Canim kabizlik icin kirmizi biberi kozle ve ye muthis iyi gelirCanim gecen hafta 84.3
bu hafta 83.8
fark-500
ama dun 83.2 çıkmıştım. maalesef kabizlik problemi. Olsun yine de eksideyim ve haftaya daha guzel sonuc görürüm.
Bu arada bende hergun tatli yiyorum maalesef
iftar menum de
1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek
salata
1 Çipura yagda kizarttim.
2 dilim rulo pasta kendim yaptim.
azcik tadimlik sayilacak kadar çerez
Insallah canim benim
Umarim veririm ya. Kiyafetimi falan son haftaya biraktim daha zayif olmam lazim diyeSevgili mustakbel nisanlim her firsatta yemek yedirdi izne geldiginde allahtan izni bitti de geri döndü isine yoksa ben vermeyi birak almistim bile. Sabit ciktigima sükür
hergün tatlı yemene rağmen eksi çıkmışsın canım güzel sonuçCanim gecen hafta 84.3
bu hafta 83.8
fark-500
ama dun 83.2 çıkmıştım. maalesef kabizlik problemi. Olsun yine de eksideyim ve haftaya daha guzel sonuc görürüm.
Bu arada bende hergun tatli yiyorum maalesef
iftar menum de
1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek
salata
1 Çipura yagda kizarttim.
2 dilim rulo pasta kendim yaptim.
azcik tadimlik sayilacak kadar çerez
Tamam yaziyorum siki duray evet buuaz yediğim için utanacağım aklıma gelmezdi. azı da abartmışım yani
yaz yaz merak ettim
Evet aynen oyle okumak bile cok buyuk motivasyon kaynagi. Bundan sonra kopmamaya calisicam insallahBuradan uzak kalmak hic birimize yaramiyor canım ben bazen yorgun argin uyku öncesi okuyorum ve oylede uyuyakaliyorum ama okumak bile yetiyo bazen
TesekkurleeeeerNisanlanan ve sozlenen sozlenecek kizlar Allah tamamina erdirsiiinnnn
bir yastikta kocayin insaallah
aslına bakarsan çok bir şey yok çok çeşit yemişsin ama azar azar yemişsin . ama gene de nasıl yedin kıs hepsini tıkanmadın mıTamam yaziyorum siki dur
3kasik domates corbasi
3kucuk dolmalik biber
5kasik turlu
5kasik tavuk sote
salata
hepsi kalanlardi ve artik bitsin diye hepsinden yedim iste oyle
aynen sabit kalman da iyi bir şey. valla ben benimkini göbekten vurdum o da dikkat ediyo artıktürk kası yapana kadar göğüs kası yap gözümüz bayram etsin didim
hergün tatlı yemene rağmen eksi çıkmışsın canım güzel sonuç
Kizlar artik bana 75 gormek haram bayrama kadar hedefim 73GonulSenligim yi takip etsem basaririm sanırım
takıl bana hayatını yaşaaaaKizlar artik bana 75 gormek haram bayrama kadar hedefim 73GonulSenligim yi takip etsem basaririm sanırım
Ay sorma bizde de var o turk kasi azcik. Eritcem diye kendini paraliyo. Beni gorunce de suran soyle incelmis buran boyle incelmis diye begenip begenip yarim saat sonra yemek yediriyo nasi is anlamadimaynen sabit kalman da iyi bir şey. valla ben benimkini göbekten vurdum o da dikkat ediyo artıktürk kası yapana kadar göğüs kası yap gözümüz bayram etsin didim
hergün tatlı yemene rağmen eksi çıkmışsın canım güzel sonuç
aslına bakarsan çok bir şey yok çok çeşit yemişsin ama azar azar yemişsin . ama gene de nasıl yedin kıs hepsini tıkanmadın mıekmek yememişsin yazmadığına göre. valla güzel bence. tek sakınca dolmaların içindeki pirinç olur o da iki yudumcuk ne zararı olcak demi ama afiyet olsun canım
öyle olmuş demiRamazana ozel cezacı başımız da biraz insafa mi gelmis ne
hadi in :) yap bir çılgınlık olmaz mıBence de Dişianka nin yolundan gitsem 1 hafta da 81 e inerim ben
o zaman incelmeye zayıflamaya devamAy sorma bizde de var o turk kasi azcik. Eritcem diye kendini paraliyo. Beni gorunce de suran soyle incelmis buran boyle incelmis diye begenip begenip yarim saat sonra yemek yediriyo nasi is anlamadim
canim ben bir ay kadar o problemi yasamistim. sonra guncelledm sildim biseyler yaptm duzelmedi sonra ben farketmeden duzelmis nasil oldu anlamadim. on bellegide temizlemistim. benim bu üçüncü canim. nemli yerde büyüdük babam ben romatizmaliyz doktr demedi ama agrilardan anliyrm. buda susuzluktan oldu romaztizmada etkisini arttrmistr belkiKizlar sinir oluyorum bu siteye girince klavyem klitleniyo telefondan girince boyle bi problem yaşayan var mi bi ben miyim
Sbedencim bebis emzirme ve oruc cidden zor insan yoruluyo ama bu sene bende cok rahat tutuyorum şükür bide sikayetlerini okudum agrilarin falan bana da romatizma gibi geliyo bende de var bizim ailede genetik bel romatizmasi ana ilacimi alamıyorum emzirdigim icin
Balık kraker deyince hep çocukluğum aklıma gelir ya ne yerdim.
Ben malesef gecmisi falan okuyamadim
Coook yogunum.
Bayramin ikinci gunu soz ve nisanim olacak insallah alisveristi oydu buydu onlarla ugrasip duruyorum. Eve gelince de uyuyup kaliyorum. Gecmisi okuyamadan devam edecegim artik.
Bugun 64.0 ciktim yine.
kızlar affınıza sığınarak bişey sormak istiyorum. çatlak problemi olan var mı aranızda? bi de bi çözüm bileniniz var mı?
popo ve üst bacak feci durumda benimbuaralar feci gözüme batıyor
sağolun Kraliçeler
aile hekimim iyidir danistim tarif ettim iki.gum oruc tutma ayran su ve soda ic dedi eger gezmezse iki gune tahlil yap dedi. simdilik iyiym
Canim benim baya yarik yarik ince degil, bir iki hic degil. bir suru, tabiri caizse harita gibi popomo yuzden takiyorum
yap yaaap :)Ben yapmayayım demi kilo bildirimi
85 lerden indin saglam gidiyorsun cnmKilom 77. Az da olsa eksilerle yoluma devam ediyorm.
geçmiş olsun canım ya.
insallah sonuc verir canimCanım regl olunca pırınc lapası yapıcam bakalım sonuc verıcekmı bgn kı menum iftarda 1 kase corba 5 yemek kasıgı pılav nohur ve 1 but yagsız salata 1 lıtre su ıle sımdı yesıl cayımı ıcıyorum :))
sbeden canım geçmiş olsun buarada. doktoru bir dinle bakalım inşallah tez zamanda şifa bulursun.
Sbedencim allah acil sifalar versin canim.
Geçmiş olsun canimcim
benim de:))
Hayirli olsun canim. Bir ömür boyu mutluluklar dilerim..
Benim var kollarımda bacaklarimda bile.. ama malesef caresi yok
Cok gecmis olsun canim. Dr tavsiyelerini kulak ardi etme iyi gelecek inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?