♥haftalık kilo verme yarışması♥

Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü olmuş öğlen yemeğin çok erken olmuş belki ara öğününde ki armut seni tok tutar da akşam saldırmazsın yoksa tatlı da güzel yapar diyorsun bilemedim
sağol canım,
bugün et yedimya belki çok acıkmazsam ara öğün yapmam ama yapadabilirim pazara çıkıcam çünkü, yoruluyorum pazarda o zamanda şekerim düşüyo titreme geliyo
ayy inşallah tatlı yapmaz ama yemeğe çağırıp ta tatlısızda olmazki uff yaa

Kahvaltıda ekmek yerine 1_2 yumurta, zeytin sayısı az bana gore en az 10 zeytinler kalkiyorum ben. Cevizi de 6_7 adete çıkarabilirsin. Bal yerine tatlı ihtiyacı varsa kuru kayısı, kuru erik yemek sonraki şeker düşmelerine daha iyi gelir.

Aradaki şekersiz kahve = antioksidan

Öğlen taskebabindaki patates havuç bir de bulgur pilavı epey gi yüksek olmuş. Şekerin birden yükseleceği için aynı hızla geri düşecek ve arada acikacaksin canım.
Ben arada birşey yemiyorum. Surekli insulin salgilamamak için bu gerekli. Meyveleri kahvaltıda tercih ediyorum. Zaten gi yüksek bir öğün olmuş işyerinde mecburen.

Akşam ne yiyeceğin kayıp Akşama Allah yardımcın olsun, kolla kendini

bahaneler bitmezde şöyle diyim

sabah ki bal şöyle,eşim yeni almış kestane balı illa tadına bak dedi, cevizi biraz batırıp öyle yedim fazla değildi zaten
tas kebaptaki patatesi yemedim havuçta yoktu zaten sırf etini yedim 2 kaşıkta suyunu içtim
meyvayı hep 3,30 daki arada yiyiyorum genelde, yoğurtlada bir yiyiorumki şekeri dengelesin ani yükselmesin diye hatta azcık tarçında serperim yazmayı unutmuşum,bide işten çıkıp eve git yemek yaptım diyene kadar çok acıkmıyım tutsun diye yiyorum kötümü ediyorum bilmiyorum ama

akşama bende korku içindeyim ama dikkat edicem söz

Sabah: YOK (ama bundan sonra olacak bakmayın öyle )
Öğle: 12:10 - Yarım kase domates çorbası + Yarım porsiyon tavuk döner + 2 dilim domates + havuç roka karışımı salata - 349 kalori

Ben yaparım mesela muhakkak yemekten sonra çay ya da kahve yanına tatlı olur

çayıda evde akşamları hiç içmiyorum kan hapından dolayı, ama bir yere gidince çay ve tatlı oluyo illaki
uff ya en sevdiğim şeyler
Benimde Çay sevmem ama tatlı
menün çok güzel canım afiyet olsun, havuç rokaya bayıldım

Bende sevdim normalde roka yemeyen ben deneme yaptım bundan sonra ne zaman çıkarsa karşıma yiyeceğim

yok canım ne demek herkesin takip ettiği kabul ettiği doğru gördüğü şeyler var. yemek konusunda da tek bi doğru yok bence. tabiki yorum yapabilirsin. ben ayça kaya yı takip ediyorum. sayarak zayıflama yöntemi benim kendi metobolizma ve hayat tarzıma uygun olduğunu düşündüğüm için seçtim. karatay hakkında çok bi bilgim yok. sadece tv de ve sosyal medyada gördüklerim sadece. sonuçta burda birçok şeyi öğreniyoruz. bende ekmek ve şekerin en azından benim için faydalı olmadığını biliyorum o sebeple ekmeği sadece kahvaltıda , şekeri de kuru meyve ve meyvelerden almayı tercih ediyorum.

ben bu arada şeker sorunu olan biriyim o sebeple kan şekerim çok çabuk düşüp tatlı krizine girebiliyorum.

ya o bende de var özellikle yorulunca titreme geliyo hemen,bunun için ne yapıyosun?varmı bir yöntemin yada bildiğin
şekerim çok oynak benimde,ara öğün yapmam gerekiyor

ya o bende de var özellikle yorulunca titreme geliyo hemen,bunun için ne yapıyosun?varmı bir yöntemin yada bildiğin
şekerim çok oynak benimde,ara öğün yapmam gerekiyor

ben o anlarda ya küçük bi meyve ya kuru bi kayısı ,üzüm erik , hurma gibi birşey yiyorum. son zamanlarda öğrendiğim birşey yanında da süt içiyorum. benim annemde öyle. o durumlarda doktor ona hemen bi bisküvi ve bi bardak süt veya ayran iç dedi. hemen kendine geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…