- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
He anladım canım ben kırmaz zeytin sevmiyorum bildiğin iri bol tuzlu olanlara bayılıyorum o yüzden evime almıyorum yoksa çabucak bitiyor ve vücudum su topluyorKaya tuzu ile kurulmuş olursa sisirmez canım. Seni sisiren tarım ilacı ya da kurulurken kullanılan katkı maddeleri olabilir muhtemelen..Bir de ben çok tuzlu ve ekşi zeytinleri yiyemiyorum. O yüzden kırma yeşil zeytini tercih ediyorum. Kirma salamura kadar beklemediği için bana gore daha yenilebilir oluyor.
Benimde yok iyi ki de yok
Kiskanabilirdim. Simdi anne babamn tek kızıyim.
belki yaptığın spor çok yoğun değildi ama sana çok gelmiş olabilir, performansını yavaş yavaş artır bir anda yüksekten başlama, baktın zorlanıyosun bırak canımÇok zorlamadim kız daha yolu yarilamamistim pert oldum hamliktan ve az uyumaktan oldu gecer .az uyudugumda yürüyüş yaparsam farketmisimdir cok yorucu oluyor. Bugün egzersizlerin hamligida var o yuzden hafif yaparim dedigin gibi..
Aman alma canim..düzene sok kendini seni 70 lere almak istiyorum artikBu hafta kilo bildiriminde epey geç kaldım arkadaşlar...
Pazartesi tartıldım ama nete girecek vaktim yoktu..
Güncel kilom 84.0sbeden Bu aralar kilo vermekten çok almamak için uğraşıyorum resmen
Abla olmakta istemezdim. Sözümü dinlemez beni uzerdiHe anladım canım ben kırmaz zeytin sevmiyorum bildiğin iri bol tuzlu olanlara bayılıyorum o yüzden evime almıyorum yoksa çabucak bitiyor ve vücudum su topluyor
Kardeşlik çok güzel bir duygu ama abla olmak güzel
belediyeyede anons ettirseydin pekte küçük yazmışsın
Belediye anons için para ister olmazbelediyeyede anons ettirseydin pekte küçük yazmışsın
evet canım 61,6 ydım
evet yaamiraycan84 ortalarda yok,bende merak ediyorum
Abla olmakta istemezdim. Sözümü dinlemez beni uzerdi
Gercekten abla olabilmeyi basaran insanlar cok azdir cevreye bakinca
Aa begüş o ne öyle kocaman yazı 61.6
Daha da güzel gelecek eminimsorma herkeşlere duyurdu kilomu
ama bu sabah öyle gelmedi kilom
O zaman ablam olsun abla olmaktansaSen nasıl herkesin sözünü dinlemiyorsan onlarında dinlemesini beklemiyorsun canımsadece korumaya savunmaya herşeyden önce yanında olmaya çalışıyorsun
Öyle olsun bariO zaman ablam olsun abla olmaktansa
hincük nerden başlıyım cevap yazmaya bilemedim
yediklerim görsen tadımlık dercesinde hani çeşit bol ama az,inan doymadan kalktım (şimdi eminim diyon ne mide var onca yemeğe de doymadıysan bilemiyorum)
kuru patlıcanları memlekette arkadaşın annesi yapmış, bi görsen varya üzüm,bulgur,salça,biber,kurutulmuş biber,kuru fasulye daha neler neler hep kendileri yapıyolar sağolsun bazılarından banada verdi,ondan sebep heralde patlıcan çok güzeldi
bizim gezmelerimiz bitmez canım yaa bazen banada gına geliyo ama senelerdir böyle gidiyo,sen daha akraba ziyaretlerimizi bilmiyon,gelirler 1 hafta kalırlar giderler,2 hafta sonra yine gelirler 1-2 gün kalır giderleronlar gelmezse biz gideriz
bugünkü gezme işindede şöyle oldu,birlikte gideceğimiz arkadaş aradı çaya gelicez birşey yapma dedik ama şimdi yeni gelin, ilk defa gidicez,belli hediyemizle gidicez,bide eşimin ve gideceğimiz arkadaşımızın çok eski ve çok samimi arkadaşı,bunlara dayanaraktan yapacağını düşünüyorum,tabi bu sadece kendi fikrim akşama görcez bakalım
maşallah becerikli hatunsun,annemde çok beceriklidir,uydurur şipşak yapar birşeyler,elide çok lezzetlidir ama ben hiç ona çekmemişimdirsenin gibi gurme olabilmeyi çok isterdim,sen vedat milorle tanışsan iyi olur aslında
bu kavanoz olayını tuttum, bazen elim kaçıyo fazla yemek yapıyorum,3 gün aynı yemek yemektense baştan atarım kavanoza bi denerim,teşekkür ederim
ben bilmem madem avukatsın sorarım soru kaçısın yokbide burda bi doktor bulsak ne güzel olurdu
Kaynar suya batirip bi kac dakka bekletince kapak biraz dezenfekte de oluyor. Benim elimin ayari yok bazen fazla kaciyor yemek. Ve 5 kiloluk sut fazla geliyor boyle yapayim artik. Bu arada dolabim küçük. Eşimle konusuyum taksitle filan genis büyük bir dolap almak istiyorum. Küçük dolap cok zor kaynanam cimridir gözü çıkmasın diye evlenirken küçük aldim ucuz olsun diye hipnoz olmustum
Abla olmakta istemezdim. Sözümü dinlemez beni uzerdi
Gercekten abla olabilmeyi basaran insanlar cok azdir cevreye bakinca
nehirnil111 taydin kızlar,bugün sabahki ve öğlenki menüm
Sabah (saat 07:45)
* yarım dilim ekmek
*1 çay kaşığı bal
* 3 zeytin
* 1 yumurta
* peynir
* domates/salatalık/biber
* azıcık tereyağı
Ara Öğün (saat 09:30)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğlen (saat 11:45)
* makarna
* yoğurtlu karışık kızartma (3 halka patlıcan,3 dilim patates ve 1 ufak biber vardı),normalde koyma dedim, ama makarnayla doyulmaz diye azcık tadımlık koymuş bende yedim
Oyy o ka gezmeleri benim bünyem kaldırmaz.. Ben ev işi yapamayan, az yapmaya kalkınca ertesi gün hasta yatan bir kadınım. İşime gideyim, yemeği, çamaşırı halledeyim bana yeter de artar bile. Onbeşte bir temizlik için yardımcı geliyor. Bazen eşim kv leri getircek olsa onda bile kadının geldiği haftaya denk getirmeye çalışıyoruz. Sosyalleşmeyi isterim ama o kadarı değil. Arkadaşlarla genelde dışarda organizasyon yapıyoruz.
Kardeşim hep abla sen neden avukat oldun, senden acayip şef olurmuş der. Emekli olunca İstanbul'dan kaçarsak yaparım artık birşeyler. Karatay restoranı mesela
Bundan sonra çok yaptım diye üzülme at kavanoza dursun
Benim dolabım böyle, çok işime yarıyor. Dondurucuya ihtiyacım olmuyor. Ayrıca dün iki hafta önce aldığım barbunyayı pişirdim. Yalnızca kabukları kurumuştu, ne çürümüş ne kök salmış. Yiyecekler uzun süre dayanıyor. Tabi dolabın kapağının sık sık açılmamasının da etkisi var bunda. İmkanın varsa tavsiye ederim. Ben aldığımda diğer markaların eşdeğer dolabı 2000 TL. üstü iken bunu 1600 e almıştık.
Eki Görüntüle 1893685
Ben ablayım, erkek kardeşim var, iyi ki de varBüyüklüğümü bilir ama en kral arkadaşımdır kendisi. dünyada kimse kalmasa o vardır yanımda, onun için de ben. Her durumda, her konuda.. Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin kardeşime, bir de hayırlı kısmet
yarım dilim ekmekle bal kovalasın seni emi
Bi de makarna bi de patates hemi de kızartmaaaa
Akşama da misafirliğe gideceksin
Çorba yok mu işyerinin menüsünde ? Yemekler tabldot mu geliyor, orada mı yapılıyor? Yemeklere bir ayar verme durumun varsa bir an önce el at bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?