-4 mü ama nasilll
Tamam tatlim. Zaten son iki haftadır bura sakindi bayram ve okul telasi kolay gelsin bende öptüm
tamam canim. Hersey gönlünce olsunsbeden beni gruptan çıkarır mısın tüp bebek tedavisi süreci diyeti çok etkiledi inşallah daha sonra yeniden katılacağım aranıza canım.
Yok canım benim bünye artık tepki vermiyor hiç bir şeye ondan. İlaç konusunda ben alma derim ama tabi sen bilirsin. Bayramda yedim durdum kesin 70 lerdeyim ama bakalom tartılmadım hiç. Şerbetli tatlı yemedm ama hiç bol ekmek bal kaymak tarzı şeyler yedim çokçaRegl mi yaklaşıyor canim..bende baya artidayim. Bayramdan sonra ele alicam kendimi :)
Ilactan kesin vazgeçtim canım. Ileride Allah korusun bagirsak kanserine bile davetiye cikarabilirmis .yarin görecez bende aldim 75 ten 79 a ciktim. Dun 79.6 dum. Bugun 78.9Yok canım benim bünye artık tepki vermiyor hiç bir şeye ondan. İlaç konusunda ben alma derim ama tabi sen bilirsin. Bayramda yedim durdum kesin 70 lerdeyim ama bakalom tartılmadım hiç. Şerbetli tatlı yemedm ama hiç bol ekmek bal kaymak tarzı şeyler yedim çokça
Selam Kızlar;
08.08.2016: 58.10
15.08.2016: 57.70
22.08.2016: 57.70
29.08.2016: 58.20
19.09.2016: 59.30
Kendimi 5 kilo almış gibi hissediyordum buna da şükür ama hala atmam gereken fazlalıklarım var Cumartesi 59.80 dim mesela
sende mi bürütüs Y YESIMBOZHerkese kocamaaan gunaydin uzun bi tatilin ardindan ben tabii ki kilo aldimNe yazik ki 73.2 ciktim tartida bu sabah sbeden ama bebek sonrasi ilk reglimi de oldum rahatladim diye dusunuyorum. En azindan vucudum normale donuyor. Cabuk gelen cabuk gidecek :)
Geldin mi döndün mi aramıza Begüşcanım benim, ne kadar aldığımı bilmiyorum ama totom çok büyüdü
bayramdan sonra tartılcam inşallah
Geldin mi döndün mi aramıza BegüşBende şimdi geldim hayırlı haftalar olsun Vitamin ilaçlarından dolayı sanırım alıyorum aman aman yemiyorum ama felaket yarıyor
Ahahaha sorma yaa yedim ictim sistim
Ahahaha sorma yaa yedim ictim sistimYuvarlancam suraciktan. Reglime 1 hafta falan kaldi sabah o sislikle pantolonun onunu zor kapatinca kendi kendime ne soylendim bi bilsen...
Hoşgeldin sende kuzum eminim daha iyi olacak tam gaz devam ediyoruzgeldim döndüm artık tam gaz devam
sende hoşgeldin herkese hayırlı haftalar hayırlı eğitim öğretim dönemi olsun
ilaçlar aldırıyo malesef ama mecbur alıyoruz bende bu akşam kan hapıma başlamayı düşünüyorum inşallah unutmam
tahmin edebiliyorum bende arkamdaki toto çıkıntısına söylene söylene bi hal oldum ,ben giderim o gider peşimde tın tın gezer modundayız
hımm bende bilmiyorum kiHoşgeldin sende kuzum eminim daha iyi olacak tam gaz devam ediyoruzBu kadar beklemezdim nasıl yapıp bu etkisini kaybederim bilmiyorum az da yiyorum ama fayda etmiyor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?