- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
İstikrarlı olacağım kuzum inşallah bakalım uzak durmaya çalışacağım ama artık ekmeksiz doyamıyorum sanki ona da bir çare bulacağım abartı yemesem de 1-2 dilim bile vermemi etkiliyor farkındayımhımm bende bilmiyorum kisen yinede k.hidrattan uzak durmaya bak,sporada başlamışsın devam et,yavaşta olsa etkisini mutlaka görürsün ama tabi istikrarlı devam etmek şart
demek iştah açıp sonrada kilo aldırıyorİstikrarlı olacağım kuzum inşallah bakalım uzak durmaya çalışacağım ama artık ekmeksiz doyamıyorum sanki ona da bir çare bulacağım abartı yemesem de 1-2 dilim bile vermemi etkiliyor farkındayım
Yazın yemek seçeneği pek yok ya o beni kısıtlıyor ya akşam sebze falan alayım bari ton balığı falan düzenimi değiştireyim biraz yoksa kızartma menemen falan aldırıyordemek iştah açıp sonrada kilo aldırıyor
sabahları zaten az yiyiyodun, ekmek hakkınıda öğlen ye akşama 1 dilimde kısıtlı tutmaya çalış
Tatilde yedik yedik yedik bazlamalar börekler pişiler çeşit çeşit meyveler bekliyordum artık normale dönme zamanıselam
biz senle zayıflıycam dedikçe kilo aldıkne olacak sonumuz bilmem
Kilo aldırdığını fark etmedim de acayip kabızlık yapıyordu gebelikte kullandım kan hapınıgeldim döndüm artık tam gaz devam
sende hoşgeldin herkese hayırlı haftalar hayırlı eğitim öğretim dönemi olsun
ilaçlar aldırıyo malesef ama mecbur alıyoruz bende bu akşam kan hapıma başlamayı düşünüyorum inşallah unutmam
Bende bir de göbek çıktı sorma 42 beden oldum galiba
tahmin edebiliyorum bende arkamdaki toto çıkıntısına söylene söylene bi hal oldum ,ben giderim o gider peşimde tın tın gezer modundayız
İnşallahAy guluyorum aglanacak halimizeBu ay hamile olmazsam tekrardan eski diyetisyenime gidicem. Acil mudahale lazim banaaaa
Sebze yemekleriyle yenen ekmekler mahvediyo beni deYazın yemek seçeneği pek yok ya o beni kısıtlıyor ya akşam sebze falan alayım bari ton balığı falan düzenimi değiştireyim biraz yoksa kızartma menemen falan aldırıyor
Tatilde yedik yedik yedik bazlamalar börekler pişiler çeşit çeşit meyveler bekliyordum artık normale dönme zamanı
Kilo aldırdığını fark etmedim de acayip kabızlık yapıyordu gebelikte kullandım kan hapını
Bende bir de göbek çıktı sorma 42 beden oldum galiba
Öhöm öhöm bildirim yapıyorumIlactan kesin vazgeçtim canım. Ileride Allah korusun bagirsak kanserine bile davetiye cikarabilirmis .yarin görecez bende aldim 75 ten 79 a ciktim. Dun 79.6 dum. Bugun 78.9
Ben de ben de
Ben yemeğin yanında ekmek aramıyorum ya da ton balıklı salata yanında yemiyorum ama kahvaltı türü yersem yazın genelde öyle yeniyor o yüzden çabuk alıyorum yerleşmeden vermem gerek şimdiSebze yemekleriyle yenen ekmekler mahvediyo beni de
Amiiin ne yalan soyleyeyim hamile olayimda fazla kilo kalsin uzerimde,gider nasilsa dimi amaaİnşallaholursun
geçmiş olsun, havalarda artık geçiş döneminde hastalıklara yakalanmak çok kolayAy kizlar bu grip salgin midir yaa? Oyle bi hasta oldum ki bu sabah kemiklerim kiriliyo sanki, burnum akiyo atesim falan varUzun tatil sonrasi ilk is gununde harika oldu dogrusu !
Bi de denizde falan usuttum galiba tatildegeçmiş olsun, havalarda artık geçiş döneminde hastalıklara yakalanmak çok kolay,bol bol ılık şeyler iç sıcak tutu kendini,içine atlet giydin mi bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?