi doğru zaman gelmemiş demek ki
İnşallah dua ederim senin için sen sıkıntı stres yapma yeter

Ben gerçi dondurma yerine karpuzu tercih ederim:)
Hakikiyi bulmak çok zor ne kadar maraş usulü falan dense de süt oranı yüzde 2 oluyor

kahvaltın yetersiz
akşam güzel ama yanında sulu bi yemek, çorba,salatadan herhengi birisi de olabilirmiş
Çeşit yiyemiyorummm
Hem akşam karıştırdım diye rahatsız bile oldum kız yemekten sonra yürüyüşe çıktım
Mesela salata diyosun ya ben sadece koca bi servis tabağı salatayı yiyip kalkarım sadece biliyorum kendimi

dediğim gibi su ,herkesin beslenme tarzı farklı, senin beslenmen benimkiyle çok farklı o yüzden sana yorum yapmak çok zor, çünkü her yorum aynı olcak,az,yetersiz...vs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…