♥haftalık kilo verme yarışması♥

He anladım canım ben kırmaz zeytin sevmiyorum bildiğin iri bol tuzlu olanlara bayılıyorum o yüzden evime almıyorum yoksa çabucak bitiyor ve vücudum su topluyor
Benimde yok iyi ki de yok
Kiskanabilirdim. Simdi anne babamn tek kızıyim.

Kardeşlik çok güzel bir duygu ama abla olmak güzel

Çok zorlamadim kız daha yolu yarilamamistim pert oldum hamliktan ve az uyumaktan oldu gecer .az uyudugumda yürüyüş yaparsam farketmisimdir cok yorucu oluyor. Bugün egzersizlerin hamligida var o yuzden hafif yaparim dedigin gibi..
belki yaptığın spor çok yoğun değildi ama sana çok gelmiş olabilir, performansını yavaş yavaş artır bir anda yüksekten başlama, baktın zorlanıyosun bırak canım

Abla olmakta istemezdim. Sözümü dinlemez beni uzerdi
Gercekten abla olabilmeyi basaran insanlar cok azdir cevreye bakinca

nehirnil111 taydin kızlar,bugün sabahki ve öğlenki menüm

Sabah (saat 07:45)
* yarım dilim ekmek
*1 çay kaşığı bal
* 3 zeytin
* 1 yumurta
* peynir
* domates/salatalık/biber
* azıcık tereyağı

Ara Öğün (saat 09:30)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi

Öğlen (saat 11:45)
* makarna
* yoğurtlu karışık kızartma (3 halka patlıcan,3 dilim patates ve 1 ufak biber vardı),normalde koyma dedim, ama makarnayla doyulmaz diye azcık tadımlık koymuş bende yedim

Oyy o ka gezmeleri benim bünyem kaldırmaz.. Ben ev işi yapamayan, az yapmaya kalkınca ertesi gün hasta yatan bir kadınım. İşime gideyim, yemeği, çamaşırı halledeyim bana yeter de artar bile. Onbeşte bir temizlik için yardımcı geliyor. Bazen eşim kv leri getircek olsa onda bile kadının geldiği haftaya denk getirmeye çalışıyoruz. Sosyalleşmeyi isterim ama o kadarı değil. Arkadaşlarla genelde dışarda organizasyon yapıyoruz.

Kardeşim hep abla sen neden avukat oldun, senden acayip şef olurmuş der. Emekli olunca İstanbul'dan kaçarsak yaparım artık birşeyler. Karatay restoranı mesela

Bundan sonra çok yaptım diye üzülme at kavanoza dursun

Benim dolabım böyle, çok işime yarıyor. Dondurucuya ihtiyacım olmuyor. Ayrıca dün iki hafta önce aldığım barbunyayı pişirdim. Yalnızca kabukları kurumuştu, ne çürümüş ne kök salmış. Yiyecekler uzun süre dayanıyor. Tabi dolabın kapağının sık sık açılmamasının da etkisi var bunda. İmkanın varsa tavsiye ederim. Ben aldığımda diğer markaların eşdeğer dolabı 2000 TL. üstü iken bunu 1600 e almıştık.

Abla olmakta istemezdim. Sözümü dinlemez beni uzerdi
Gercekten abla olabilmeyi basaran insanlar cok azdir cevreye bakinca

Ben ablayım, erkek kardeşim var, iyi ki de var Büyüklüğümü bilir ama en kral arkadaşımdır kendisi. dünyada kimse kalmasa o vardır yanımda, onun için de ben. Her durumda, her konuda.. Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin kardeşime, bir de hayırlı kısmet

yarım dilim ekmekle bal kovalasın seni emi
Bi de makarna bi de patates hemi de kızartmaaaa

Akşama da misafirliğe gideceksin

Çorba yok mu işyerinin menüsünde ? Yemekler tabldot mu geliyor, orada mı yapılıyor? Yemeklere bir ayar verme durumun varsa bir an önce el at bence

benimde bünye kaldırmıyo inan,süpür,sil,toz al,çamaşır,ütü,yemek hepsi bende yardımcıda almıyorum eşimde pek yardımcı değildir,sadece davet etmesini bilir
mesela dün gece gezmeden dönüyoruz saat 12,bi arkadaşının eşi doğum yaptı dün çok yoruldular diye aradı onu gece bize gittik olan yemeklerden sofra kurdum yedi gitti,halbuki adamda kadında buralı, ailesi,kardeşleri,akrabaları burda ama bizimki daveti pek sever aldık getirdik adamı yedirdik gitti,helali hoş olsun asla şikayet etmem,anlatmak istediğim eşimin davet meraklısı olduğu sadece
bazen yorulup ağlıyorum,yetişemiyorum yeter artık diye söyleniyorum ama dönüp dolanan ben oluyorum
hatta bu sabah aklımdan şey geçti, evde yaptıklaımın listesini hazırlıyım,eşime ve oğluma vereyim,benden başka sürekli sorumluluğu olan yok evde aranızda anlaşın bu işleri 3 e bölelim herkesin sorumluluğu olsun desem nasıl olur diye düşünüyorum

maşallah ne güzel beceriklisin demek,inşallah birgün lokantayı açarsında bizde tatmaya geliriz
bundan sonra atıcam kavanoza,en azından deniyecem

kardeşinle bu şekilde olman çok güzelAllah daha iyi etsin

Son düzenleme:

geçen köyden terayağı aldım,sabah sofraya koydum,eşime de dedim karatay ablam tereyağı yiyin diyoda kaşıklıycam mı ben bunu mecbur ekmeğe sürcem didim,eşimde yumurta kır,yemeklere koy da ye demek istiyo dedi,bende olsun bu seferlik böyle olsun didim ve ekmeğin yarısını sürdüm yağı ama azcık bişey üstüne balı bide cevüzü koydum gerisi anlatılmaz yaşanır

domates çorbası vardı ama inan bana salçalı su hemde bu sefer salçası az turuncu renkli bol unlu bi çorbaydı içemedimkızartmayı ben istemedim açşı bana jest yapmış
yemekler tabldot geliyo burda yapılıyo, aylık listeye müdahale şansı yok patron çok kızar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…