♥haftalık kilo verme yarışması♥

şok oldum ya okadar alkol aldım cerez falan yedım ama aksam yemek yememıstım ondan galıba
ya da ben alkolu fazla kacırınca ondan mı zayıfladım kı
aksam yemediğin icin olmuştur.bide ne kadar cerez yesende belli bi sinir vardir bağırsaklar tüm kaloriyi emmez. Alkol kullanmadigim icin o konuda hiç fikrim yok

aksam yemediğin icin olmuştur.bide ne kadar cerez yesende belli bi sinir vardir bağırsaklar tüm kaloriyi emmez. Alkol kullanmadigim icin o konuda hiç fikrim yok
arkadaş gelıyo baska sehirden. bu hafta gezmeler yemeler ıcmeler 70 i görmezsem iyi

Bende hiç diyet yapmiyorum. Az yemege çalışıyorum hepsi bu. Su icemiyorum bu ara havalar serinledikce daha zor olacak

Bende hiç diyet yapmiyorum. Az yemege çalışıyorum hepsi bu. Su icemiyorum bu ara havalar serinledikce daha zor olacak
salatalık lımon falan atarsın suya daha rahat ıcersın o zman canım.
benım mıdem bulanıyo cok kotuyum ama köpeğimi dışarı cıkarmam lazım
hava alırım bıraz aslında

arkadaş gelıyo baska sehirden. bu hafta gezmeler yemeler ıcmeler 70 i görmezsem iyi
O gezmeler tozmalar kilo fazlaligiyla sonuclanacaksa ne kadar keyf alinilabilirnir ki ben olsam gezme tozma esnasinda yemege icmeye yatkin olmam aramam zaman hızlı gecer. Sonuna da kilo almadigim icin üzülmem

salatalık lımon falan atarsın suya daha rahat ıcersın o zman canım.
benım mıdem bulanıyo cok kotuyum ama köpeğimi dışarı cıkarmam lazım
hava alırım bıraz aslında
Onlar olunca icmek daha zor
Ama daha faydalı tabi dedigin gibi de yapmaya çalışayım. Bende bi bime kadar gidip hava alayim

O gezmeler tozmalar kilo fazlaligiyla sonuclanacaksa ne kadar keyf alinilabilirnir ki ben olsam gezme tozma esnasinda yemege icmeye yatkin olmam aramam zaman hızlı gecer. Sonuna da kilo almadigim icin üzülmem
ooo bız otururuz pizzacıya 2 saat hem yer hem sohbet ederız sonra aksamına alırız etımızı içkimizi mangala hem hoş sohbet hem kılo

sbeden canm benm şyan ki kilo 80 .600 .kg 2 kiloya yakın verdim bu hafta ama tam istediğim randımana giremedim arada kaçamaklar oldu sporuda hergün yapamadım ama olacak

Günaydın hanımlar.. Arefe gününüz mübarek olsun..

Tartildim sabah 80.3 kg :) -2.2 kg giden. Çok mutluyummm. Daha önce verdiğim 6 kiloyu hep -400,-500 şeklinde kaplumbağa hızıyla vermiştim. Bu rakam benim için rüya gibi.

Akşam yola cikiyioruz, tatilde az bi sapitma ihtimalim var.
Gelince telafi edicez artık..

2 kilo az mi canım. Ben haftada 300 gram versem ona da raziydim
güzel de baksana bayrama denk geldi diyet yok yok yemeden duramam heralde ben istemesemde zoraki yedirirler zaten hele diyetim dedimmi inadına ikram ederler ama bayram sonu allahın izniyle tam gaz bu sefer diyet ve spor geçen kış 69 kg kadar düşmüştüm ne güzel ahh şu gırtlak yokmu ahh şu iştah yokmu yaktı beni

Arkadaşlar mübarek kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN sevdiklerinizle nice mutlu bayramlar yaşayın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…