♥haftalık kilo verme yarışması♥

Hastami ne olacaksin dikkat et. Bu ara nezle grip coktu geçiren.
Sabah kahvaltin müthiş :)

Yaaa ben gebelikten dolayi duzeninizi bozmayayim diye dusunduum. Herkes eksilerde ben manyak gibi kilo aliyorum Zaten gazdan siskinligimi gorsen resmen 4 ay Su anda 72.0 tatlim dun tartildigima gore.
Yaz yaz olsun düzen bozulmaz . 80 lere çıkarsın en fazla sonra hoop tekrar 70 ler :)

Hastami ne olacaksin dikkat et. Bu ara nezle grip coktu geçiren.
Sabah kahvaltin müthiş :)

Yok canım ya keşke grip nezle olsam.. Hidrosefali hastasıyım ben. Kafamda şant var ve uzun zamandır tam çalışmıyor. İdare edebiliyorum diye acele ameliyat da etmek istemiyor doktorlar. iki gündür yerinde oynayıp duruyor, hafif bir basınç artışı hissediyorum. Kendimi takipteyim bakalım.

Evet canım tam öyle
ben 2 saat kadar yürüdüm saat 2 de evdeydim.cok yoruldum bebek arabasi doluydu. Hava cok sıcakti. Biraz sonra sporumu da yaparim

Ben de 1 saat 10 dk yürüdüm. Sporu mu yapcam birazdan . Be de benim menüm bugünki

Sabah 7. 30
1tam +1beyazi yumurta+3 yk lor ile omlet
iki ısırık lahmacun.

11 de
1 ceviz+5 badem
yesilcay

15.30
1 salatalık

18.de
fırında palamut
salata
2 bardak light kola

Su 3 lt

11 de yediğinle 15.30 dakini birlikte öğlen yemeği olarak 12 den sonra yeseymişsin süper olacakmış. yediklerinde sıkıntı yok canım, süpersin bugün. 5 saat kuralını da uyguladın mı şahane olacak bana göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…