aksam yemediğin icin olmuştur.bide ne kadar cerez yesende belli bi sinir vardir bağırsaklar tüm kaloriyi emmez. Alkol kullanmadigim icin o konuda hiç fikrim yokşok oldum ya okadar alkol aldım cerez falan yedım ama aksam yemek yememıstım ondan galıba
ya da ben alkolu fazla kacırıncaondan mı zayıfladım kı
arkadaş gelıyo baska sehirden. bu hafta gezmeler yemeler ıcmeler 70 i görmezsem iyiaksam yemediğin icin olmuştur.bide ne kadar cerez yesende belli bi sinir vardir bağırsaklar tüm kaloriyi emmez. Alkol kullanmadigim icin o konuda hiç fikrim yok
Bende hiç diyet yapmiyorum. Az yemege çalışıyorum hepsi bu. Su icemiyorum bu arasbeden bu arada ben artık dıyet yapmıyorum. acıkınca yıyorum doyunca bırakıyorum normal ınsan gbı yani.
patlayana kadar yemenın anlamı olmadıgını paldur küldür değil tadını ala ala yavas yavas yemeyı öğretcem kendıme
salatalık lımon falan atarsın suya daha rahat ıcersın o zman canım.Bende hiç diyet yapmiyorum. Az yemege çalışıyorum hepsi bu. Su icemiyorum bu arahavalar serinledikce daha zor olacak
O gezmeler tozmalar kilo fazlaligiyla sonuclanacaksa ne kadar keyf alinilabilirnir ki ben olsam gezme tozma esnasinda yemege icmeye yatkin olmam aramam zaman hızlı gecer. Sonuna da kilo almadigim icin üzülmemarkadaş gelıyo baska sehirden. bu hafta gezmeler yemeler ıcmeler 70 i görmezsem iyi
Onlar olunca icmek daha zorsalatalık lımon falan atarsın suya daha rahat ıcersın o zman canım.
benım mıdem bulanıyo cok kotuyum ama köpeğimi dışarı cıkarmam lazım
hava alırım bıraz aslında
ooo bız otururuz pizzacıya 2 saat hem yer hem sohbet ederız sonra aksamına alırız etımızı içkimizi mangalaO gezmeler tozmalar kilo fazlaligiyla sonuclanacaksa ne kadar keyf alinilabilirnir ki ben olsam gezme tozma esnasinda yemege icmeye yatkin olmam aramam zaman hızlı gecer. Sonuna da kilo almadigim icin üzülmem
ay gıtme bıme sımdı abur cubur alırsınOnlar olunca icmek daha zor
Ama daha faydalı tabi dedigin gibi dr ypmaya çalışayım. Bende bi bime kadar gidip hava alayim
ay gıtme bıme sımdı abur cubur alırsın
tamam bakalımyok kiz bimle soka uğrayıp baska seyler alacam..ordanda babama sigara ordan eve :)
2 kilo az mi canım. Ben haftada 300 gram versem ona da raziydimsbeden canm benm şyan ki kilo 80 .600 .kg 2 kiloya yakın verdim bu hafta ama tam istediğim randımana giremedim arada kaçamaklar oldu sporuda hergün yapamadım ama olacak
Tmm cnm TeşekkürlerBu kilonu listeye geçiyorum canim.
güzel de baksana bayrama denk geldi diyet yok yok yemeden duramam heralde ben istemesemde zoraki yedirirler zaten hele diyetim dedimmi inadına ikram ederler ama bayram sonu allahın izniyle tam gaz bu sefer diyet ve spor geçen kış 69 kg kadar düşmüştüm ne güzel ahh şu gırtlak yokmu ahh şu iştah yokmu yaktı beni2 kilo az mi canım. Ben haftada 300 gram versem ona da raziydim
Seninde kurban bayramın kutlu olsun tatlımArkadaşlar mübarek kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN sevdiklerinizle nice mutlu bayramlar yaşayın inşallah
Kurban Bayramınız kutlu olsun fıstıklar .
su321 begum75
T tatlitambak_citygirl_
taydin ve suan hatirlayamadigim diğer arkadaslar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?