aştın kendini deniz,senin
Sana inancim yerinde. Onceden hatta en son gecen sene tatlidan vazgecebilecegine inanamıyordum. Çok şükür kurtuldun. Seker tatlı kötü hucreleri besler ve insani erken yaslandirir. Artik lokanta vs yerlerde tatli almiyorum. Nadiren evde yapiyorum.
Bugün sporumu güzelce yaptim..suyu az ictim biraz unuttum. Yarin insallah bende 1 2 saat yuruyecem. Sporuma da devam yarin ki seviyelerim daha zorlayici . Senin dedigin uygulamayi indirdim ama ona sonra baslayacam. Önce indirdigim 30 gün fit uygulamasini bitircem. Bu sabah 81.100 gramdim yarin tartilir sabahtan yazarim canım.. sende yaz sabah
günaydın minnak çıtıvvGünaydın çıtırlar
minnaksın tabi kuzuÇok minnağım tabi tabiNasılsın kuzum
Teşekkür ederim tatlım ozellikle girip son paylaşımlarini takip ettigim tek sayfa o sayfa. Bugün mesguldum. Yarin bişey sorsrim belki
akşamları buraya bakma fırsatım pek olmuyo,kaçırdım programı
Bende aynen öyleminnaksın tabi kuzu
iç güveysinden halliceyim
sagol canim.ama 1 kilo goremedim daha 1 haftayaAs canım sende iyisin -700
Dün diyet psikolojisine girmek istemedim pazartesi başlanır ya diyete o hesap dün yiyebildiğim kadarını yedim bugün sıfırdan başladım artık balık ve sevdiğim sebze sezonu açıldığına göre Nil geri döndü
o zaman once tabletleri bitiririm zaten 25 tane kadar kaldı. O bitene kadar da malzemeyi alırım . Inşallah temiz yaparDondurucudan çıkınca tadı değişmiyorsa iyi bir şey. Bana gelen siyah zeytinler vakumlu pakette geliyor, açmadığım sürece bozulma riski yok. Yeşil zeytinler de salamura içinde cam kavanozda o da uzun süre durabiliyor.
yulaf dışında sabah kahvaltıda bana uyar bu tarif.
Tam 4 yıldır sıfır çamaşır suyu.. Üstelik eskisinden çok daha az hasta olan bir bünyeye kavuştum. Hijyen=çamaşır suyu takıntısını çoktan aştım. Zaten pek sevmezdim meredi..
Allah kolaylık versin canım. Ben de hakimlik sınavına istiyorum ama daha başlamadım. Geçen yıl 68,5 ile kalmıştım onda hiç çalışmamıştım, bu sefer biraz bakayım diyorum ben de..
Kuru yemişi kahvaltıda bir çay bardağı dolusu yiyorum. Eğer çok acıkırsam öğlen ile akşam arası.
Yolladığım adresteki tariften memnunum ben bulaşık makinesinde. Ama bir ondan bir ondan kullanmanızı tavsiye etmem. Çünkü zaten makinelerinizde kimyasal deterjan kalıntısı var. Kurtulmak istiyorsanız tamamen geçiş yapsanız iyi olur. Bir doğal bir kimyasal, makinenin kalıntılardan kurtulmasına müsaade etmemiş olursunuz. Artı doğal ve kimyasal reaksiyona girip istenilen sonucu vermeyebilir.
Çamaşırda ben de daha oradaki tarifi denemedim. Daha önce söylediğim markanın tozu ile devam ediyorum. Bir ara o karışımı da hazırlayıp deneyeceğim. Bu ara çok yoğundum, hiç fırsat bulamadım.
indirsene canim. Hatta seninle burda seviyelerimizi yazariz. 4 bölüm var. Her bölümde zorluk seviyesi olarak 6 tane kadar şık var. Her şıkkın içinde de 30 seviye var. Her seviye giderek zorlaşıyor. Once caylaklar 1 ve 2 de yoğunlaşip bitirmeye çalışıcam.Ben tatlidan vazgeçeli çok oldu canım. Ekim ayı boyunca işlenmiş şeker ve ekmek yemeyi de bıraktım. Tadımlık dahi olsa yok. Ben de bugun maydanoz kürü ne başladım. Karaciğer temizliği için. Akşamları da soda ayran limon kuru ne başlayacağım. Bakalim etkileri olursa yazarım. Canim 76 benim inat kilom 3 hafta oldu kiramadim daha ama kıracam 74 u görsem rahatlatayacam. Dün ki akşam yemeğim 2 lahmacun olmasına rağmen kilom 76.2 idi. Sporun etkisi diyorum.
30 gün fit ben de ona bakayım nasıl birsey
Sağol kuzum burada artık aksatmadan yazacağım sende yaz işte değerlendirelimhadi bakalım hayırlı olsun nilll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?