♥haftalık kilo verme yarışması♥

Bende artidayim hemde ne arti 75 ten 77 ye firladim..ama bi formül deneyecem. Bi 15 gün kadar sonra ilac alıp 1 ay kullanmayi düşünüyorum. Zayiflama ilaci
Canım sakın sakın ilaç alma bak benim annem babam sağlıkçı birak zayıflama ilacını evde hastalansak bile ilaç kullanmıyoruz.

Canım sakın sakın ilaç alma bak benim annem babam sağlıkçı birak zayıflama ilacını evde hastalansak bile ilaç kullanmıyoruz.
Obezitelere yazilan bir ilac. Yağın sadece yuzde 30 nun emilimini engelliyor ne olur bi deniyim. Yoksa aklimdan cikmaz. 40 kusurluk kapsülden alayim

İyi bayramlar kızlar. Ben bu gun tartılamadim malesef.haftaya soylerim artık. sbeden

sbeden Canim ben de 64 kiloyum 4 kiloya yakin gitmiş inşallah bayramdan sonra geri almam

Hepinizin bayrami kutlu olsun canlar

iyi bayramlar herkese sbeden ben tartılamadım şehir dışındayız bayram dolayısıyla. artık haftaya pazartesi inşallah.

sbeden cnm 2 haftadir tartilamadim sorunlar vardi ,
Pazartesi oglum okula basliyor telastan unutabilirim kilom .60.9 simdi tartildim
Ne olur beni silme , cok telasliyim bu aralar bunu pazartesi bildirimi olarak kabul edersen cok sevinirim .
Kocaman optum seni sbeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…