♥haftalık kilo verme yarışması♥

ay bende yaaaa, resmen güneş insanıyım ama nerdeeee havalar sağolsun

Selam herkese
Dün sabah 1500 ip atlama
Kahvaltı 1 dilim çavdar 1 kk peynir 1 dilim karpuz
Öğle 2 minik but 4 yk taze fasulye
Eve gidince 3100 ip atlama
Akşam 1 kepçe nohut bol boll yeşil salata
Sonra 1 dilim karpuz
6000 adım atmışım işe gidip gelirken.
Eski bir adımsayarım vardı bulamıyodum çıktı biryerden.

ah sorma dişianka ben de selülit hep vardı. genetik sanırım annemde de çok var. yani öylece ayakta dururken görünüyor afedersiniz popomda ve bacaklarımda. ne yapmak gerek fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Evet genetik zayıf olanlarda bile oluyo bazennn.

bende aynı tatlım , bir an önce gelsin yaz :)

hımm ben çok kahve içerim. filtre kahve yapma makinem var. kahve biz de olmazsa olmazdır belki o selülit yapıyordur kimbilir. ama ben pilatese başlayacağım yeniden. hareket gerek haklısın.
bende filtre kahveyle kafayı bozdum :)) makinem yok frenchpress kullanıyorum

uşak candır yaaa :)) gelin gzidreyim kızlar size iyi yerler mi denk gelmedi. istanbulda koşa koşa geldim memlekete. daha arada bi yerdeyiz afyon kütahya kadar soğuk diil ama tam ege de diil. son 3-4 yılda gelişti . sinek böcek yıllarıdr yok ki canım şaşırdım . mahallle olarak eski mahallerine fln mı geldiniz

Iyi etmissin canim önce saglik

valla canım kaldığımız ev çok çok eskiydi. neyseki taşındılar sonunda. evde böcek varmış taşınınca anladılar ama iş işten geçti... bu gittiğimde o kadar gezelim dedim, yine olmadı :)

Tesekkur ederim canim amin insallah

mantıklı değil mi? beğendikçe bu kız güzelleşiyo diyip kıskanma derecesi artıyor, yedirip eski haline getirmeye çalışıyor

Çakaaaaaal
Tahmin etmistim bunu

sen ikizler burcumuydun canım?

yok canım aslan burcu

bende filtre kahveyle kafayı bozdum :)) makinem yok frenchpress kullanıyorum

kahveeeee bayılıyorum kahve içmeye, içmeyince ayılamıyorum

kız sen uşaklı mısın? neresinden? ben 6 sene uşakta yaşadım

Gunluk bildirime kaldogim yerden devam edeyim.

23 haziran sali
63.8
24 haziran carsamba
64.2

Neden? Cunku dun iftara davetliydik

kızlar benim kilo sabitledi, spora başlıyorum bugün çok hırs yaptım. memlekete 49,9 da olsa 49 lagidecem(iki haftam var tam olarak)
bugün spor
yarım saat yürüyüş+50 squat(yapıldı)
evde 20 dak eliptik+ bölgesel egzersiz yapacağım(tabi ki kalça )

sinek , böcek her yerde var aslında ,ağaçlı yerlerde oturmayla ilgili , İstanbulda Beylikdüzünde oturuyorum ben , çok ağaçlık
mutlaka arada sinek böcek oluyor .. Uşak ta arkadaşım oturuyor , çok memnun yaşadığı yerden ,Şeker fabrıkası lojmanlarındalşardı sanırım cok ağaçlık süper diyordu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…