♥haftalık kilo verme yarışması♥

hımm bende bilmiyorum ki sen yinede k.hidrattan uzak durmaya bak,sporada başlamışsın devam et,yavaşta olsa etkisini mutlaka görürsün ama tabi istikrarlı devam etmek şart
İstikrarlı olacağım kuzum inşallah bakalım uzak durmaya çalışacağım ama artık ekmeksiz doyamıyorum sanki ona da bir çare bulacağım abartı yemesem de 1-2 dilim bile vermemi etkiliyor farkındayım

demek iştah açıp sonrada kilo aldırıyor
sabahları zaten az yiyiyodun, ekmek hakkınıda öğlen ye akşama 1 dilimde kısıtlı tutmaya çalış

demek iştah açıp sonrada kilo aldırıyor
sabahları zaten az yiyiyodun, ekmek hakkınıda öğlen ye akşama 1 dilimde kısıtlı tutmaya çalış
Yazın yemek seçeneği pek yok ya o beni kısıtlıyor ya akşam sebze falan alayım bari ton balığı falan düzenimi değiştireyim biraz yoksa kızartma menemen falan aldırıyor

Kilo aldırdığını fark etmedim de acayip kabızlık yapıyordu gebelikte kullandım kan hapını

Tatilde yedik yedik yedik bazlamalar börekler pişiler çeşit çeşit meyveler bekliyordum artık normale dönme zamanı

aynen tatlılar,börekler,dolmalar,etler vs..
o kadar alışmışım ki dün akşam bile çay içerken 3 bayram çikolatası,2 de şeker yedim bide işin kötüsü yerken hiç farkında değilim normal gibi löp löp yedim karnım şişince ayy ben neyaptım dedim
bu alışkanlıkları ne zaman ve nasıl bırakım bilmem

Ilactan kesin vazgeçtim canım. Ileride Allah korusun bagirsak kanserine bile davetiye cikarabilirmis .yarin görecez bende aldim 75 ten 79 a ciktim. Dun 79.6 dum. Bugun 78.9
Öhöm öhöm bildirim yapıyorum
Geçen hafta 69.2
Güncel 71.1
Fark + 1.9
Ama söz haftaya 68 küsürle karşınızda olucam en az

Ay kizlar bu grip salgin midir yaa? Oyle bi hasta oldum ki bu sabah kemiklerim kiriliyo sanki, burnum akiyo atesim falan var Uzun tatil sonrasi ilk is gununde harika oldu dogrusu !

Merhabalar,
Bayram girince araya bildirimde bulunamadım. Bayramda 1,5 kilo aldım.. Neyse şimdi 87,5 ile tam gaz yoluma devam edeceğim..

Ay kizlar bu grip salgin midir yaa? Oyle bi hasta oldum ki bu sabah kemiklerim kiriliyo sanki, burnum akiyo atesim falan var Uzun tatil sonrasi ilk is gununde harika oldu dogrusu !
geçmiş olsun, havalarda artık geçiş döneminde hastalıklara yakalanmak çok kolay,bol bol ılık şeyler iç sıcak tutu kendini,içine atlet giydin mi bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…