♥haftalık kilo verme yarışması♥

Dun 77.7 bugun 77.3 hadi bakalim hem yememe hem sporuma dikkat edersem bu hafta hedefim 2 kilo vermek pazartesi 75.7 yazcam insa diger hafta 73.7 olacam inaniyorum allahhin izniyle

Bayilirim rokaya tereye :)
Ozellikle balik yaninda salgamla

26 yaşındayım Kasım ayında 27 yaşıma gireceğim
Bende sevdim artık onlarda menülerimde olacaklar Aynıyız desene kuzum ayımız bile aynı
Bildiğim kadarıyla yoğur sihirbaz diil
Evet akşamları biberli limonlu yoğurt yiyin diyorlar ama
afiyet olsun kuzucum

ohh afiyet bal olsun

Sağol kuzum gel beraber olsun

Tatlıyı yememişsin demek ki konuşunca yenmiyor bundan sonra konuşalım

Menülerin çok görünse de aman aman bir şey yok eminim tıka basa doymamışsındır kestane yediysen üzüm yemeseydin iyiydi ama sen meyveye dayanamazsın bilirimBenim yerime de götürseydin kestaneyi

Sabah; YOK (ama bundan sonra olacak bakmayın öyle )
Öğle; 12:10 - Yarım kase domates çorbası + Yarım porsiyon tavuk döner + 2 dilim domates + havuç roka karışımı salata - 349 kalori
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Akşam; 19:30 - 1 kaseden az domates çorbası - 51 kalori
Akşam; 23:30 - 1 fileto palamut + 1 dilim ekmek + 200 ml kola - 672 kalori
Ara; 23:45 - 2 ceviz - 52 kalori

Toplam kalori: 1126 kalori

Yaşasın protein günü Karbonhidrat 94 protein 118 sabah ki tartı sevindirdi

Son düzenleme:
Evet canım sen biliyorsunda taydin gorsun diye yazdin
10 kasim miydi? :)

Ama biz kilo alsakta yaziyoruz.
begum75 ve sen haric
kızma kaptanım utanıyorum
artık yazıcam kaçmak yok

sbeden buhun ki toplam sporum

800 ip atlama
100 ayakta mekik
50 sumo squat
40 duvarda şınav -dambillarla kol hareketleri
70 dk da yürüyüş.

Sen neler yaptın.
Ben 2 saat sıcakta yürüdüm. .cok yoruldum yüzüm gözüm şişti. Erkenden de yattim. Bide egzersizlerimi Yaptım
Pazartesi 81.1
Sali 80.9
Bugün 80.9

afiyet olsun canım,kola mikratın az ama yinede içmesen daha iyi,onun yerine bol yeşil salata daha süper olurdu.
yanlız yemek saatinde bi yanlışkık var sanırım

sabah kaç gelsin bakayım
bu sabah tartı benide şaşırttı ama üzerimdekiler pazartesiye göre daha inceydi sanırım ondan yoksa vermedim biliyorum

Canim peki yeni kapak mi kullanıyorsun

Düzenleme yaptım canım başka siteden bakmıştım fatsecret bozul diye düzelmiş o yüzden yeniledimYok eşim kurstan geç geldi o sebeple onun geliş saatinde yaptım balığı700 gram vermiştim sayıyı sorma henüz diyet hedefine bile yaklaşamadım

Ben 2 saat sıcakta yürüdüm. .cok yoruldum yüzüm gözüm şişti. Erkenden de yattim. Bide egzersizlerimi Yaptım
Pazartesi 81.1
Sali 80.9
Bugün 80.9
iyi gidiyosun iyi aynen devam ama spor yaparken kendini aşırı yorma sonra spor yapmak insana eziyete dönüşüyo ve bırakılıyo
ilaçların etkisini hissetmeye başladınmı nedir durumlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…