aynen bu oldu valla
Seni seni
Seni seni
öyle hesap etmemiştim ama niyet hayır olunca akıbet de hayır olurmuş. E sonuca da az önceki laf cuk oturdu
Merakım mucip oldu; kaç yaşındasınız kızlar?
Güzelmiş beğendim
26 yaşındayım Kasım ayında 27 yaşıma gireceğim canım sen ?
Başının etini yidik, sana da yoğurdu yedirdik
Canımı çektirdiniz nasıl iştahla yedim 50 gram yoğurdu içime çeke çekeBaşının etini yidik, sana da yoğurdu yedirdik
Canımı çektirdiniz nasıl iştahla yedim 50 gram yoğurdu içime çeke çeke
Yoğurt iyidir ama pek yağ eritmiyor kiAfiyet leptin olsun, bütün yağlar erisin..
Hastami ne olacaksin dikkat et. Bu ara nezle grip coktu geçiren.Kahvaltımı ettim ben de ama kendimi pek iyi hissetmiyorum. Şant ım yerinde oynuyor, kafamda hafif basınç var gibi. İnşallah geçer yine kendiliğinden.
kahvaltıda sahanda biberli iki yumurta, peynir, zeytin, ceviz, fındık, roka, domates yedim.
Evet canım tam öyleBakarım canım o programa adı ne tam olarak 30 günde fit mi yazıyor....
ben 2 saat kadar yürüdüm saat 2 de evdeydim.cok yoruldum bebek arabasi doluydu. Hava cok sıcakti. Biraz sonra sporumu da yaparimBenim de bugun öğlen sonuna kaldı yürüyüş...
Yaz yaz olsun düzen bozulmazYaaa ben gebelikten dolayi duzeninizi bozmayayim diye dusunduum. Herkes eksilerde ben manyak gibi kilo aliyorumZaten gazdan siskinligimi gorsen resmen 4 ay Su anda 72.0 tatlim dun tartildigima gore.
Bayilirim rokaya tereye :)Ev sahibesi kırılmasın
Bende bayılarak yemem ama çok faydalıymış bundan sonra yiyeceğim hiç yememekten iyidir
Güzelmiş beğendim
26 yaşındayım Kasım ayında 27 yaşıma gireceğim canım sen ?
26 yaşındayım Kasım ayında 27 yaşıma gireceğimMerakım mucip oldu; kaç yaşındasınız kızlar?
Hastami ne olacaksin dikkat et. Bu ara nezle grip coktu geçiren.
Sabah kahvaltin müthiş :)
Evet canım tam öyle
ben 2 saat kadar yürüdüm saat 2 de evdeydim.cok yoruldum bebek arabasi doluydu. Hava cok sıcakti. Biraz sonra sporumu da yaparim
Yoğurt iyidir ama pek yağ eritmiyor ki
Ben de 1 saat 10 dk yürüdüm. Sporu mu yapcam birazdan . Be de benim menüm bugünki
Sabah 7. 30
1tam +1beyazi yumurta+3 yk lor ile omlet
iki ısırık lahmacun.
11 de
1 ceviz+5 badem
yesilcay
15.30
1 salatalık
18.de
fırında palamut
salata
2 bardak light kola
Su 3 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?