Yatili misafir olunca full is yemek temizlik
Aynen canimayy bilirim o sıkıntıyı, hiç iş bitmez ve spor kalır,neyseki gitmişler,artık spor zamanı
Bayilirim rokaya tereye :)
Ozellikle balik yaninda salgamla
Bende sevdim artık onlarda menülerimde olacaklar26 yaşındayım Kasım ayında 27 yaşıma gireceğim
Evet akşamları biberli limonlu yoğurt yiyin diyorlar amaBildiğim kadarıyla yoğur sihirbaz diil
afiyet olsun kuzucum
ohh afiyet bal olsun
nehirnil111 dünkü tam liste menüm,yazdıkça bakıyorumda hey maşallah ne yemişim bee,diyet değilde mübarek allah ne verdiyse yemişim gibi
Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim ekmek
* 3 ceviz
* 3 zeytin
* peynir
* biber
* 1 çay kaşığı bal
Ara Öğün (saat 09:45)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğlen (saat 11:45)
* tas kebap
* 2 yemek kaşığı bulgur pilavı
* 2 kuru kayısı
Akşam (saat 19:00)
* yayla çorbası (pirinci yok denecek kadar azdı,yoğurdu boldu ekşiliydi)
* etli kuru patlıcan yemeği (ilk defa yedim ve çok güzeldi)
* 1,5 yemek kaşığı pilav(çok güzel etli pilav yapmış dayanamadım azcık aldım
* ciğer
*karışık yeşillikli salata
Son Öğün (saat 22:00)
* 10 kestane
* 1 mandalina
* biraz üzüm
arkadaş tatlıyı yapamamış hazır almış ama elime bile sürmedim, ama kestaneden kaçamadım,eşim tavla oynarken masustan yemiyim diye,sen oyun oynuyosun ben hem yer hem sana ayıklarım dedim o sırada bi 10 tane yemişimdir
eşimin eski iş arkadaşının düğününe gidememiştik, arkadaşlarla bu akşam hayırlı olsuna gidicezoyüzden evde yemek yemeyi düşünmüyorum, ordaki ikramlıklardan yerim, çünkü biz haber verdik ve ilk defa gidicem yemezsem ayıp olur demi
Evet canım sen biliyorsunda taydin gorsun diye yazdinBende sevdim artık onlarda menülerimde olacaklarAynıyız desene kuzum ayımız bile aynı
Evet akşamları biberli limonlu yoğurt yiyin diyorlar ama
Sağol kuzum gel beraber olsun
Tatlıyı yememişsin demek ki konuşunca yenmiyor bundan sonra konuşalım
Menülerin çok görünse de aman aman bir şey yok eminim tıka basa doymamışsındır kestane yediysen üzüm yemeseydin iyiydi ama sen meyveye dayanamazsın bilirimBenim yerime de götürseydin kestaneyi
Bende sevdim artık onlarda menülerimde olacaklarAynıyız desene kuzum ayımız bile aynı
Evet akşamları biberli limonlu yoğurt yiyin diyorlar ama
Sağol kuzum gel beraber olsun
Tatlıyı yememişsin demek ki konuşunca yenmiyor bundan sonra konuşalım
Menülerin çok görünse de aman aman bir şey yok eminim tıka basa doymamışsındır kestane yediysen üzüm yemeseydin iyiydi ama sen meyveye dayanamazsın bilirimBenim yerime de götürseydin kestaneyi
kızma kaptanım utanıyorum
Ben 2 saat sıcakta yürüdüm. .cok yoruldum yüzüm gözüm şişti. Erkenden de yattim. Bide egzersizlerimi Yaptımsbeden buhun ki toplam sporum
800 ip atlama
100 ayakta mekik
50 sumo squat
40 duvarda şınav -dambillarla kol hareketleri
70 dk da yürüyüş.
Sen neler yaptın.
15 Kasım canım senin kaçtıEvet canım sen biliyorsunda taydin gorsun diye yazdin
10 kasim miydi? :)
Evet yazmaya devam böyle daha iyi oluyor olacakkızma kaptanım utanıyorum
artık yazıcam kaçmak yok
1015 Kasım canım senin kaçtı
Sabah; YOK (ama bundan sonra olacak bakmayın öyle )
Öğle; 12:10 - Yarım kase domates çorbası + Yarım porsiyon tavuk döner + 2 dilim domates + havuç roka karışımı salata - 349 kalori
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Akşam; 19:30 - 1 kaseden az domates çorbası - 36 kalori
Akşam; 23:30 - 1 fileto palamut + 1 dilim ekmek + 200 ml kola - 510 kalori
Ara; 23:45 - 2 ceviz - 65 kalori
Toplam kalori: 962 kalori
Yaşasın protein günü sabah ki tartı sevindirdi
Canim peki yeni kapak mi kullanıyorsunAkşam yemeğimi de yazayım kızlar unutmadan;
Zerdeçallı mercimek çorba
Kıymalı patlıcan yemeği
Zeytinyağlı barbunya
Sarımsaklı yoğurtlu maydonozlu köz kırmızı biber salata
8 tane yeşil zeytin
Bugün evdeydim. O yüzden çeşitli bir sofra oldu.
Mercimek çorbasını da çok yaptım. Yarım kiloluk kavanozlara kaynarken doldurup ters çevirdim, konserve oldular. dolaba koydum şimdi. Bugün yaptığım bitince iki sefer daha hazır çorbam var dolapta. Vaktim olunca yemekleri, çorbaları yapıp konserveliyorum. Yemeksiz akşamların kurtarıcısı oluyor.
afiyet olsun canım,kola mikratın az ama yinede içmesen daha iyi,onun yerine bol yeşil salata daha süper olurdu.
yanlız yemek saatinde bi yanlışkık var sanırım
sabah kaç gelsin bakayım
bu sabah tartı benide şaşırttı ama üzerimdekiler pazartesiye göre daha inceydi sanırım ondan yoksa vermedim biliyorum
iyi gidiyosun iyi aynen devam ama spor yaparken kendini aşırı yorma sonra spor yapmak insana eziyete dönüşüyo ve bırakılıyoBen 2 saat sıcakta yürüdüm. .cok yoruldum yüzüm gözüm şişti. Erkenden de yattim. Bide egzersizlerimi Yaptım
Pazartesi 81.1
Sali 80.9
Bugün 80.9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?