- 19 Haziran 2015
- 226
- 307
- 23
- 33
benim ki aylardir durmus seninki kisa zamandir durmustur gecer canim
eh ne de olsa bizi ilk öyle görüp beğenmişlerSen mesela eskiden 58 olduğun için onu istiyorsun.
Ben 70 in altını hiç görmemiştim ve nişanlımda beni ep öyle gördü. Şimdi bu kadar zayıf görünce ona çok tuhaf geliyor hasta olacaksın diyor. 65- 70 senin için ideal diyor.
Galiba eşlerimizin bizi tanıdıkları zamanki kilolarımız onların istedikleri.
bence dahileye git
Geçmiş olsun canım benim.
Dahiliyeye git hepsine bakar bunların.
Bi şey yemeden git ama.
Oruç tuttuğunu emzirdiğini diyeti falan da anlat.
sağolun Kraliçelercanım dahiliyeye gittiğinde seni yönlendirirler zaten. üniversite hastanesine mi gideceksin?
selam kızlar. sabaha karşı memlkeetime yuvama kavuştum. oruç diilim ama kilo aldım :)
kilo bildirimi 52.8
Ben malesef gecmisi falan okuyamadim
Coook yogunum.
Bayramin ikinci gunu soz ve nisanim olacak insallah alisveristi oydu buydu onlarla ugrasip duruyorum. Eve gelince de uyuyup kaliyorum. Gecmisi okuyamadan devam edecegim artik.
Bugun 64.0 ciktim yine.
benim de var popo ve arka bacak kısmında. ergenlikte oluştu. ve kurtulamadımkızlar affınıza sığınarak bişey sormak istiyorum. çatlak problemi olan var mı aranızda? bi de bi çözüm bileniniz var mı?
popo ve üst bacak feci durumda benimbuaralar feci gözüme batıyor
Sağol canim harikasin orucun ilk haftasindan vermissin şişlikte olmamis sende demekkiöncelikle geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun
geçen hafta 73,8
bu hafta 72,9
1kilo olmamış 900 gr
sagolsbeden canım geçmiş olsun buarada. doktoru bir dinle bakalım inşallah tez zamanda şifa bulursun.
Sagol canim amin insallah. Biz de gecen hafta cumartesi tanistirdik aileleri iste. 13ünde. Hemen soz tarihi belirlemisler hic beklemiyodum şok oldumşükür kavuşturunasana yetiştim haberin yok
ayyy ne güzel. Allah tamamına erdirsin inşallah. güzel haberler duyalım. bizim de bayramda aileleri tanıştırma gibi bir isteğimiz var ama bakalım kısmetse
benim de var popo ve arka bacak kısmında. ergenlikte oluştu. ve kurtulamadım
ayyy inşallah canım aminnnn :) inşallah bizim de seninki gibi hızlıca olurSagol canim amin insallah. Biz de gecen hafta cumartesi tanistirdik aileleri iste. 13ünde. Hemen soz tarihi belirlemisler hic beklemiyodum şok oldum
Insallah senden de yakin zamanda hayirli haberler aliriz
Of herkes ne guzel motive motive kilo veriyor. Nazar degmesin
Uzak kalmak bana hiiic yaramiyor ya
Ama ne zaman bundan sonra burdayim artik desem illa bir sey cikiyor giremiyorum
Buradan uzak kalmak hic birimize yaramiyor canım ben bazen yorgun argin uyku öncesi okuyorum ve oylede uyuyakaliyorum ama okumak bile yetiyo bazenOf herkes ne guzel motive motive kilo veriyor. Nazar degmesin
Uzak kalmak bana hiiic yaramiyor ya
Ama ne zaman bundan sonra burdayim artik desem illa bir sey cikiyor giremiyorum
Ben de menumu yazayim hadi.
Reglim oruc tutmuyorum su anlik. Evde kucuk kardesim olunca rahat rahat kahvalti falan yapamiyorum sabah ne hizlica yenirse ondan yiyorum.
Sabah
1 kucuk dilim kiymali su boregi
Aksam
2 kepce mercimek corbasi
1 kepce domates corbasi
(Kepceler kucuktu)
1 tane zeytinyagli sarma
1 yemek kasigi bulgur pilavi
1 2 tane de turlunun icinden fasulye patlican sectim yedim
Yogurt
Su: 2 litre
Spor: gece yapacagim. Leslie mekik ve ip atlama seklinde dusunuyorum simdilik. Yapinca yazarim
Uzun zamandir yesilcay da icmiyordum tansiyonumu dusurdugu icin. Simdi iciyorum yesilcayimi da.
Bu mudur iftar menun ben hic yazmayimİFTAR
1 tabak tarhana çorbası(üzerine azcık kaşar peynir rendesi koydum)
ay yazınca pek az geldi şimdi ama yerken zor bitirdim
birazdan da 1 fincan meyve hoşafı içicem.
dolapta dondurma var bu akşam yemeyi planlamıyorum. başka akşam yerim
ay evet buuBu mudur iftar menun ben hic yazmayim
Insallah canim benimayyy inşallah canım aminnnn :) inşallah bizim de seninki gibi hızlıca olur
girememe sebebin hayırlı bir iş tatlım yeterki sebebin bu olsun . nasılsa artık bu süreçte hazırlık stres derken ister istemez verirsin kilo
Geçmiş olsun canimcimsağolun Kraliçeler
aile hekimim iyidir danistim tarif ettim iki.gum oruc tutma ayran su ve soda ic dedi eger gezmezse iki gune tahlil yap dedi. simdilik iyiym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?