♥haftalık kilo verme yarışması♥

Canim kabizlik icin kirmizi biberi kozle ve ye muthis iyi gelir

aynen sabit kalman da iyi bir şey. valla ben benimkini göbekten vurdum o da dikkat ediyo artık türk kası yapana kadar göğüs kası yap gözümüz bayram etsin didim

hergün tatlı yemene rağmen eksi çıkmışsın canım güzel sonuç

ay evet buu az yediğim için utanacağım aklıma gelmezdi. azı da abartmışım yani
yaz yaz merak ettim
Tamam yaziyorum siki dur
3kasik domates corbasi
3kucuk dolmalik biber
5kasik turlu
5kasik tavuk sote
salata
hepsi kalanlardi ve artik bitsin diye hepsinden yedim iste oyle

Buradan uzak kalmak hic birimize yaramiyor canım ben bazen yorgun argin uyku öncesi okuyorum ve oylede uyuyakaliyorum ama okumak bile yetiyo bazen
Evet aynen oyle okumak bile cok buyuk motivasyon kaynagi. Bundan sonra kopmamaya calisicam insallah

Nisanlanan ve sozlenen sozlenecek kizlar Allah tamamina erdirsiiinnnn
bir yastikta kocayin insaallah
Tesekkurleeeeer amin insallah

Tamam yaziyorum siki dur
3kasik domates corbasi
3kucuk dolmalik biber
5kasik turlu
5kasik tavuk sote
salata
hepsi kalanlardi ve artik bitsin diye hepsinden yedim iste oyle
aslına bakarsan çok bir şey yok çok çeşit yemişsin ama azar azar yemişsin . ama gene de nasıl yedin kıs hepsini tıkanmadın mı ekmek yememişsin yazmadığına göre. valla güzel bence. tek sakınca dolmaların içindeki pirinç olur o da iki yudumcuk ne zararı olcak demi ama afiyet olsun canım

Evet ya tatliyi abarttim biliyorum ama dayanamiyorum. Ifyarda yemek olmasin tatli olsun raziyim.hem iftarda hem sahurda yiyorum bir de. Dur bakem yarinda itibaren dikkat edeyim bakalim haftaya nasil fark edecek mi. Ekmek zaten iftarda yemiyorum ama sahurda yiyorum.

Kizlar artik bana 75 gormek haram bayrama kadar hedefim 73 GonulSenligim yi takip etsem basaririm sanırım
takıl bana hayatını yaşaaaa çorba ye gerisini salla
ben her sene iftarlarda çorbadan fazlasını yemem ama geçen senelerde çorbayla ekmek de yiyordum dolayısıyla kilo veremezdim sabit kalırdım. bu sene ekmek de yemiyorum. kilo gidiyor bakalım şimdilik :)inşallah bayrama kadar istikrarlı olurum

Ay sorma bizde de var o turk kasi azcik. Eritcem diye kendini paraliyo. Beni gorunce de suran soyle incelmis buran boyle incelmis diye begenip begenip yarim saat sonra yemek yediriyo nasi is anlamadim

Ramazana ozel cezacı başımız da biraz insafa mi gelmis ne

Ramazana ozel cezacı başımız da biraz insafa mi gelmis ne
öyle olmuş demi
napim spor cezası veremiyorum yapacak takat olmuyo kimsede hak veriyorum.
yememe cezası veremiyorum ,sahurda yemek şart ben de yiyorum.ee iftarda da hatun koca gün aç kalmış yemekleri kim bilir ne hayallerle yapmış yeme desem cinnet geçirir üstüme kalır ramazana has durum bu
ama bayramı atlatalım hepsinin acısı çıkacak

Ay sorma bizde de var o turk kasi azcik. Eritcem diye kendini paraliyo. Beni gorunce de suran soyle incelmis buran boyle incelmis diye begenip begenip yarim saat sonra yemek yediriyo nasi is anlamadim
o zaman incelmeye zayıflamaya devam

canim ben bir ay kadar o problemi yasamistim. sonra guncelledm sildim biseyler yaptm duzelmedi sonra ben farketmeden duzelmis nasil oldu anlamadim. on bellegide temizlemistim. benim bu üçüncü canim. nemli yerde büyüdük babam ben romatizmaliyz doktr demedi ama agrilardan anliyrm. buda susuzluktan oldu romaztizmada etkisini arttrmistr belki

Balık kraker deyince hep çocukluğum aklıma gelir ya ne yerdim.

benim de:))

Hayirli olsun canim. Bir ömür boyu mutluluklar dilerim..
kızlar affınıza sığınarak bişey sormak istiyorum. çatlak problemi olan var mı aranızda? bi de bi çözüm bileniniz var mı?
popo ve üst bacak feci durumda benim buaralar feci gözüme batıyor

Benim var kollarımda bacaklarimda bile.. ama malesef caresi yok
sağolun Kraliçeler
aile hekimim iyidir danistim tarif ettim iki.gum oruc tutma ayran su ve soda ic dedi eger gezmezse iki gune tahlil yap dedi. simdilik iyiym

Cok gecmis olsun canim. Dr tavsiyelerini kulak ardi etme iyi gelecek inşallah..

Kusura bakmayın kizlar ugrayamiyorum sıklıkla. Ramazan hayatımı dahada yoğun bir hale getirdi okuyorum ama tam yorum yapacakken bir is cikiyor.
Kiloma gelince regl tarihim oldugu icin şişlik var 89.8 buna bile seviniyorum. Dahada inecek demekki..

Canim benim baya yarik yarik ince degil, bir iki hic degil. bir suru, tabiri caizse harita gibi popom o yuzden takiyorum
keske tedavisi olsaydi

Ben yapmayayım demi kilo bildirimi
yap yaaap :)

Kilom 77. Az da olsa eksilerle yoluma devam ediyorm.
85 lerden indin saglam gidiyorsun cnm

geçmiş olsun canım ya.

insallah sonuc verir canim pilav cok olmus

sbeden canım geçmiş olsun buarada. doktoru bir dinle bakalım inşallah tez zamanda şifa bulursun.
insallah canm
Sbedencim allah acil sifalar versin canim.

Geçmiş olsun canimcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…