♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ben tatlidan vazgeçeli çok oldu canım. Ekim ayı boyunca işlenmiş şeker ve ekmek yemeyi de bıraktım. Tadımlık dahi olsa yok. Ben de bugun maydanoz kürü ne başladım. Karaciğer temizliği için. Akşamları da soda ayran limon kuru ne başlayacağım. Bakalim etkileri olursa yazarım. Canim 76 benim inat kilom 3 hafta oldu kiramadim daha ama kıracam 74 u görsem rahatlatayacam. Dün ki akşam yemeğim 2 lahmacun olmasına rağmen kilom 76.2 idi. Sporun etkisi diyorum.
30 gün fit ben de ona bakayım nasıl birsey

Dün diyet psikolojisine girmek istemedim pazartesi başlanır ya diyete o hesap dün yiyebildiğim kadarını yedim bugün sıfırdan başladım artık balık ve sevdiğim sebze sezonu açıldığına göre Nil geri döndü

o zaman once tabletleri bitiririm zaten 25 tane kadar kaldı. O bitene kadar da malzemeyi alırım . Inşallah temiz yapar

indirsene canim. Hatta seninle burda seviyelerimizi yazariz. 4 bölüm var. Her bölümde zorluk seviyesi olarak 6 tane kadar şık var. Her şıkkın içinde de 30 seviye var. Her seviye giderek zorlaşıyor. Once caylaklar 1 ve 2 de yoğunlaşip bitirmeye çalışıcam.
Bu arada dun en az 50 mekik çektim.karnim hamlamis ama az. Sen 76 yida kirarsin. Zaten böyle gidersen hafata 75 sin . Bende 72 gormeyi cok istiyorum..Çünkü gecen sene 73 görmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…