♥haftalık kilo verme yarışması♥

sevdiğin sebze neymiş merak ettim. balık sezonuna ben de çok sevindim. geçen hafta iki gün yedik balığımızı. işten eve gelirken alıp salata yapana kadar pişen şey hiç sevilmez mi :) hoşgelmiş nil

o zaman once tabletleri bitiririm zaten 25 tane kadar kaldı. O bitene kadar da malzemeyi alırım . Inşallah temiz yapar

Olur canım , az kalmış bitirdikten sonra başlarsın.

Oyalanmiyim hazirlaniyimda çıkayım dışarı yürüyüp geleyim bide pazardan alisveris yapayim bazen keyif aliyorum pazardan..isin kötüsü sebze harici ürünler berbat kalitesiz.nerde o buyuk sehirlerin pazar senligi ve kalitesi.

Kahvaltımı ettim ben de ama kendimi pek iyi hissetmiyorum. Şant ım yerinde oynuyor, kafamda hafif basınç var gibi. İnşallah geçer yine kendiliğinden.

kahvaltıda sahanda biberli iki yumurta, peynir, zeytin, ceviz, fındık, roka, domates yedim.

geçmiş olsun canım, o basıncı bilirim insanın beynini delip basıncı çıkarası geliyor bazen

afiyet olsun menün çok güzel

Bakarım canım o programa adı ne tam olarak 30 günde fit mi yazıyor....

Kerevizzz Ispanak, Karnabahar, Pırasa artık mevsimleri kendime yapar yerim bol bol özellikle kereviz salatamı çok özlemiştim balıkta hafta da 2 kere yemeğe çalışacağım
olur canım yazarım bende,dünü yazayım mı bugünden mi başlayalım?

Dünü yazmayalım bugünden başlayalım zararlı çıkarım kız

Bence de mümkün olduğunca yazalım yediklerimizi hem birbirimize fikir olur, hem de kaçamaklar azalır kontrol edilince

bem bu sabah kahvaltıda yediklerimle yazmaya başlıyayım. 2 dilim ekmek , bi kibrik kutusu peynir, 2 tane salatalık ve bir tane domates ,ok azda annemin yaptığı kahvaltılık sos. peynir ve ekmek dışındakileri saymıyorum. özellikle kahvaltılık sos sebzelerin kaynatılması ile oldu yağ falan yok içinde.
bir bardakta şekersiz çay. kahvaltıyı 9 gibi yaptım iş yerinde. o saatten beri sadece sayıyla 5 tane kuru üzüm yedim oda kan şekerim düşmesin diye.

öğlen yemeğine müdahale edemem iş yerinde yiyorum. ama bi kepçe nane çorbası, az biraz et sote ve salata yiycem.

şimdilik bu kadar

Ben her sabah yarım limon sıktığim büyük bir bardak su iciyorum, bazen akşamları da meşrubat niyetine iciyorum. Sıvı alımı, vitamin alımı, yağ yakma vs . Limonun zarari olmaz sonuçta. Herkes hasta olmaya başladı. Ayın 1 inde D vitaminimi ictim, limonla devam ediyorum.

Ha devam eden konuyla alakası yok ama aklıma geldi paylaşayim dedim

Gayet güzel daha ne olsun bizde çalışıyoruz tabi öğlen ne çıkarsa yiyoruz zararsızlardan

Bende severim genelde yapardım güzel oluyor

ben öğlenimi yedim bile,biraz erken oluyo ama

Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim ekmek
* 3 ceviz
* 3 zeytin
* peynir
* biber
* 1 çay kaşığı bal

Ara Öğün (saat 09:45)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi

Öğlen (saat 11:45)
* tas kebap
* 2 yemek kaşığı bulgur pilavı
* 2 kuru kayısı

Ara Öğün (saat 15:30) (planlanan)
* 4 yemek kaşığı yoğurt
* 1 armut

akşama arkadaşa yemeğe davetliyiz,ne yiyeceğimi bilmiyorum ama zararsızlarında seçecem emin olabilirsiniz bide çok güzel tatlı yapar kendisi ama ondanda hiç yemem

Canım ben karatayci olduğum için bana gore yanlış kahvaltı. Ben yağı, peyniri, zeytini hic saymiyorum. Üzüm glisemik indeksi yüksek bir besin olduğu için boş yere şekeri zıplatmak bana göre. Ekmek yerine yumurta olsa keşke.

Aman yanlış anlama mudahale etmek haddime değil. Şahsi degerlendirmem sadece. Moralini bozar canını sıkarsa şöyle lütfen. Birbirimizin canını sıkmak için burada değiliz. Yorum yapmadan sessizce begenirim

Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü olmuş öğlen yemeğin çok erken olmuş belki ara öğününde ki armut seni tok tutar da akşam saldırmazsın yoksa tatlı da güzel yapar diyorsun bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…