Dün diyet psikolojisine girmek istemedim pazartesi başlanır ya diyete o hesap dün yiyebildiğim kadarını yedim bugün sıfırdan başladım artık balık ve sevdiğim sebze sezonu açıldığına göre Nil geri döndü
o zaman once tabletleri bitiririm zaten 25 tane kadar kaldı. O bitene kadar da malzemeyi alırım . Inşallah temiz yapar
Kahvaltımı ettim ben de ama kendimi pek iyi hissetmiyorum. Şant ım yerinde oynuyor, kafamda hafif basınç var gibi. İnşallah geçer yine kendiliğinden.
kahvaltıda sahanda biberli iki yumurta, peynir, zeytin, ceviz, fındık, roka, domates yedim.
olur canım yazarım bende,dünü yazayım mı bugünden mi başlayalım?Sağol kuzum burada artık aksatmadan yazacağım sende yaz işte değerlendirelim
indirsene canim. Hatta seninle burda seviyelerimizi yazariz. 4 bölüm var. Her bölümde zorluk seviyesi olarak 6 tane kadar şık var. Her şıkkın içinde de 30 seviye var. Her seviye giderek zorlaşıyor. Once caylaklar 1 ve 2 de yoğunlaşip bitirmeye çalışıcam.
Bu arada dun en az 50 mekik çektim.karnim hamlamis ama az. Sen 76 yida kirarsin. Zaten böyle gidersen hafata 75 sin . Bende 72 gormeyi cok istiyorum..Çünkü gecen sene 73 görmüştüm
Dün 81.100
Bugün 80.900
Ogleden sonra yürüyüşe cikicam
Kerevizzzsevdiğin sebze neymiş merak ettim. balık sezonuna ben de çok sevindim. geçen hafta iki gün yedik balığımızı. işten eve gelirken alıp salata yapana kadar pişen şey hiç sevilmez mi :) hoşgelmiş nil
olur canım yazarım bende,dünü yazayım mı bugünden mi başlayalım?
Yaaa ben gebelikten dolayi duzeninizi bozmayayim diye dusunduum. Herkes eksilerde ben manyak gibi kilo aliyorum
Bence de mümkün olduğunca yazalım yediklerimizi hem birbirimize fikir olur, hem de kaçamaklar azalır kontrol edilince
Aynen öyle yaz hem muhabbet hem kaçamaklar yakalanıyorBence de mümkün olduğunca yazalım yediklerimizi hem birbirimize fikir olur, hem de kaçamaklar azalır kontrol edilince
Gayet güzel daha ne olsun bizde çalışıyoruz tabi öğlen ne çıkarsa yiyoruz zararsızlardanbem bu sabah kahvaltıda yediklerimle yazmaya başlıyayım. 2 dilim ekmek , bi kibrik kutusu peynir, 2 tane salatalık ve bir tane domates ,ok azda annemin yaptığı kahvaltılık sos. peynir ve ekmek dışındakileri saymıyorum. özellikle kahvaltılık sos sebzelerin kaynatılması ile oldu yağ falan yok içinde.
bir bardakta şekersiz çay. kahvaltıyı 9 gibi yaptım iş yerinde. o saatten beri sadece sayıyla 5 tane kuru üzüm yedim oda kan şekerim düşmesin diye.
öğlen yemeğine müdahale edemem iş yerinde yiyorum. ama bi kepçe nane çorbası, az biraz et sote ve salata yiycem.
şimdilik bu kadar
Bende severim genelde yapardım güzel oluyorBen her sabah yarım limon sıktığim büyük bir bardak su iciyorum, bazen akşamları da meşrubat niyetine iciyorum. Sıvı alımı, vitamin alımı, yağ yakma vs . Limonun zarari olmaz sonuçta. Herkes hasta olmaya başladı. Ayın 1 inde D vitaminimi ictim, limonla devam ediyorum.
Ha devam eden konuyla alakası yok ama aklıma geldi paylaşayim dedim
bem bu sabah kahvaltıda yediklerimle yazmaya başlıyayım. 2 dilim ekmek , bi kibrik kutusu peynir, 2 tane salatalık ve bir tane domates ,ok azda annemin yaptığı kahvaltılık sos. peynir ve ekmek dışındakileri saymıyorum. özellikle kahvaltılık sos sebzelerin kaynatılması ile oldu yağ falan yok içinde.
bir bardakta şekersiz çay. kahvaltıyı 9 gibi yaptım iş yerinde. o saatten beri sadece sayıyla 5 tane kuru üzüm yedim oda kan şekerim düşmesin diye.
öğlen yemeğine müdahale edemem iş yerinde yiyorum. ama bi kepçe nane çorbası, az biraz et sote ve salata yiycem.
şimdilik bu kadar
ben öğlenimi yedim bile,biraz erken oluyo ama
Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim ekmek
* 3 ceviz
* 3 zeytin
* peynir
* biber
* 1 çay kaşığı bal
Ara Öğün (saat 09:45)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğlen (saat 11:45)
* tas kebap
* 2 yemek kaşığı bulgur pilavı
* 2 kuru kayısı
Ara Öğün (saat 15:30) (planlanan)
* 4 yemek kaşığı yoğurt
* 1 armut
akşama arkadaşa yemeğe davetliyiz,ne yiyeceğimi bilmiyorum ama zararsızlarında seçecem emin olabilirsinizbide çok güzel tatlı yapar kendisi ama ondanda hiç yemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?