ben de sıkıldım ama Allah'ın takdiri yapacak bişey yok,ben kış havasını hiç sevmem baharı yazı güneşi severim,kışım içim darlanır içime kapanırım,yazın da yerim de duramam atom karınca gibi ama daha atom karınca moduna giremedim maalesef
Evet genetik zayıf olanlarda bile oluyo bazennn.ah sorma dişianka ben de selülit hep vardı. genetik sanırım annemde de çok var. yani öylece ayakta dururken görünüyor afedersiniz popomda ve bacaklarımda. ne yapmak gerek fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim.
bende aynı tatlım , bir an önce gelsin yaz :)ben de sıkıldım ama Allah'ın takdiri yapacak bişey yok,ben kış havasını hiç sevmem baharı yazı güneşi severim,kışım içim darlanır içime kapanırım,yazın da yerim de duramam atom karınca gibi ama daha atom karınca moduna giremedim maalesef
sen ikizler burcumuydun canım?ay bende yaaaa, resmen güneş insanıyım ama nerdeeee havalar sağolsun
canım aslında tatlılar dışında menün gayet iyi , tatlıyı bırakırsan yada azaltırsan tamamdır bu iş
bende filtre kahveyle kafayı bozdum :)) makinem yok frenchpress kullanıyorumhımm ben çok kahve içerim. filtre kahve yapma makinem var. kahve biz de olmazsa olmazdırbelki o selülit yapıyordur kimbilir. ama ben pilatese başlayacağım yeniden. hareket gerek haklısın.
Allah allah dediğin gibi hakkaten bilmiyorlar demek ki.
Bizim aile ve sülalede de hamur işi çok meşhurdur.
Mantı börek pideler lokmalar... Ben de çekmişim malesef hiç üşenmem kahvaltıya falan börek yaparım hemen keşke hiç bilmeseydim ya.
Uşak ı hiç sevmem ben il olarak da iklimini de
evet bilmiyorlar..daha sofrada börek tatlı görmedim.
fırında yapılan haşhaşlı çöreklerini seviyorum ama çok güzel yaa :)) süper yapıyorlar.
iklimi Ankara gibi. ama böcekleri sinekleri mahvetti kuzumu...
Bence uşak gelişmemiş benim gördüğüm kadarıyla. demek ki egenin de kendi içinde değişkeni var.
Iyi etmissin canim önce saglikGünaydın kızlar ,
3 haftadır ses kısıklığı ve gripten sonra yeniden başladım rejime , iyi beslenmem gerektiğini düşünüp rejimi bıraktım ama grip iyi beslensemde sürdü belkide alakası yoktu , kendimi kandırıp yedim hep .
Menum : sahur : 1 dılım ekmek + 1 domates + 1 salatalık + 5 zeytın
iftar : Patlıcan tava yapmıştım aksam bugun iftar ıcın , yarım tabak ondan yerım + 1 kase cacık ( cacık ve pılav yapacağım yanına ama sadece cacık yıyecegım )
uşak candır yaaa :)) gelin gzidreyim kızlar size iyi yerler mi denk gelmedi. istanbulda koşa koşa geldim memlekete. daha arada bi yerdeyiz afyon kütahya kadar soğuk diil ama tam ege de diil. son 3-4 yılda gelişti . sinek böcek yıllarıdr yok ki canım şaşırdım . mahallle olarak eski mahallerine fln mı geldiniz
Birincilere tebrikler, kendimi de tebrik edeyim inşallah yaz sonunda 60 lar grubunda olacağım. burası beni çok motive etti hırslandırdı hedefimi 60 ile bırakmayacağım.
@kitap_asigi tebrikler canım, Rabbim tamamına erdirsin.
@DisiAnka seni de tebrik ederim canım. Allah utandırmasın.
dünkü iftar menüme uyamadım;
1 porsiyon fırında karışık sebze kızartması
1 kase yoğurt
1 kase marul salatası
1 limonlu soda.
aslında çok hafif yedim ama yemekten sonra şaka gibi kanepede oturduğum yerde uyumuşum 40 dk. bir uyandım 21:40 olmuş. hadi dedim eşime yürüyüşe gidiyoruz. o da maşallah dünyaları yedi iftarda. hemen meyve getirdim 7-8 dut, 5 çilek ve 2 kayısı yedim.
ve eşim kızımla 1 saat yürüyüş yaptık, kızımı bisiklete bindirince biraz daha hızlı yürüdük tabii. oh rahatladım valla :) eşim diyor ki; ne yedin de rahatsız oldun. rahatsız olmak meselesi değil ki; hareket etmek önemli. eşime de iyi geldi yürüyüş hazmetti.
Sahur; abarttım biraz sanırım
3 yumurtalı omlet, 3 ceviz, 7 zeytin, 1 domates, 1 salatalık, 2 közlenmiş biber, 7-8 yaprak marul, 2 kk keçi peyniri, 20 ye yakın kiraz ve çay.
yumurta fazla geldi rahatsız etti. 1 yumurta yiyecem artık.
işe yürüyerek geldim 15 dk. benden bu kadar :)))
mantıklı değil mi? beğendikçe bu kız güzelleşiyo diyip kıskanma derecesi artıyor, yedirip eski haline getirmeye çalışıyor
sen ikizler burcumuydun canım?
bende filtre kahveyle kafayı bozdum :)) makinem yok frenchpress kullanıyorum
uşak candır yaaa :)) gelin gzidreyim kızlar size iyi yerler mi denk gelmedi. istanbulda koşa koşa geldim memlekete. daha arada bi yerdeyiz afyon kütahya kadar soğuk diil ama tam ege de diil. son 3-4 yılda gelişti . sinek böcek yıllarıdr yok ki canım şaşırdım . mahallle olarak eski mahallerine fln mı geldiniz
Çakaaaaaal
Tahmin etmistim bunu
canım o zaman senin metabolizman gerçekten güzel çalışıyor maşallah sana cnmInanmayacaksin ama bu azaltmis azaltmış halim.
Bende yapsam mi diye düşünüyorum ama bu kiloda olmaz sanki lombur lombur etlerimin sallandigini düşündükçe :)))
Kilon fazla olduğu için ayak ve bileklerine yük biner ben bile fazla yaptığımda ayaklarım bileklerim acıyo.
sinek , böcek her yerde var aslında ,ağaçlı yerlerde oturmayla ilgili , İstanbulda Beylikdüzünde oturuyorum ben , çok ağaçlıkuşak candır yaaa :)) gelin gzidreyim kızlar size iyi yerler mi denk gelmedi. istanbulda koşa koşa geldim memlekete. daha arada bi yerdeyiz afyon kütahya kadar soğuk diil ama tam ege de diil. son 3-4 yılda gelişti . sinek böcek yıllarıdr yok ki canım şaşırdım . mahallle olarak eski mahallerine fln mı geldiniz
tatlım sen kaçırsan bile benim kadar yiyemezsin eminim :) .. aksam iftar vaktine kadar erir oSahuru fazla kacirmisim midem tas gibi nasil eriyecek bu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?