♥haftalık kilo verme yarışması♥

benim ki aylardir durmus seninki kisa zamandir durmustur gecer canim

Canım regl olunca pırınc lapası yapıcam bakalım sonuc verıcekmı bgn kı menum iftarda 1 kase corba 5 yemek kasıgı pılav nohur ve 1 but yagsız salata 1 lıtre su ıle sımdı yesıl cayımı ıcıyorum :))

eh ne de olsa bizi ilk öyle görüp beğenmişler

bence dahileye git
Geçmiş olsun canım benim.
Dahiliyeye git hepsine bakar bunların.
Bi şey yemeden git ama.
Oruç tuttuğunu emzirdiğini diyeti falan da anlat.
canım dahiliyeye gittiğinde seni yönlendirirler zaten. üniversite hastanesine mi gideceksin?
sağolun Kraliçeler
aile hekimim iyidir danistim tarif ettim iki.gum oruc tutma ayran su ve soda ic dedi eger gezmezse iki gune tahlil yap dedi. simdilik iyiym

selam kızlar. sabaha karşı memlkeetime yuvama kavuştum. oruç diilim ama kilo aldım :)

kilo bildirimi 52.8

şükür kavuşturuna sana yetiştim haberin yok

ayyy ne güzel. Allah tamamına erdirsin inşallah. güzel haberler duyalım. bizim de bayramda aileleri tanıştırma gibi bir isteğimiz var ama bakalım kısmetse

kızlar affınıza sığınarak bişey sormak istiyorum. çatlak problemi olan var mı aranızda? bi de bi çözüm bileniniz var mı?
popo ve üst bacak feci durumda benim buaralar feci gözüme batıyor
benim de var popo ve arka bacak kısmında. ergenlikte oluştu. ve kurtulamadım

İFTAR
1 tabak tarhana çorbası(üzerine azcık kaşar peynir rendesi koydum)
ay yazınca pek az geldi şimdi ama yerken zor bitirdim
birazdan da 1 fincan meyve hoşafı içicem.
dolapta dondurma var bu akşam yemeyi planlamıyorum. başka akşam yerim

Sagol canim amin insallah. Biz de gecen hafta cumartesi tanistirdik aileleri iste. 13ünde. Hemen soz tarihi belirlemisler hic beklemiyodum şok oldum
Insallah senden de yakin zamanda hayirli haberler aliriz

Sagol canim amin insallah. Biz de gecen hafta cumartesi tanistirdik aileleri iste. 13ünde. Hemen soz tarihi belirlemisler hic beklemiyodum şok oldum
Insallah senden de yakin zamanda hayirli haberler aliriz
ayyy inşallah canım aminnnn :) inşallah bizim de seninki gibi hızlıca olur

Of herkes ne guzel motive motive kilo veriyor. Nazar degmesin

Uzak kalmak bana hiiic yaramiyor ya

Ama ne zaman bundan sonra burdayim artik desem illa bir sey cikiyor giremiyorum

girememe sebebin hayırlı bir iş tatlım yeterki sebebin bu olsun . nasılsa artık bu süreçte hazırlık stres derken ister istemez verirsin kilo

Ben de menumu yazayim hadi.

Reglim oruc tutmuyorum su anlik. Evde kucuk kardesim olunca rahat rahat kahvalti falan yapamiyorum sabah ne hizlica yenirse ondan yiyorum.

Sabah
1 kucuk dilim kiymali su boregi

Aksam
2 kepce mercimek corbasi
1 kepce domates corbasi
(Kepceler kucuktu)
1 tane zeytinyagli sarma
1 yemek kasigi bulgur pilavi
1 2 tane de turlunun icinden fasulye patlican sectim yedim
Yogurt

Su: 2 litre
Spor: gece yapacagim. Leslie mekik ve ip atlama seklinde dusunuyorum simdilik. Yapinca yazarim

Uzun zamandir yesilcay da icmiyordum tansiyonumu dusurdugu icin. Simdi iciyorum yesilcayimi da.

Of herkes ne guzel motive motive kilo veriyor. Nazar degmesin

Uzak kalmak bana hiiic yaramiyor ya

Ama ne zaman bundan sonra burdayim artik desem illa bir sey cikiyor giremiyorum
Buradan uzak kalmak hic birimize yaramiyor canım ben bazen yorgun argin uyku öncesi okuyorum ve oylede uyuyakaliyorum ama okumak bile yetiyo bazen

menü normal duruyor canımm gidecek kilolar merak etme

Bu mudur iftar menun ben hic yazmayim

Insallah canim benim

Umarim veririm ya. Kiyafetimi falan son haftaya biraktim daha zayif olmam lazim diye Sevgili mustakbel nisanlim her firsatta yemek yedirdi izne geldiginde allahtan izni bitti de geri döndü isine yoksa ben vermeyi birak almistim bile. Sabit ciktigima sükür

Canim gecen hafta 84.3
bu hafta 83.8
fark-500
ama dun 83.2 çıkmıştım. maalesef kabizlik problemi. Olsun yine de eksideyim ve haftaya daha guzel sonuc görürüm.
Bu arada bende hergun tatli yiyorum maalesef
iftar menum de
1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek
salata
1 Çipura yagda kizarttim.
2 dilim rulo pasta kendim yaptim.
azcik tadimlik sayilacak kadar çerez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…